panosno1com Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Οσοι εχουμε απαντησει "και τα 2 με βολευουν εξισου", στη τελικη καταμετρηση οι ψηφοι μας θα πανε υπερ της πλειοψηφιας?? λολ on topic spamming just began! Οχι σοβαρα τωρα, ηθελα να ρωτησω, εχουμε κατι νεοτερο σχετικα με ημερομηνιες???
jason_rethymno Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Οχι ρε ντολμά Ελληνας είμαι!!! χαχααχ ντολμά λεει ! Yap Εκτός από 12-15 Αυγούστου βεβαίως βεβαίως..... Ααα θα ρθεις και συ πουλάκι μου.Ωραία θα ρθω και γω τότε να τα πουμε απο κοντά πλάκα κάνω
chill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Να φέρεις και τον κολλητό όμως ε, μην έρθεις μόνος xixi
SPANK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αν βολεύουν οι ημερομηνίες και τελικά έρθω ζητούνται πειραιώτες να ανέβουμε μαζι παρέα αθήνα η γλυφάδα
Doc1355 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αν βολεύουν οι ημερομηνίες και τελικά έρθω ζητούνται πειραιώτες να ανέβουμε μαζι παρέα αχαχαχαχα βάλε αγγελία SPANK :P
karmen1983 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αν βολεύουν οι ημερομηνίες και τελικά έρθω ζητούνται πειραιώτες να ανέβουμε μαζι παρέα Θα έρθω να σας πάρω εγώ βρε
SPANK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Το ibizaki μέχρι 5 άτομα χωράει συνολικά α και ξέχασα απαγορέυεται το κάπνισμα Edit : To πορτπαγκαζ ειναι άδειο ολοι οι καλοί χωράνε
Doc1355 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Θα νοικιάσω Super puma βρε μην σκας Για διάσωση θα πάμε;
Obsidian Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Σχετικο μερος εχουμε βρει (Θησειο),, σε ειδικο μερος καταληξαμε? Ή ειμαι εγω ο μονος που ασχολειται με γηινα θεματα οπως το ποσα θα ξοδεψουμε? Εκει που θα παμε μην μας γδυσουν. Ας γδυσουν τον driftingcris που ειναι ομορφο αγορι, οχι εμας!
driftingcris Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Σχετικο μερος εχουμε βρει (Θησειο),, σε ειδικο μερος καταληξαμε? Ή ειμαι εγω ο μονος που ασχολειται με γηινα θεματα οπως το ποσα θα ξοδεψουμε? Εκει που θα παμε μην μας γδυσουν. Ας γδυσουν τον driftingcris που ειναι ομορφο αγορι, οχι εμας! Γιατι ολοι οταν ειναι για κατι τετοια λενε εμενα? Και μην μου την πεφτεις γιατι θα ζηλεψει ο Θανος :X :lol:
Doc1355 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Σχετικο μερος εχουμε βρει (Θησειο),, σε ειδικο μερος καταληξαμε? Ή ειμαι εγω ο μονος που ασχολειται με γηινα θεματα οπως το ποσα θα ξοδεψουμε? Εκει που θα παμε μην μας γδυσουν. Ας γδυσουν τον driftingcris που ειναι ομορφο αγορι, οχι εμας! :lol: :lol: :lol: εντάξει ανάλογα...αλλοι μπορεί να θέλουν να πάνε για ποτό πιο αργά..αλλοι να πουν ενα γεια! Εγώ λέω να αρχίζουμε πρώτα να λέμε για ημερομηνία και το που θα πάμε το βρίσκουμε και εκείνη την στιγμή..δέν έχει ένα μαγαζί!
Obsidian Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Γιατι ολοι οταν ειναι για κατι τετοια λενε εμενα? Και μην μου την πεφτεις γιατι θα ζηλεψει ο Θανος Ελαντε! Σε εχουμε βρει αγαθο και σε πειραζουμε. Ή μηπως ξερουμε οτι εισαι cool και δεν πειραζεσαι (επικληση στο συναισθημα detected)? Αν παντως το πειραγμα [μου] σε ..πειραζει να μου το πεις. Εdit: :lol: :lol: :lol: εντάξει ανάλογα...αλλοι μπορεί να θέλουν να πάνε για ποτό πιο αργά..αλλοι να πουν ενα γεια! Εγώ λέω να αρχίζουμε πρώτα να λέμε για ημερομηνία και το που θα πάμε το βρίσκουμε και εκείνη την στιγμή..δέν έχει ένα μαγαζί! Δεν βαζω χερι σε κανεναν ουτε αντιπροτεινω κατι. Απλα αν ειναι να ξοδεψουμε πολλα να.. προετοιμαστω ψυχολογικα βρε παιδι μου.
driftingcris Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ελαντε! Σε εχουμε βρει αγαθο και σε πειραζουμε. Ή μηπως ξερουμε οτι εισαι cool και δεν πειραζεσαι (επικληση στο συναισθημα detected)? Αν παντως το πειραγμα [μου] σε ..πειραζει να μου το πεις. Οχι βρε..... Αν θα με πειραζε το δικο σου θα ειχα σκοτωσει τον Θανο... Δεν βαζω χερι σε κανεναν ουτε αντιπροτεινω κατι. Απλα αν ειναι να ξοδεψουμε πολλα να.. προετοιμαστω ψυχολογικα βρε παιδι μου. Και οικονομικα......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα