Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ρε συ driftingchris εισαι ο λογος που διακοπτω την συνδρομη απο θεμα για μια ακομα φορα.

Stop spamming ή τουλαχιστον δωστου μια ευκαιρια να ανασανειrolleyes.gif

Δημοσ.

Ρε συ driftingchris εισαι ο λογος που διακοπτω την συνδρομη απο θεμα για μια ακομα φορα.

Stop spamming ή τουλαχιστον δωστου μια ευκαιρια να ανασανειrolleyes.gif

Ζητω συγνωμη :-)

• Moderators
Δημοσ.

Σημαδια βελτιωσης με τη μια?Αιντε να δουμεsmilie.png

Ontopic

@Doc1355

Σε λαθος λιστα μ εβαλεςgrin.png

..και διαβαζοντας και παλι τα pms, βλεπω πως ο καθενας θεωρησαμε δεδομενο πως ξερουμε σε ποια πολη ειναι ο αλλοςhappy.gif

Δημοσ.

Aντί να λέει ο καθένας τις κρυφές του επιθυμίες (ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται) ας μείνουμε στο θέμα...γιατί κάποιους τους ενδιαφέρει...!!!

Σημαδια βελτιωσης με τη μια?Αιντε να δουμεsmilie.png

Ontopic

@Doc1355

Σε λαθος λιστα μ εβαλεςgrin.png

..και διαβαζοντας και παλι τα pms, βλεπω πως ο καθενας θεωρησαμε δεδομενο πως ξερουμε σε ποια πολη ειναι ο αλλοςhappy.gif

Χαχα οκ φίλε μου edit ευθύς αμέσως :P

Δημοσ.

Μετα την συναντιση βαζουμε φωτο εδω? Μεσα?

Φυσικά, πικς ορ ιτ ντιντ χάππεν ;ρ

Δημοσ.

Πολύ βιαστικός είσαι...και εκτός απο αυτό κανονίστε τι θα γίνει με την Θεσσαλονίκη!!!

Δημοσ.

Εγω Mr.Manos δεν ειμαι απο Σαλονικα να ξερω μερη για να διαλεξουμε... Αρα ας πουν οι αλλοι... Ο Θανος που ειναι και εξυπνος (:devil:) Να πει κανενα μερος εκτος απο Λευκο

Δημοσ.

Εγω Mr.Manos δεν ειμαι απο Σαλονικα να ξερω μερη για να διαλεξουμε... Αρα ας πουν οι αλλοι... Ο Θανος που ειναι και εξυπνος (:devil:) Να πει κανενα μερος εκτος απο Λευκο

Πολύ ώρα κρατήθηκες πάντως... Είναι ένα θετικό βήμα :mrgreen:

Δημοσ.

Για το απο πάνω με την απορία περι φώτο απάντησα. Κάτσε ντε να μαζευτούμε και να είμαστε καλά και μετά βλέπουμε.

Μπορεί κάποιοι να μην θέλουν την φάτσα τους δημόσια... Θα μαζευτούμε, θα μιλήσουμε, θα γελάσουμε και θα βγάλουμε την απόφαση ΟΣΟΙ μαζευτούμε...

Δημοσ.

Για το απο πάνω με την απορία περι φώτο απάντησα. Κάτσε ντε να μαζευτούμε και να είμαστε καλά και μετά βλέπουμε.

Μπορεί κάποιοι να μην θέλουν την φάτσα τους δημόσια... Θα μαζευτούμε, θα μιλήσουμε, θα γελάσουμε και θα βγάλουμε την απόφαση ΟΣΟΙ μαζευτούμε...

Τωρα απαντας σωστα B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...