Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ρε συ driftingchris εισαι ο λογος που διακοπτω την συνδρομη απο θεμα για μια ακομα φορα. Stop spamming ή τουλαχιστον δωστου μια ευκαιρια να ανασανει
phanispal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Πάντως απίθανο ξε-απίθανο να μαζευτούμε πολλοί, αν όντως γίνει να δω τι θα κάνουμε τόσα άτομα :Ρ
driftingcris Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ρε συ driftingchris εισαι ο λογος που διακοπτω την συνδρομη απο θεμα για μια ακομα φορα. Stop spamming ή τουλαχιστον δωστου μια ευκαιρια να ανασανει Ζητω συγνωμη
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Σημαδια βελτιωσης με τη μια?Αιντε να δουμε Ontopic @Doc1355 Σε λαθος λιστα μ εβαλες ..και διαβαζοντας και παλι τα pms, βλεπω πως ο καθενας θεωρησαμε δεδομενο πως ξερουμε σε ποια πολη ειναι ο αλλος
Doc1355 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Aντί να λέει ο καθένας τις κρυφές του επιθυμίες (ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται) ας μείνουμε στο θέμα...γιατί κάποιους τους ενδιαφέρει...!!! Σημαδια βελτιωσης με τη μια?Αιντε να δουμε Ontopic @Doc1355 Σε λαθος λιστα μ εβαλες ..και διαβαζοντας και παλι τα pms, βλεπω πως ο καθενας θεωρησαμε δεδομενο πως ξερουμε σε ποια πολη ειναι ο αλλος Χαχα οκ φίλε μου edit ευθύς αμέσως
UpToDate_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ωωω έλα ρε Θησείο. Θα χτυπάει και τα 40αρακια του σε λίγο, και γαμώ.
driftingcris Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μετα την συναντιση βαζουμε φωτο εδω? Μεσα?
status Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μετα την συναντιση βαζουμε φωτο εδω? Μεσα? Φυσικά, πικς ορ ιτ ντιντ χάππεν ;ρ
Doc1355 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μετα την συναντιση βαζουμε φωτο εδω? Μεσα? Πολύ βιαστικός είσαι...και εκτός απο αυτό κανονίστε τι θα γίνει με την Θεσσαλονίκη!!!
driftingcris Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εγω Mr.Manos δεν ειμαι απο Σαλονικα να ξερω μερη για να διαλεξουμε... Αρα ας πουν οι αλλοι... Ο Θανος που ειναι και εξυπνος () Να πει κανενα μερος εκτος απο Λευκο
karmen1983 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μετα την συναντιση βαζουμε φωτο εδω? Μεσα? Εγω Mr.Manos δεν ειμαι απο Σαλονικα να ξερω μερη για να διαλεξουμε... Αρα ας πουν οι αλλοι... Ο Θανος που ειναι και εξυπνος () Να πει κανενα μερος εκτος απο Λευκο Πολύ ώρα κρατήθηκες πάντως... Είναι ένα θετικό βήμα
driftingcris Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Πολύ ώρα κρατήθηκες πάντως... Είναι ένα θετικό βήμα Πλακα μου κανεις ε? :wacko: Αυτο ειναι πανω στο Θεμα :blink:
karmen1983 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Για το απο πάνω με την απορία περι φώτο απάντησα. Κάτσε ντε να μαζευτούμε και να είμαστε καλά και μετά βλέπουμε. Μπορεί κάποιοι να μην θέλουν την φάτσα τους δημόσια... Θα μαζευτούμε, θα μιλήσουμε, θα γελάσουμε και θα βγάλουμε την απόφαση ΟΣΟΙ μαζευτούμε...
driftingcris Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Για το απο πάνω με την απορία περι φώτο απάντησα. Κάτσε ντε να μαζευτούμε και να είμαστε καλά και μετά βλέπουμε. Μπορεί κάποιοι να μην θέλουν την φάτσα τους δημόσια... Θα μαζευτούμε, θα μιλήσουμε, θα γελάσουμε και θα βγάλουμε την απόφαση ΟΣΟΙ μαζευτούμε... Τωρα απαντας σωστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα