Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1

Eυλογη ηταν η χθεσινη απορια του benign και ο Doc εκανε τα λογια πραξη με αυτο το thread.

Πρωτη προτεραιοτητα ειναι η συμμετοχη. Οσοι σιγουρα θα ερθουν να το 'δηλωσουν' και ας κανει ο Doc ενα edit στο πρωτο post με confirmed λιστα οσων ερθουν για Αθηνα / Θεσσαλονικη (ή και τα δυο).

Αφου μαζευτουν τα ατομα τοτε συζηταμε μερος και ημερομηνια.

Δημοσ.

Να 'μαι και εγώ.....

Καλή ιδέα Μάνο... Μέσα και εγώ...

Νice άντε να μαζευόμαστε τα καλά παιδιά! :mrgreen:

Δημοσ.

+1

Eυλογη ηταν η χθεσινη απορια του benign και ο Doc εκανε τα λογια πραξη με αυτο το thread.

Πρωτη προτεραιοτητα ειναι η συμμετοχη. Οσοι σιγουρα θα ερθουν να το 'δηλωσουν' και ας κανει ο Doc ενα edit στο πρωτο post με confirmed λιστα οσων ερθουν για Αθηνα / Θεσσαλονικη (ή και τα δυο).

Σωστος ο Οψιδιανος! +1

Δημοσ.

+1

Σωστός...θα γίνει λίστα!

Εγώ είμαι στα καλά δηλαδή; :devil:

Για εμένα ναι!

Δημοσ.

και γω μεσα για Αθήνα ! :) Προτεινω το κέντρο πχ θησειο μοναστηρακι στυλ επειδη ειναι ευκολο να ερθει καποιος με τα ΜΜΜ ! Τωρα για αλλες περιοχες δε γνωριζω :P Απλα αν ειναι καπου που ειναι ευκολο να πας, ε ισως υπαρξει κι μεγαλυτερη συμμετοχη!

Δημοσ.

οοοοοοοοοοοο με κάνεις και κοκκινίζω :wub:

:devil: :devil: :devil:

χεχεχε λοιπόν παιδιά κάνω edit το αρχικό πόστ μου με ονόματα!!!

Δημοσ.

Προτεινω το κέντρο πχ θησειο μοναστηρακι στυλ επειδη ειναι ευκολο να ερθει καποιος με τα ΜΜΜ !

Μοναστηράκι με 40 βαθμούς? Δε νομίζω Τάκη! :P

Δημοσ.

τον Αυγουστο

τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ

γιατι δεν προτεινεται

σε καποιον καυσωνα

?

Eσύ για Αθήνα;

Δημοσ.

Και εγω μεσα εννοειται,αυτο ελειπε .

Εν τω μεταξυ εχω μια ιδεα.Στην αρχη να μην συστηθουμε και αφου κατσουμε σε ενα ωραιο μερος,να παιξουμε παιχνιδι ''μαντεξε ποιος/ποια ειμαι'' με clues. :devil:

Δημοσ.

Και εγω μεσα εννοειται,αυτο ελειπε .

Εν τω μεταξυ εχω μια ιδεα.Στην αρχη να μην συστηθουμε και αφου κατσουμε σε ενα ωραιο μερος,να παιξουμε παιχνιδι ''μαντεξε ποιος/ποια ειμαι'' με clues. :devil:

Ok κάτσε να σε βάλω μέσα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...