Obsidian Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 +1 Eυλογη ηταν η χθεσινη απορια του benign και ο Doc εκανε τα λογια πραξη με αυτο το thread. Πρωτη προτεραιοτητα ειναι η συμμετοχη. Οσοι σιγουρα θα ερθουν να το 'δηλωσουν' και ας κανει ο Doc ενα edit στο πρωτο post με confirmed λιστα οσων ερθουν για Αθηνα / Θεσσαλονικη (ή και τα δυο). Αφου μαζευτουν τα ατομα τοτε συζηταμε μερος και ημερομηνια.
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Να 'μαι και εγώ..... Καλή ιδέα Μάνο... Μέσα και εγώ... Νice άντε να μαζευόμαστε τα καλά παιδιά!
driftingcris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 +1 Eυλογη ηταν η χθεσινη απορια του benign και ο Doc εκανε τα λογια πραξη με αυτο το thread. Πρωτη προτεραιοτητα ειναι η συμμετοχη. Οσοι σιγουρα θα ερθουν να το 'δηλωσουν' και ας κανει ο Doc ενα edit στο πρωτο post με confirmed λιστα οσων ερθουν για Αθηνα / Θεσσαλονικη (ή και τα δυο). Αφου μαζευτουν τα ατομα τοτε συζηταμε μερος και ημερομηνια. Σωστος ο Οψιδιανος! +1
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 +1 Eυλογη ηταν η χθεσινη απορια του benign και ο Doc εκανε τα λογια πραξη με αυτο το thread. Πρωτη προτεραιοτητα ειναι η συμμετοχη. Οσοι σιγουρα θα ερθουν να το 'δηλωσουν' και ας κανει ο Doc ενα edit στο πρωτο post με confirmed λιστα οσων ερθουν για Αθηνα / Θεσσαλονικη (ή και τα δυο). Αφου μαζευτουν τα ατομα τοτε συζηταμε μερος και ημερομηνια. Σωστός...θα γίνει λίστα! Εγώ είμαι στα καλά δηλαδή; Για εμένα ναι!
panosno1com Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 και γω μεσα για Αθήνα ! Προτεινω το κέντρο πχ θησειο μοναστηρακι στυλ επειδη ειναι ευκολο να ερθει καποιος με τα ΜΜΜ ! Τωρα για αλλες περιοχες δε γνωριζω Απλα αν ειναι καπου που ειναι ευκολο να πας, ε ισως υπαρξει κι μεγαλυτερη συμμετοχη!
karmen1983 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Για εμένα ναι! οοοοοοοοοοοο με κάνεις και κοκκινίζω :devil:
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 οοοοοοοοοοοο με κάνεις και κοκκινίζω :devil: χεχεχε λοιπόν παιδιά κάνω edit το αρχικό πόστ μου με ονόματα!!!
humoraddict Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Προτεινω το κέντρο πχ θησειο μοναστηρακι στυλ επειδη ειναι ευκολο να ερθει καποιος με τα ΜΜΜ ! Μοναστηράκι με 40 βαθμούς? Δε νομίζω Τάκη!
eu@ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μοναστηράκι με 40 βαθμούς? Δε νομίζω Τάκη! οντως!πιαστε βουνο χαχα
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 τον Αυγουστο τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ γιατι δεν προτεινεται σε καποιον καυσωνα ? Eσύ για Αθήνα;
benign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Και εγω μεσα εννοειται,αυτο ελειπε . Εν τω μεταξυ εχω μια ιδεα.Στην αρχη να μην συστηθουμε και αφου κατσουμε σε ενα ωραιο μερος,να παιξουμε παιχνιδι ''μαντεξε ποιος/ποια ειμαι'' με clues.
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Και εγω μεσα εννοειται,αυτο ελειπε . Εν τω μεταξυ εχω μια ιδεα.Στην αρχη να μην συστηθουμε και αφου κατσουμε σε ενα ωραιο μερος,να παιξουμε παιχνιδι ''μαντεξε ποιος/ποια ειμαι'' με clues. Ok κάτσε να σε βάλω μέσα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα