xristoforos89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μια χαρά ώρα είναι και στις 3 το μεσημέρι. Αρκεί να έχει εκεί που θα κάτσουμε καλή σκιά και μπόλικα κρύα νερά. (Μη μασάτε ρε!) Εγω δεν εχω προβλημα στην ζεστη. 3-4 το μεσημερι κανω καθε μερα προπονηση. Τι μπανιο στην θαλασσα, τι μπανιο στον ιδρωτα!
Marria Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Οταν παρω και το ποδηλατακι, κανονιστε να παμε για καμια ποδηλατοβολτα εδω γυρω, δεν θα ειμαι για πολλα χιλιομετρα
lionheart75 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εγω δεν εχω προβλημα στην ζεστη. 3-4 το μεσημερι κανω καθε μερα προπονηση. Τι μπανιο στην θαλασσα, τι μπανιο στον ιδρωτα! Ωραίος, δικός μας είσαι. Καμμιά ημερομηνία / ημερομηνίες θα παίξουν όμως? Διότι βλέπω να κανονίζουμε, να συμφωνούμε, να τα βρίσκουμε στο μέρος, να λέμε τι ωραία τι καλά ¨count me in¨ κλπ, αλλά βλέπω στο τέλος να πηγαίνω εγώ με τον Γιατρό. Aν δεν μπούν συγκεκριμένα πράγματα δεν νομίζω να καταλλήξουμε κάπου, την έχουμε στην ιδιοσυγκρασία μας οι Έλληνες την ασυμφωνία και την φαγομάρα. @Marria η ιδέα της ποδηλατοβόλτας είναι κάτι που μου πέρασε απο το μυαλό ήδη. Σκεφτόμουν να το προτείνω αλλά όχι στο παρόν νήμα. Σίγουρα θα υπάρχουν συνφορουμίτες που τους αρέσουν οι βολτίτσες με το ποδήλατο, επομένως θα ήταν καλή ιδέα να ανοιχτεί κάποια στιγμή ένα ξεχωριστό thread για αυτό τον σκοπό.
Marria Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 @Marria η ιδέα της ποδηλατοβόλτας είναι κάτι που μου πέρασε απο το μυαλό ήδη. Σκεφτόμουν να το προτείνω αλλά όχι στο παρόν νήμα. Σίγουρα θα υπάρχουν συνφορουμίτες που τους αρέσουν οι βολτίτσες με το ποδήλατο, επομένως θα ήταν καλή ιδέα να ανοιχτεί κάποια στιγμή ένα ξεχωριστό thread για αυτό τον σκοπό. Εννοειται αυτο πως θα ειναι σε αλλο θεμα / thread, απλως προτεινω ιδεες Kαι ειμαστε και γειτονες ε? να κανονισουμε να ρθουν ολοι στα δικα μας μερη :P
lionheart75 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εννοειται αυτο πως θα ειναι σε αλλο θεμα / thread, απλως προτεινω ιδεες Kαι ειμαστε και γειτονες ε? να κανονισουμε να ρθουν ολοι στα δικα μας μερη :P Σωστά, μια χαρά ιδέα είναι.
panosno1com Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 και μεις απο πειραια πως να ρθουμε με ποδηλατο? αν θετε ποδηλατο με βαρκα ενσωματωμενο, αν δεν εχει τρικυμια κατι μπορουμε να κανουμε :Ρ Παντως για ημερομηνιες εγω προτεινω οποτε μπορει η καρμεν προς το τελος Ιουλιου Επισης ειτε αρχες ειτε προς τα τελη Αυγουστου , οχι προς το μεσον
Thanos1972 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Για Θεσσαλονικη το εγκαταλειψαμε τελειως? Ετσι δειχνει....Να ανοιξουμε και εμεις θεμα να λεμε και εμεις τα δικα μας.θα τους περασουμε μπαμ μπαμ στις σελιδες γιατι θα εχουμε τον Χρησταρα μαζι μας....
Marria Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Πανο εσεις απο τα μακρυα τα μερη να ρθετε με λεωφορειο/ τραμ/ μετρο/ πετωντας :P
kenmitsakos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εγω γαλατσι μενω ολα θα τα παρω Εγω γαλαω πως θα επεικηνωνουμε οπως ειχε πει ενα παιδι στα status ( ε Doc1355 πως παει ; ) ή ( panosno1com ωραιες η φωτο βαλτες στο πλα πλα στις ωραιες εικονες ) οχαχαχαχαχα
apd453 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Για Θεσσαλονικη το εγκαταλειψαμε τελειως? Μέχρι τον Αύγουστο ποιος ζει ποιος πεθαίνει. Χαλαρά.
benign Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Βρε σεις μην ειστε αρνητικοι μερικοι.Οι συναντησεις θα γινουν σιγουρα.Ακομη ειναι παρα πολυ νωρις, εδω μερικοι που πιθανως να θελουν να ερθουν δεν εχουν διαβασει ακομη το νημα,και αναφερομαι και σε πολυ νεα μελη που πιθανως θα ηθελαν να συναντηθουν με αλλους. Πρωτα ας συμφωνησουμε,σιγα σιγα για το μερος αντιστοιχα Αθηνα η Θεσσαλονικη και κατοπιν για την μερα και ωρα. Μερικοι οπως ο Τοξοβολος ζητησε αν γινεται να βρεθουμε το αργοτερο μεχρι τελος Ιουλιου?Αυτο μου εδωσε μια ιδεα.Μπορει ο μεγαλυτερος αριθμος των μελων να βρεθουν οταν κανονιστει κατοπιν γενικης συμφωνιας ειτε πριν ειτε μετα το δεκαπενταυγουστο.Αν ομως καποια παιδια θελουν να γνωριστουν μεταξυ τους, και υπαρχουν προβληματα χρονου για μερικους, μπορουν να στειλουν pms και να κανονισουν να βρεθουν μεταξυ τους πιο πριν η αργοτερα σαν μικροτερες ομαδες ασχετα με το αν θα συναντηθουν και με τους υπολοιπους τους πολλους. Για μενα το θεμα ειναι να γινει φετος μια αρχη και στο μελλον οι admins και εμεις μπορει να καταφερουμε να γινεται,οπως και σε sites του εξωτερικου,μια η δυο μεγαλες ετησιες συναντησεις. Ηρεμια,υπομονη και ολα θα γινουν.
kenmitsakos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 να δημιουργηθει δυο νεα θεματα το ενα για αθηνα και το αλλο για θεσσαλονικη και ο καθενας θα απαντα στην δικια του περιοχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα