Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τα freeday λες? Γιατι κανουν καθε Παρασκευη το γυρο της Αθηνας, αν και δεν εχω τοσες φιλοδοξιες να τους ακολουθησω σε ολη την διαφρομη.. 64 km δεν ειναι και λιγα.

Doc γιατι δεν προτεινεις να γινεται πχ η τελευταια παρασκευη καθε μηνα μιτιγκ? αλλα καθε μηνα να κανονιζεται.. και οχι 2 μηνες πριν :P

Καλα δε θα τρεχουν πιστευω και οσο να ναι ακολουθεις οσο μπορεις. Για τα freeday δεν εχω παει... Το ειπα επειδη ξερω οτι γενικα προσπαθουν να μην βαζουν πολλες ανηφορες στη διαδρομη. Καλα κ γω στα 3-4 χιλιομετρα τα φτύνω,δεν εχω και καλο ποδηλατο :P

Δημοσ.

Πολύ 50-50 βλέπεις :P

Xμ? δεν βλεπω καθολου 50-50..

Αλλα το ειπα, επειδη σε αλλα φορουμς κανονιζουν συναντησεις καθε μηνα :)

Δημοσ.

Πάντως εμένα με βολεύει ότι μέρα και να είναι του Αυγούστου, αρκεί να το ξέρω 1 εβδομάδα πριν και για ώρα λέω κατά τις 6-7 να έχει πέσει και ο ήλιος...

Δημοσ.

[offtopic] lionheart75 πας στα freeday? δεν ειναι λιγο δυσκολουτσικα? οταν παρω το ποδηλατακι θα συμμετασχω και εγω :) [/offtopic]

Ναι πάω όποτε μπορώ. Βέβαια στην αρχή έκανα για κάποιο καιρό βόλτες μόνος ή με φιλαράκια προκειμένου να αποκτήσω μια στοιχειώδη αντοχή, μετά συνέχισα με μια τοπική ομάδα.

Σιγά - σιγά οι αποστάσεις μεγάλωναν ώσπου ξεκίνησα να δίνω το παρόν και στο freeday. Πάντως μην αγχώνεσαι, το ποδήλατο είναι τόσο εθιστικό που θα σε κάνει να θέλεις συνέχεια βόλτες.

Οπότε θα έρθει σύντομα η στιγμή που δεν θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου.

Εγώ είμαι στην δουλειά για παράδειγμα και πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται την απογευματινή βόλτα. Δεν βγαίνω καθημερινά αλλά προσπαθώ όσο πιο συχνά μπορώ.

Aν υπήρχαν οι κατάλληλες υποδομές στην δουλειά μου θα πήγαινα καθημερινά με το ποδήλατο.

Σήμερα δυστυχώς δεν πήγα freeday, διαφορετικά δεν θα ήμουν τέτοια ώρα στο φόρουμ αλλά στον δρόμο. Κανονίσαμε με κάτι φιλαράκια να πάμε Ν. Σμύρνη για καφέ στον πεζόδρομο (μένω Αργυρούπολη), εννοείται με τα ποδήλατα. Την άλλη Παρασκευή όμως εκτός απροόπτου θα πάω.

Με το καλό να αγοράσεις το ποδηλατάκι σου. :)

Δημοσ.

φάση θα χει!!

στο ίδιο τραπέζι ένας 12χρονος,ένας 24χρονος και ένας 50χρονος!niiiice!

Ετσι..το καλύτερο!

Σας καληνυχτώ παιδιά, τα λέμε αύριο :)

Δημοσ.

@lionheart75 εχω ακουσει πολλα για τα freeday και ζηλεψα να συμμετασχω και εγω. Ειμαι και μελος στο facebook στην Ομαδα για τα Ν. Προαστια, αλλα δεν βλεπω πολυ κινηση. Παντως ειναι πολυ καλη κινηση που αρχιζει και γινεται μοδα σιγα σιγα, οι νυχτερινες βολτες με τα ποδηλατα :)

Αλλα η προηγουμενη βολτα με τα 64 km μου φαινεται too much, και απο οσο ξερουν δεν δημοσιευουν την διαδρομη καθε Παρασκευης :(

Δημοσ.

@lionheart75 εχω ακουσει πολλα για τα freeday και ζηλεψα να συμμετασχω και εγω. Ειμαι και μελος στο facebook στην Ομαδα για τα Ν. Προαστια, αλλα δεν βλεπω πολυ κινηση. Παντως ειναι πολυ καλη κινηση που αρχιζει και γινεται μοδα σιγα σιγα, οι νυχτερινες βολτες με τα ποδηλατα :)

Αλλα η προηγουμενη βολτα με τα 64 km μου φαινεται too much, και απο οσο ξερουν δεν δημοσιευουν την διαδρομη καθε Παρασκευης :(

Δεν χρειάζεται να βγάλεις και τα 64Km, είσαι ελεύθερη να αποδεσμευτείς όποτε το θελήσεις ή αν δείς ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις. Πάντως σαν νέα ποδηλάτισσα ξεκίνα σιγά-σιγά και θα έρθουν και οι μεγαλύτερες βόλτες. Το να ενταχτείς σε μια τοπική ομάδα είναι πολύ καλή ιδέα για να μπείς στο κλίμα και να αποκτήσεις και μια κάποια εμπειρία πέρα της αντοχής. Το ποδήλατο θέλει και άλλα πράγματα πέραν της αντοχής. Οι δρόμοι θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά την νύχτα. Αν έχεις φίλους / φίλες ποδηλάτισσες κανονίστε να βρισκόσαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα για εξορμήσεις. Την μια βδομάδα 5km, την επομένη 10Km κλπ. Έτσι θα φτάσεις να κανεις μεγάλες αποστάσεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Tο ποδήλατο επίσης παίζει και αυτό τον ρόλο του. :)

Δημοσ.

Πάντως εμένα με βολεύει ότι μέρα και να είναι του Αυγούστου, αρκεί να το ξέρω 1 εβδομάδα πριν και για ώρα λέω κατά τις 6-7 να έχει πέσει και ο ήλιος...

Φανταζεσαι να το κανονιζαμε στις 3 νταλα το μεσημερι;

Δημοσ.

Φανταζεσαι να το κανονιζαμε στις 3 νταλα το μεσημερι;

Θα πάτε και θα με περιμένετε :P

Δημοσ.

Μια χαρά ώρα είναι και στις 3 το μεσημέρι. Αρκεί να έχει εκεί που θα κάτσουμε καλή σκιά και μπόλικα κρύα νερά. :lol:

(Μη μασάτε ρε!) :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...