brickoman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Παρασκευη κατα τις 7 Θησειο Μπράβο ρε! Μόλις έβαλες την μέρα που δεν μπορώ, την ώρα που δεν μπορώ και το μέρος που δεν με βολεύει! Σαββατόβραδο κατά τις 8 λέω εγώ σε κάνα μεζεδοπωλείο.
benign Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Εκτος απο σκακιστης εισαι και mind reader λοιπον Αν δεν οριστει συγκεκριμενη ημερα, ωρα και τοποθεσια βλεπω να μενουμε να τα λεμε στο forum. Τι λετε για Παρασκευη κατα τις 7 Θησειο (το κλασικο που βολευει ολους δηλαδη) Μπορω αλλα επισης μπορω και Σαββατο ,λιγο πιο δυσκολα,αλλα γινεται. Μπράβο ρε! Μόλις έβαλες την μέρα που δεν μπορώ, την ώρα που δεν μπορώ και το μέρος που δεν με βολεύει! Σαββατόβραδο κατά τις 8 λέω εγώ σε κάνα μεζεδοπωλείο. Ποιο μερος σε βολευει καλυτερα?
brickoman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μπορω αλλα επισης μπορω και Σαββατο ,λιγο πιο δυσκολα,αλλα γινεται. Ποιο μερος σε βολευει καλυτερα? Όποιο θέλετε, απλά Θα είμαι Τήνο την Παρασκευή που είπε ο φίλος μας πιο πάνω και δεν θα μπορώ.
Bspus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Και Σαββατο δεν εχω προβλημα. Οποτε ας πουμε στο μεζεδοπωλειο που ειχε προτεινει ο benign στα Πετραλωνα
mary Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Λαϊκή παράκληση: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ εμφανιστει ο brickoman να αποθανατιστει με φωτογραφικη για ντοκουμεντο!
benign Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Και Σαββατο δεν εχω προβλημα. Οποτε ας πουμε στο μεζεδοπωλειο που ειχε προτεινει ο benign στα Πετραλωνα Μεσα για μεζεδοπωλειο αλλα δεν ειχα πει Πετραλωνα αλλα για Ανω Πατησια πισω απο το γηπεδο του Απολωνα. Θα ριξω μια ματια τι μεζεδοπωλεια υπαρχουν με συνδιασμο καλων τιμων και ποιοτητας στο κεντρο της Αθηνας αλλα Brickoman εχε υποψη σου οτι το Σαββατο θα γινεται χαμος. Θα προσπαθησω ομως. Καποια αλλη Παρασκευη μπορεις?Γιατι η Παρασκευη εχει πολλα θετικα.Δεν κλεινεις την κοπελα σου μεσα,δεν συνωστιζεσαι με πολυ κοσμο λογω υπερβολικης κινησης,σε σερβιρουν γρηγοροτερα,κ.τ.λ. Λαϊκή παράκληση: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ εμφανιστει ο brickoman να αποθανατιστει με φωτογραφικη για ντοκουμεντο! Αυτο ειναι στην διακριτικη ευχερεια του bricky. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2013 από benign
brickoman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μεσα για μεζεδοπωλειο αλλα δεν ειχα πει Πετραλωνα αλλα για Ανω Πατησια πισω απο το γηπεδο του Απολωνα. Θα ριξω μια ματια τι μεζεδοπωλεια υπαρχουν με συνδιασμο καλων τιμων και ποιοτητας στο κεντρο της Αθηνας αλλα Brickoman εχε υποψη σου οτι το Σαββατο θα γινεται χαμος. Θα προσπαθησω ομως. Καποια αλλη Παρασκευη μπορεις?Γιατι η Παρασκευη εχει πολλα θετικα.Δεν κλεινεις την κοπελα σου μεσα,δεν συνωστιζεσαι με πολυ κοσμο λογω υπερβολικης κινησης,σε σερβιρουν γρηγοροτερα,κ.τ.λ. Αυτο ειναι στην διακριτικη ευχερεια του bricky. Οκ όποτε θέλετε καλέ, απλά την συγκεκριμένη Παρασκευή που είπε ο φίλος πιο πάνω δεν θα μπορώ. Όποτε άλλοτε είμαι μέσα. Λαϊκή παράκληση: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ εμφανιστει ο brickoman να αποθανατιστει με φωτογραφικη για ντοκουμεντο! Μωρέ φωτογραφία να βγω, απλά εδώ μέσα δεν θα ανέβει! Εάν θέλετε τόσο πολύ να με δείτε, ας έρθετε στο meeting μας στο στριπτιτζάδικο μεζεδοπωλείο.
Bspus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ε τοτε το κλεινουμε για την αλλη παρασκευη.
benign Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Θα υπαρξει Χριστουγεννιατικη συναντηση? Ποιος εχει διαθεση και μπορει?
humoraddict Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Όσοι πιστοί προσέλθετε: http://www.insomnia.gr/topic/522115-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD-insomniacs/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα