benign Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Εδω στα Ανω Πατησια εχει ενα ωραιο και φτηνο μεζεδοπωλειο πισω απο το γηπεδο του Απολλωνα.Το προτεινω για αρχη πριν πεσουν και αλλες προτασεις. 2
panosno1com Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Ψηνεται ή βράζεται ή τηγανίζεται κανεις για meeting το επόμενο Σαββατο ή Κυριακη ; (Σαββατο 9 ή Κυριακή 10 Φλεβάρη )
benign Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Παιδια για μενα προς το παρον η καλυτερη μερα ειναι Παρασκευη απογευμα η βραδακι.Σαββατο εχω καποιες δουλειες και Κυριακη παιζω σκακιστικους αγωνες.
brickoman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μπορω την επομενη βδομαδα Παρασκευη Κι εγώ μάλλον την άλλην Παρασκευή.
CaptainHog Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 και γωμεσα ειμαι..ενημερωστε με σχετικα!!!
benign Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπον ο Bspus συστηνει στριπτιτζαδικο! Ετσι για να περασουμε καλυτερα απο τους Σαλονικιους ινσομνιακς.
Bspus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπον ο Bspus συστηνει στριπτιτζαδικο! Ετσι για να περασουμε καλυτερα απο τους Σαλονικιους ινσομνιακς. Εκτος απο σκακιστης εισαι και mind reader λοιπον Αν δεν οριστει συγκεκριμενη ημερα, ωρα και τοποθεσια βλεπω να μενουμε να τα λεμε στο forum. Τι λετε για Παρασκευη κατα τις 7 Θησειο (το κλασικο που βολευει ολους δηλαδη) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα