Lucifer Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Είναι πολύ γλυκούλης από κοντά αυτός! Με είχε ευχαριστήσει που ήξερα τους στίχους και έκανα τον κόπο να τους διαβάσω. Σταματάω να σας πηδεύω το θρεντ.
CaptainHog Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 λοιπον οι γνωστοι -αγνωστοι των συναντησεων να μου στειλουν σε πμ τα κινητα τους. αλλαξα sim στο κινητο και τα εχασα. επειγον. α!και για τον μυστικισμο ειμαστε 3!!!!μεσα και γω.
Lucifer Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Να δουμε εσυ ποτε θα ερθεις Luci. Περιμένω να συμβεί κανένα κοντά μου =ρ
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Περιμένω να συμβεί κανένα κοντά μου =ρ Προσεχε τι λες γιατι επομενη συναντηση θα ειναι κανα αλμπα και να δω τι δικαιολογια θα εχεις μετα
benign Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μια ιδεα για την επομενη φορα να παμε καπου με μουσικη σαν αυτη: http://www.youtube.com/watch?v=LXmTLVqIWrk
status Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μια ιδεα για την επομενη φορα να παμε καπου με μουσικη σαν αυτη: http://www.youtube.com/watch?v=LXmTLVqIWrk Κάτι πιο πρόσφατο;
benign Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Κάτι πιο πρόσφατο; Το θεμα του νηματος δεν ειναι για την μουσικη. Παρολα αυτα το τι μου αρεσει δεν ειναι θεμα χρονικο ,αλλα καθαρα θεμα αξιολογησης ενος καλλιτεχνη η συγκροτηματος.Για παραδειγμα ακουω διαφορα συγκροτηματα heavy metal απο πολυ παλια μεχρι και τωρα οπως για παραδειγμα απο Judas Priest μεχρι Children of Bodom η Bullet For my Valentine,αλλα δεν μου αρεσουν ολα το ιδιο.Επισης υπαρχουν διαφορα ειδη στο heavy metal,καποια τα θεωρω κακοφωνια και αν μπορουσα θα τους εκτελουσα επι τοπου σαν ανθρωποθυσια για μουσικη βλασφημια. Το θεμα ειναι πυκνο και το νημα δεν προσφερεται,αλλα θα σου πω τα εξης βασικα κριτηρια για μενα.Μεγαλη δεξιοτεχνια στα οργανα και ειδικα κιθαρα και μετα μπασο και ντραμς.Ειδικα στην κιθαρα μου αρεσουν τα παρατεταμενα σολο,ταχυτητα,εμπνευση,πρωτοτυπια κ.τ.λ. Καποτε ειμουν σε συγκροτημα hard rock και επαιζα κιθαρα οποτε εχω απαιτησεις σε αυτο το θεμα.Ο τραγουδιστης πρεπει να ειναι φωναρα με μεταλλο και οχι να ουρλιαζει σαν υστερικη σκροφα,να μην υπαρχουν πολλα επαναλαμβανομενα μοτιβα στα κομματια τους γιατι αυτο ειναι βαρετο και δειχνει μουσικη ανικανοτητα και να υπαρχει οπωσδηποτε και καποια μελωδικοτητα. Δεν κρυβω πως τα παλια συγκροτηματα μου φαινονται απειρως καλυτερα απο αυτα των τελευταιων 20 ετων και σαν προσωπικοτητες και σαν καλλιτεχνικη αξια.Συγκροτηματα οπως οι Motorhead ας πουμε και ο τραγουδιστης τους ειναι ''ιερα''συμβολα για μενα. Το γουστο του καθενος παντος ειναι καθαρα προσωπικο θεμα.Για μενα π.χ. ενας απο τους 5 πιο αγαπημενους μου κιθαριστες ειναι αυτος: http://www.youtube.com/watch?v=j_7iRZzlSzI
benign Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Ετοιμαστειτε insomniacs για νεα συναντηση και τα νεα μελη,(ειδικα κοπελες)μην ντρεπεστε ,εχει πλακα η γνωριμια με ετεροκλητα ατομα.
benign Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) ναι να δω ποτε θα κανονισουμε ρε!!! ετεροκλητε Πιστευω οτι η βασικη φρουρα ειμαστε ετοιμοι παντα. Εδω σκεφτομαι να οργανωσουμε και διαφορουμικες συναντησεις σιγα σιγα με ατομα απο αλλα tech sites.Gamers,γκατζετακηδες,overclockers,κ.τ.λ . Επεξ/σία 27 Μαΐου 2012 από benign
benign Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ποτε θα χτυπησουμε μπυρες ινσομνιακα παλι? Δεν βλεπω κινηση,τοσο πεσμενοι ειναι μερικοι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα