humoraddict Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Λετε να διαβαζει τωρα και να γελαει μοχθηρα? http://www.youtube.com/watch?v=ns3M1Sj6x4o Καλή Ανάσταση παιδιά! Have fun και το αρνάκι με το μαλακό... Ακούς Captain? (αν μπορέσω θα παρευρεθώ κι εγώ )
CaptainHog Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 ρε δεν τρωω αρνια και κατσικια και τα συναφη προιοντα!!! την βγαζω με χοιρινες και πατατουλες.... για να βλεπω κινηση να μαζευομαστε!!!!!!!!
Obsidian Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Τώρα το είδα -να 'ναι καλά ο σούπρας- αλλά έτσι κι αλλιώς περίμενα κάποιο ευγενικό μήνυμα από τον Captain του στυλ: Η λίστα με τους σίγουρους και σειρά δήλωσης είναι: benign bill21st bspus antuansupra CaptainHog Obsidian Και κατηγορία το παίζω δύσκολη χιουμοραντίκτ Για Παρασκευή/Σάββατο λοιπόν; Και το σημαντικότερο: ΠΟΥ; Έχουν ενημερωθεί οι.. συνήθεις ύποπτοι;
humoraddict Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Και κατηγορία το παίζω δύσκολη χιουμοραντίκτ ρε μανία με το ελληνογαλλικό...... ...για το άλλο σχόλιο, no comment. τουλαχιστον εγώ όταν είναι να μην πάω το λέω. όχι όπως κάποιοι κάποιοι....γκούχου γκούχου...
Obsidian Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Έχεις ακουστά την ταβέρνα ονόματι Τυροβολιές; Εγώ τότε ήμουν Ξερνοβολιές. Μου ήθελες και ενημερώσεις; Αντίθετα εσύ το ήξερες από πριν οτι δεν θα έρθεις γι'αυτο ειδοποίησες. /rolleyes
benign Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Αντε που ειναι η υπολοιπη σπειρα?Δεν επεστρεψαν φαινεται.
Bspus Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Για Παρασκευή/Σάββατο λοιπόν; Και το σημαντικότερο: ΠΟΥ; Έχουν ενημερωθεί οι.. συνήθεις ύποπτοι; Παρασκευη η Σαββατο δεν εχω προβλημα. Αλλα αν ειναι για φαγητο παμε καπου που σερβιρουν μονο κρεας ωστε να μεινει ο benign νηστικος
benign Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Παρασκευη η Σαββατο δεν εχω προβλημα. Αλλα αν ειναι για φαγητο παμε καπου που σερβιρουν μονο κρεας ωστε να μεινει ο benign νηστικος Κανενα προβλημα μπορω να φαω σαλατιτσα.
Obsidian Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Καλά ο benign πρέπει να 'χει γίνει πολύ fit, τόσο καιρό vegan και γυμναστική. Μήπως ψάχνει για γάμο; Αντε λοιπόν, Σάββατο κάπου, οπουδήποτε εκτός από Θησείο. Ο Storm είχε προτείνει κάααααποτε για Σύνταγμα. Συμφωνείτε; δικαιολογίες Ναι, το παίζεις άνετη τώρα. Αν έβλεπες από κοντά τις ρουκέτες εμετού θα άλλαζες γνώμη. (και φυσικά ούτε καν μισό σχόλιο για τη δική σου απουσία eh^^)
humoraddict Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Αντε λοιπόν, Σάββατο κάπου, οπουδήποτε εκτός από Θησείο. :-) Αν έβλεπες από κοντά τις ρουκέτες εμετού θα άλλαζες γνώμη. ιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ λέμεεεεεεεεεεε
benign Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Καλά ο benign πρέπει να 'χει γίνει πολύ fit, τόσο καιρό vegan και γυμναστική. Μήπως ψάχνει για γάμο; Καλα,fit ειμουν απο την πρωτη συναντηση. Δεν υπαρχουν ριζικες αλλαγες στο σωμα μου,παιρνουν χρονο οι σημαντικες αλλαγες αλλα αισθανομαι φανταστικα. Ψαχνω οπως ολοι/ες μας για εναν ερωτικο συντροφο μη βαρετο,καποιον ενδιαφεροντα ανθρωπο σαν εμενα αλλα δυστυχως κατι τετοιο ,ειναι δυσκολο να βρεθει.
panosno1com Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Tα ετερωνυμα εκλονται , αν βρεις κατι παρομοιο με σενα θα τη βαρεθεις αργα η γρηγορα, τουλαχιστον ετσι πιστευω δε ξερω αν μεγαλωνοντας αλλαξω γνωμη ή αποψη. on topic <- Σαββατο προτεινω κ εγω, τωρα το που δεν ξερω καθ οτι πρεπει να ειναι καπου που να βολευει την πλειοψηφία των ατομων!
benign Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Συμφωνω με Σαββατο για να διευκολυνθουν οι περισσοτεροι. Να σκεφτουμε προσεκτικα το μερος της συναντησης και που θα παμε αμεσως μετα γιατι ακουσα οτι απο την Τεταρτη θα χαλασει ο καιρος.
Bspus Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Συνταγμα καλη ιδεα ειναι. Εχει πολλες επιλογες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα