humoraddict Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Τυπική κριαρίνα. /rοlleyes Η αλήθεια είναι οτι η φωτό με κολακεύει. Τότε ήμουν σε σκληρή δίαιτα βεβαίως, βεβαίως. αστα αυτά. η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους. :fear: μη μιλάς σου λέεεεεεεεεεεεεεεωωωωωω.... χαχαχαχαχα
Doc1355 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 μη μιλάς σου λέεεεεεεεεεεεεεεωωωωωω.... χαχαχαχαχα http://www.youtube.com/watch?v=oKI-tD0L18A
Obsidian Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 αστα αυτά. η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους. : Η μετριοφροσύνη είναι για τους ταπεινούς και η ταπεινότητα ένδειξη σοφίας. Αυτό στο λεω έχοντας ενεργοποιημένη την ψυχοενεργειακή τηλεπάθεια όποτε μην το αμφισβητήσεις.
panosno1com Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Aυριο θα ξέρω κοπελιά..θα ενημερώσω και εδώ αλλα και εσένα προσωπικά να μην λές με κακομαθαίνετε κύριε πρέσβη. μη μιλάς σου λέεεεεεεεεεεεεεεωωωωωω.... χαχαχαχαχα Για κανένα καζανόβα που δίνει το τηλεφωνο του εύκολα με 'χεις; Έλα πεσ'το. Ισοπέδωσες τη χιουμοραντίκτ με τον ιπποτισμό σου και θα βγείτε μαζί αύριο. Σε λίγο αναμένεται post της ότι δεν θα έρθει και αυτή. κι έλεγα ...που σ έχω ξαναδεί... που σ έχω ξαναδεί.....TΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΑΑΑΑ!!!! end i took dis face (η δεξια με το στομα ανοιχτο :Ρ ) :X ( ) Τυπική κριαρίνα. /rοlleyes Η αλήθεια είναι οτι η φωτό με κολακεύει. Τότε ήμουν σε σκληρή δίαιτα βεβαίως, βεβαίως.
outlaw star Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Η μετριοφροσύνη είναι για τους ταπεινούς και η ταπεινότητα ένδειξη σοφίας. Αυτό στο λεω έχοντας ενεργοποιημένη την ψυχοενεργειακή τηλεπάθεια όποτε μην το αμφισβητήσεις. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πέθανα στο γέλιο
humoraddict Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Η μετριοφροσύνη είναι για τους ταπεινούς και η ταπεινότητα ένδειξη σοφίας. Αυτό στο λεω έχοντας ενεργοποιημένη την ψυχοενεργειακή τηλεπάθεια όποτε μην το αμφισβητήσεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Πεθανα με τον Αρκα. Λεπτομέρειες πρέπει να πω
CaptainHog Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 τελικα ποιοι θα ειμαστε ?στις 19:30 στο σταθμο? somebody!!
Bspus Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Φανταζομαι ισχυει η λιστα του ποστ #3577 Ναι, καλυτερα 7:30 στο σταθμο λεω. Ελπιζω να μην εχει πολλες εξοδους
Obsidian Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Αυτοί θα έρθουν: CaptainHog Bspus χιουμοραντίκτ stormrain benign panosno1com Obsidian antuansupra Ελπίζω (και καλά) ο Sarandis και το μάστορι10 να έρθουν. 19:30 λοιπόν. Αν ενθυμούμαι σωστά η στάση έχει μόνο μία έξοδο που βλέπει στο δρόμο, το τέλος της Πατησίων. Επειδή δεν είμαι του δρόμου, εγώ θα περιμένω στο πεζοδρόμιο.
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Παίδες εγώ θα σας βρω κατευθείαν στην Ταρ γιατί θα έρθω με αυτοκίνητο αν και μένω κοντά αλλά δεν νομίζω να ψάχνω για πάρκινγκ στον σταθμό.
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Kατα τις 8 περιπου θα ερθω. Διαβαζει κανεις ή μπα?
panosno1com Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 χαχαχα διαβασα εγω μολις , σε λιγο εκκινω τη διαδικασια ευρεσης ειτε του ησαπ ανω πατησια ειτε της Ταρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα