Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμμ προέκυψε (μάλλον) θεματάκι για Σάββατο...θα ενημερώσω αύριο αν θα έρθω στάνταρ ή οχι :shifty:

Δημοσ.

511e60df644b4c1d8e9d344.png

παρτε και απο μένα ενα χάρτη ! χαχααχ ειναι τοσο μακρυα απ το σταθμο οσο δειχνει ; :P Ελπιζω να καταφερω να μην χαθω καθ οτι δεν εχω ερθει ποτε απο εκει :rolleyes:

Δημοσ.

Μανο εννοω απ το σπιτι μου μεχρι το σημειο ειτε την Ταρ ειτε τον ησαποσταθμο !!! χεχεχε νταξει δε χανομαστε μεταξυ ταρ και σταθμου χαχα!

Δημοσ.

τελικά θα πας εσύ????

Aυριο θα ξέρω κοπελιά..θα ενημερώσω και εδώ αλλα και εσένα προσωπικά να μην λές :P

Δημοσ.

Τελικά εγώ δεν θα μπορέσω το Σάββατο παίδες :shifty:

Ας κανονίσει ο Obsidian να δώσει τηλέφωνο να μην γίνει μπέρδεμα :)

Δημοσ.

Για κανένα καζανόβα που δίνει το τηλεφωνο του εύκολα με 'χεις;

Γιατί δεν θα έρθεις [/αδιάκριτος] Τόσο πολύ σε ενοχλεί το /color /size /font μου; Να δες, το 'βγαλα. ΕΛΑ!

Δημοσ.

Για κανένα καζανόβα που δίνει το τηλεφωνο του εύκολα με 'χεις;

Γιατί δεν θα έρθεις [/αδιάκριτος] Τόσο πολύ σε ενοχλεί το /color /size /font μου; Να δες, το 'βγαλα. ΕΛΑ!

Προέκυψε μια υποχρέωση φίλε και δεν μπορώ να το αλλάξω :)

Δημοσ.

Έλα πεσ'το. Ισοπέδωσες τη χιουμοραντίκτ με τον ιπποτισμό σου και θα βγείτε μαζί αύριο. Σε λίγο αναμένεται post της ότι δεν θα έρθει και αυτή.

Δημοσ.

Έλα πεσ'το. Ισοπέδωσες τη χιουμοραντίκτ με τον ιπποτισμό σου και θα βγείτε μαζί αύριο. Σε λίγο αναμένεται post της ότι δεν θα έρθει και αυτή.

:lol: :lol: Δεν ξέρω τίποτα!

Δημοσ.

κι έλεγα ...που σ έχω ξαναδεί... που σ έχω ξαναδεί.....TΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΑΑΑΑ!!!!

2837.jpg

:P

:lol: :lol: Δεν ξέρω τίποτα!

:X :X :X ( :devil:)

Δημοσ.

Τυπική κριαρίνα. /rοlleyes

Η αλήθεια είναι οτι η φωτό με κολακεύει. Τότε ήμουν σε σκληρή δίαιτα βεβαίως, βεβαίως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...