panosno1com Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Το 218 και 232 κανουν τερμα μεσα στο λιμανι του πειραια, εκει που ξεκιναει και το Χ96 για αεροδρομιο ή στη προβλητα που φευγουν τα καραβια για Ροδο. Επειδη εχω κανει την ιδια αποσταση ειτε με το λεωφορειο ειτε με τα 2 μεσα σταθερης τροχιας (πριν κλεισει η ομονοια) με τα μεσα σταθερης τροχιας εφτασα πιο γρηγορα Πειραια. Αλλα για να πας στο ΣΕΦ ,χρησιμοποιωντας 218 ή 232, κατεβαινεις πολυ πριν το τερμα, στο Νεο Φαληρο, εξω ακριβως απ τη σταση ΗΣΑΠ Νεο Φαληρο. Επισης νομιζω πως η 232 ως γραμμη καταργηθηκε με την αναδιοργανωση του ΟΑΣΑ και τα δρομολογια προστεθηκαν στο 218 επισης οι πειραιωτες κατεβαινουν το πολυ στον σταθμο του ησαπ πειραια απ το συγκεκριμενο λεωφορειο ενω οσοι θελουν αλλο λεωφορειο κατεβαινουν σιγουρα στο σταθμο πειραια επειδη εκει περνανε πολλα λεωφορεια για νικαια,αμφιαλλη κορυδαλλο κλπ
phanispal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Πάνω στην ώρα (μετά από ~2 εβδομάδες υποχρεωτικής απουσίας). Thanks Νίκο για την ενημέρωση, ούτε συνεννοημένοι να ήμασταν :Ρ Μέσα λοιπόν για Αθήνα, κατά προτίμηση Κέντρο αν και μένω νότια προάστια (Μαρρία θα πάμε μαζί :Ρ). Και για Ιούλιο δε θα με χαλούσε πάντως.
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Πάνω στην ώρα (μετά από ~2 εβδομάδες υποχρεωτικής απουσίας). Thanks Νίκο για την ενημέρωση, ούτε συνεννοημένοι να ήμασταν :Ρ Μέσα λοιπόν για Αθήνα, κατά προτίμηση Κέντρο αν και μένω νότια προάστια (Μαρρία θα πάμε μαζί :Ρ). Και για Ιούλιο δε θα με χαλούσε πάντως. Ιούλιο δέν θα έρθω πάντως , θα είμαι Μύκονο μέχρι τέλος Ιουλίου. :/
Marria Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ετσι και αλλιως Πειραια δεν πολυπαω, δεν με σηκωνει το λιμανι :devil: phanispal
eu@ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ωραίος Φανη σε έβαλα στην black list για να μεγαλωνει η μαυρη λιστα!
panosno1com Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ετσι και αλλιως Πειραια δεν πολυπαω, δεν με σηκωνει το λιμανι :devil: δε σε ρωτήσαμε :P εγω απλα πληροφοριες εδωσα :P
Marria Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 δε σε ρωτήσαμε :P εγω απλα πληροφοριες εδωσα :P Eτσι ε? Καλα
phanispal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Λοιπόν προτείνω (αν και σχετικά λογικό για διάφορους λόγους) να γίνει Παρασκευή ή Σάββατο, περισσότερο επειδή το ΜΕΤΡΟ λειτουργεί μέχρι τις 02:00+ αυτές τις μέρες. Γενικότερα δε γουστάρω να βγαίνω αυτές τις μέρες, αλλά νομίζω πως όσοι επιθυμούν να επιστρέψουν με ΜΕΤΡΟ θα βολευτούν περισσότερο αν είναι Παρασκευή ή Σάββατο. Οπότε αν τελικά γίνει έτσι, είναι και πιο εύκολο ν' αρχίσουμε σιγά-σιγά να μιλάμε και να επιλέξουμε ανάμεσα σε πιο συγκεκριμένες ημερομηνίες.
Marria Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Λοιπονννν αφου αρχισατε με μερη, προτεινω την Οστρια στο Καλαμακι, εχει σταση το τραμ εκει και ειναι διπλα στη θαλασσα :P (Οτι ειναι κοντα στο σπιτι μου ειναι ενα ακομα πλεονεκτημα )
phanispal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ναι, κάπως έτσι το έχω στο μυαλό μου. Οι 5-6 πού πήγανε; :Ρ Φυσικά αν την πλειοψηφία την βολεύει περισσότερο κάποια άλλη μέρα δεν τρέχει κάστανο. Μαρρία είσαι απ' την κάτω μεριά δηλαδή ε.. να πας μόνη σου τότε στο Κέντρο :Ρ
Marria Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 @phanispal απο την πανω μερια ειμαι, αλλα εχει συγκοινωνια που παει εκει κατω
panosno1com Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Υποψιν οτι ειναι σε ισχυ θερινο προγραμμα[των ΜΜΜ] το οποιο εντατικοποιηται τον Αυγουστο, και ειδκα στα λεωφορεια θα αργουν πολυ να περασουν! καλα οχι οτι γενικα δεν αργουν αλλα λεμε. Το καλο ειναι ομως οτι θα ναι καπως πιο αδειοι οι δρομοι οποτε δε θα κολλανε στη κινηση, εκτος απ τις μερες που πανε για μπανιο
phanispal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ναι εντάξει, τον Αύγουστο οι συρμοί του ΜΕΤΡΟ περνούν ανά ~10 λεπτά περίπου συγκριτικά με τα ~3-4 που κάνουν τώρα. Καλά, τις μεγάλες ώρες δεν το συζητάμε. Αλλά όντως, το μεγαλύτερο ζόρι θα το τραβήξουν αυτοί που θα χρησιμοποιήσουν λεωφορεία. Λοιπόν επίσης έχω να προτείνω συνάντηση για ούζο (κατά προτίμηση Πιτσιλαδή/Βαρβαγιάννη :Ρ) ή μπύρα (κατά προτίμηση τύπου Weiss αφού θα κάνει ζέστη :Ρ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα