Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι ειναι ζυγος αριθμος φανταζομαι

χαχαχα εσύ θα έρθεις μάστορα ή δεν είσαι Αθήνα;

Δημοσ.

πειτε μου που και ισως να περασω να πω ενα γεια, να πιω μια μπυρα ενα κρασι να φαω και τιποτα γιατι αν δν ειναι σ\κ 8α ειμαι απο δουλεια και....

:P

ναι...17 ειναι σαββατο, ουτε καν το ειδα το ζωαδι, το γλυτωσατε το λογαριασμο

Δημοσ.

πειτε μου που και ισως να περασω να πω ενα γεια, να πιω μια μπυρα ενα κρασι να φαω και τιποτα γιατι αν δν ειναι σ\κ 8α ειμαι απο δουλεια και....

:P

Στην μπυραρία Ταρ - Λ.Ηρακλείου 34 Ανω Πατήσια!!!

Δημοσ.

εχει ακομα 2 πατωματα? ισως να ερθω δεν ειναι σιγουρο

Οκ θα σου στείλω πμ με το τηλ μου την παρασκευή ;)

Δημοσ.

αρα 19:30 στην ταρ απ εξω?

Θα στείλω εγώ πμ σε όσους είναι στην λίστα με το τηλέφωνο μου μην το δαγκώσουμε κιόλας περιμένοντας! :P

Αλλα ναι μεχρι τις 8 ας είμαστε εκεί!

Δημοσ.

^ τις*

Γιατί πότε ήμουν late;

Αναδρομικά το είπα:

Αυτή την φορά όμως θα έρθω τελευταίος να κάνω εντύπωση :P

Κοίταξε να περσοναλοποίησεις τα post σου και μετά δεν θα σε ενοχλεί το καλόγουστο μου font! και μην βάζεις β' πληθυντικό για να προσδώσεις κύρος στα λεγομενα σου! Αυτά σου μάθανε εκεί πάνω; Το καίριο θέμα είναι αν θα υπάρξει ταινία μικρού μήκους με το τι έκανες όσο έλειπες.

Βασικά, ας πούμε 19:30 στο σταθμό ΗΣΑΠ των Άνω Πατησίων. Θα περιμένουμε ένα 15λεπτο τις αφίξεις και όσοι καθυστερήσουν λίγο θα ξέρουν ότι είμαστε στην Ταρ.

Δημοσ.

^ τις*

Αναδρομικά το είπα:

Κοίταξε να περσοναλοποίησεις τα post σου και μετά δεν θα σε ενοχλεί το καλόγουστο μου font! και μην βάζεις β' πληθυντικό για να προσδώσεις κύρος στα λεγομενα σου! Αυτά σου μάθανε εκεί πάνω; Το καίριο θέμα είναι αν θα υπάρξει ταινία μικρού μήκους με το τι έκανες όσο έλειπες.

Βασικά, ας πούμε 19:30 στο σταθμό ΗΣΑΠ των Άνω Πατησίων. Θα περιμένουμε ένα 15λεπτο τις αφίξεις και όσοι καθυστερήσουν λίγο θα ξέρουν ότι είμαστε στην Ταρ.

Εγώ προσωπικά θα έρθω με το αμάξι κατα 90%,γιαυτό έλεγα να είμαι εκεί αλλα οκ έρχομαι και στον σταθμό μωρέ σιγά!

Το "τις" το αφήνω ασχολίαστο..

Οσο για την ταινία κάτι θα κάνουμε :P

Δημοσ.

Αυτό περιπλέκει λίγο το θέμα γιατί υποψιάζομαι ότι το παρκινγκ κοντά στο σταθμό δεν θα είναι εύκολο. Αν ξέρουν όλοι που ακριβώς είναι η Ταρ τότε ας συναντηθούμε εκεί για να απλοποιήσουμε τα πράγματα. Πόσοι θα έρθουν με αυτοκίνητο και πόσοι με ΗΣΑΠ; I call dibs on ΗΣΑΠ!

Το τις καλώς έπραξες που το άφησες ασχολίαστο, σημασία έχει που το διόρθωσες. =D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...