Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά θα έρθεις ρε Ντοκ; Έρχεσαι, τσουπ μας αναβεις φωτιά και μετά το αφήνεις μετέωρο. Ούτε στη σόου μπιζ να ήσουν.

Χιουμοραντίκτ, απόλυτοι κανόνες τονισμού και προφοράς δεν υπάρχουν στην αγγλική όπως ξέρεις και γενικά δεν υπάρχουν στα επίθετα. Γιατί να υπάρχουν στα nicknames; Το έκανα πιο γαλλικό και άνοιξα και θέμα συζήτησης κιόλας.

Δημοσ.

Τελικά θα έρθεις ρε Ντοκ; Έρχεσαι, τσουπ μας αναβεις φωτιά και μετά το αφήνεις μετέωρο. Ούτε στη σόου μπιζ να ήσουν.

Αυτή την φορά όμως θα έρθω τελευταίος να κάνω εντύπωση :P

Ναι λογικά θα έρθω και εγώ :)

Δημοσ.

Χιουμοραντίκτ, απόλυτοι κανόνες τονισμού και προφοράς δεν υπάρχουν στην αγγλική όπως ξέρεις και γενικά δεν υπάρχουν στα επίθετα. Γιατί να υπάρχουν στα nicknames; Το έκανα πιο γαλλικό και άνοιξα και θέμα συζήτησης κιόλας.

αν και πιο κοντός με τάπωσες :P το δέχομαι. πες μου όμως γιατί με αναφέρεις στην ελληνικήν. με έχει φάει η περιέργεια και ως γνωστόν η περιέργεια σκότωσε τη γάτα. θέλεις να γίνεις δολοφόνος???? :cry:

Δημοσ.

Εδώ είμαι! Δουλεύω το Σάββατο, αλλά κάτι θα κάνω με το ωράριο

Ετσι, βρες λυση.Θα κανουμε συζητηση και για πνευματισμο/μυστικισμο,kama sutra.

Θα μπορουσε να ωφεληθει και ο nick αλλα μαλλον ειναι αποσχολημενος με τρομοκρατικες εκδηλωσεις.:devil:

...ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί το δικό μου nick είναι στα ελληνικά, αλλά τέλος πάντων...:P

αφού το θές έτσι τουλάχιστον τόνισε το σωστά! χιουμοράντικτ λέμεεεεε....

:-D

p.s. η karmen που είναι??????

Ο σωστος τονισμος ειναι χιούμοράντικτ,δηλαδη διπλος.B)

Δημοσ.

είδε οτι κερασες όλη την παρέα ;)

κερναω εγω πληρωνετε εσεις :D

Η tar ειναι που ειχε προειπωθει οτι εχει ευκολο parking ή αλλο post θυμαμαι ;

Δημοσ.

κερναω εγω πληρωνετε εσεις :D

Η tar ειναι που ειχε προειπωθει οτι εχει ευκολο parking ή αλλο post θυμαμαι ;

Λογικα δεν θα εχεις προβλημα parking.

Εχω προσκαλεσει και ενα αλλο αξιολογο μελος του ινσομνια που ειναι εξαιρετικος τυπος και ειναι γειτονας ,Ανω Πατησιωτης,οπως ο Obsidian.

Και ψηνω και ενα δευτερο,θρυλικο πρωην μελος πλεον banned και αυτος γειτονας μηπως και ερθει γιατι ειναι τρομερα ενδιαφερων τυπος,αλλα ειναι δυσκολος.:devil:

Δημοσ.

Καλα δεν περιμενω να βρω να παρκαρω scania τριαξονικο απλα νταξει μην ειναι οπως ο Πειραιας που ψαχνεις και ψαχνεις και ψαχχχνεις και ψααααχνεις!!!! Οκ ηδη βρηκα την τοποθεσια στο google maps :P χεχε . Γιατι παντως η λεξη "λογικα" συνονόματε? :P

Δημοσ.

Γιατι στην Ελλαδα δεν υπαρχει λογικη.Πολλες φορες βλεπω μερη ασφυκτικτα γεματα που δεν θα επρεπε λογω μερας και αλλες φορες ειναι αδεια η εχουν λιγο κοσμο ενω θα επρεπε να ειναι γεματα.

Δημοσ.

Α οκ εν ταξει ! ειναι κοντα στο σταθμο του ησαπ ανω πατήσια ; γιατι δεν εχω και την καλυτερη ερμηνεια ενος χαρτη ! :P

Δημοσ.

Α οκ εν ταξει ! ειναι κοντα στο σταθμο του ησαπ ανω πατήσια ; γιατι δεν εχω και την καλυτερη ερμηνεια ενος χαρτη ! :P

Ναι παρα πολυ κοντα.:-D

Δημοσ.

• CaptainHog
  • Bspus
  • χιουμοραντίκτ
  • stormrain
  • benign
  • panosno1com
  • Obsidian
  • antuansupra
  • Doc1355

Fashionably late ακόμα και στη λίστα ο Doc. /rolleyes

αν και πιο κοντός με τάπωσες :P το δέχομαι. πες μου όμως γιατί με αναφέρεις στην ελληνικήν. με έχει φάει η περιέργεια και ως γνωστόν η περιέργεια σκότωσε τη γάτα. θέλεις να γίνεις δολοφόνος???? :cry:

Πώς συγκρίνεις ανόμοια πράγματα; Ας φορέσω και εγώ τακούνι-ουρανοξύστη και ας συγκρίνουμε. Επίσης, εγώ δεν είμαι η περιέργεια, είμαι αυτο που σου κίνησε την περιέργεια. Μόνη σου σκοτώθηκες!

Δημοσ.

• CaptainHog
  • Bspus
  • χιουμοραντίκτ
  • stormrain
  • benign
  • panosno1com
  • Obsidian
  • antuansupra
  • Doc1355

Fashionably late ακόμα και στη λίστα ο Doc. /rolleyes

Γιατί πότε ήμουν late;

EDIT:

Bγάλε την γραμματοσειρά μας έχεις σπάσει τα νεύρα,κάνουμε quote και μπερδευόμαστε με τόση παρένθεση :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...