billst21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ξερεις ποσο μας πηρε να ξεκολλησουμε απο το Θησειο? Patience σωστός. έλεος δηλαδή με το θησείο.
humoraddict Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 σωστός. έλεος δηλαδή με το θησείο. amen!!!!! Ανακεφαλαίωση με: CaptainHog Bspus χιουμοραντίκτ stormrain benign Obsidian ομπσιντιάν.
Obsidian Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Καταρχάς ζητάω συγγνώμη που μπαίνω στα χωράφια σας αλλα λίγη φαντασία γιa τα μέρη που θα συναντηθείτε δεν έχετε?Κάντε κάτι τρελό. Κατ'αρχάς δεν είναι χωράφια μας αλλά όλων μας -- αυτός είναι ο σκοπός. Επίσης για όρισε μου αυτο το τρελό που αναφέρεις. Καμία θυσία αχλαδιών στο Θεό των Περιστεριών ή κάτι πιο ήπιο όπως το να ανέβουμε σε κανένα εξτρίμ ατραξιόν στο Alou; Μην ξεχνάς πόσα άτομα περιλαμβάνει μια τέτοια συνάντηση. Άλλωστε και τρελός να είναι ο άλλος, μετά από ένα πενθήμερο εργασίας θέλει να πάει κάπου ήρεμα να πει δύο κουβέντες. Και τρελοί να ήμασταν όλοι δε σημαίνει οτι θα συντονιζόταν η τρέλα μας.. ή εμείς οι ίδιοι. Aντε πάμε και πουθενά αλλού Really? Β' πληθυντικό; Τότε το ονειρο που είδα βγήκε. :ο ομπσιντιάν. Με έκανες ..Αρμένη, κυρία χιουμοραντικοπούλου. Μικρή αλλά σημαντική ανανέωση: CaptainHog Bspus χιουμοραντίκτ stormrain benign panosno1com Obsidian
Doc1355 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Really? Β' πληθυντικό; Τότε το ονειρο που είδα βγήκε. :ο Για πες τι όνειρο είδες;
eu@ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Για πες τι όνειρο είδες; είδε οτι κερασες όλη την παρέα
Obsidian Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Για πες τι όνειρο είδες; Ήμουν, λέει, στο Λύκειο αλλά όλοι ήμασταν κάπου 20-22 χρονών. Μόνο ο Doc ήταν κάπου 16 και ήταν ο καθηγητής της τάξης (!) Σε μια στιγμή λέει "θα βγούμε όλοι επιτέλους" και μετά χτύπησε το κουδούνι. Σημείωση: ήταν όλοι οι γνωστοί μου συμμαθητές και ο μόνος ινσόμνιακ ήταν ο 1355. Αυτά. είδε οτι κερασες όλη την παρέα Αυτό είναι όνειρο θερινής νυκτός, αργεί ακόμα.
Doc1355 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 είδε οτι κερασες όλη την παρέα χαχαχα καλό καλό Ήμουν, λέει, στο Λύκειο αλλά όλοι ήμασταν κάπου 20-22 χρονών. Μόνο ο Doc ήταν κάπου 16 και ήταν ο καθηγητής της τάξης (!) Σε μια στιγμή λέει "θα βγούμε όλοι επιτέλους" και μετά χτύπησε το κουδούνι. Σημείωση: ήταν όλοι οι γνωστοί μου συμμαθητές και ο μόνος ινσόμνιακ ήταν ο 1355. Αυτά. Δεν μου αρέσουν τα όνειρα σου φίλε..μαλακία μυρίζομαι
billst21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 ναι ναι Doc πολύ καλό χαχαχαχαχαχα έλα κατά τις 8 ρε να πιούμε ένα κρασάκι...
Doc1355 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 ναι ναι Doc πολύ καλό χαχαχαχαχαχα έλα κατά τις 8 ρε να πιούμε ένα κρασάκι... Εγινεεεεε!
Sarandis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Αντε που ειναι ο Sarandis? Εδώ είμαι! Δουλεύω το Σάββατο, αλλά κάτι θα κάνω με το ωράριο
humoraddict Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Με έκανες ..Αρμένη, κυρία χιουμοραντικοπούλου. Μικρή αλλά σημαντική ανανέωση: CaptainHog Bspus χιουμοραντίκτ stormrain benign panosno1com Obsidian ...ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί το δικό μου nick είναι στα ελληνικά, αλλά τέλος πάντων... αφού το θές έτσι τουλάχιστον τόνισε το σωστά! χιουμοράντικτ λέμεεεεε.... p.s. η karmen που είναι??????
Obsidian Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δεν μου αρέσουν τα όνειρα σου φίλε..μαλακία μυρίζομαι Υποννοείς ότι είχα ονείρωξη;
Doc1355 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Υποννοείς ότι είχα ονείρωξη; χαχαχαχαχαχα πνίγηκα μλκ! p.s. η karmen που είναι?????? Μαστορεύει τα pcιά της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα