panosno1com Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 48-ρη απεργια Παρασκευη κι Σαββατο Θα λειτουργήσουν από τις 10.00 το πρωί εώς τις 5.00 το απόγευμα ΜΟΝΟ τα Τρένα (ΗΣΑΠ) και οι συρμοί του Τραμ για να διευκολύνουν τους διαδηλωτές να μετακινηθούν προς το Σύνταγμα όπου θα γίνει η μεγάλη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Χειρόφρενο τραβούν ΟΛΑ τα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς, δηλαδή ΜΕΤΡΟ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΛΛΕΙ. Link Tωρα δεν ξερω εαν θα γινει ΚΑΙ το Σαββατο αυτο με τα ΜΜΜ
Obsidian Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Σήμερα που ήμουν στο μετρό είπαν οτι θα γίνει και Σάββατο αυτό περί ΗΣΑΠ, για την απεργία δεν ειπώθηκε τίποτα..
panosno1com Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Χειρόφρενο στα ΜΜΜ για δυο μέρες Χωρίς μετρό, τραμ. λεωφορεία και τρόλεϊ μέχρι την Κυριακή. Το μόνο μέσο που θα λειτουργεί είναι ο ΗΣΑΠ και αυτός συγκεκριμένες ώρες http://news247.gr/ellada/usefull/xeirofreno_sta_mmm_gia_dyo_meres.1620427.html
Marria Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Γμτ με τις απεργιες τους, και ηθελα να παω Ν. Ηρακλειο το Σαββατο (οχι οτι με χαλαει, γλυτωσα να πηγαινω με αυτο το ψοφοκρυο μεχρι εκει).
Alxnks Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 και δεν βολευει και στο παρκαρισμα το θησειο. κριμα και θα το σκεφτομουν
humoraddict Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Χειρόφρενο στα ΜΜΜ για δυο μέρες Χωρίς μετρό, τραμ. λεωφορεία και τρόλεϊ μέχρι την Κυριακή. Το μόνο μέσο που θα λειτουργεί είναι ο ΗΣΑΠ και αυτός συγκεκριμένες ώρες http://news247.gr/el...es.1620427.html ...πάντως εγώ δεν το γρουσούζεψα το Θησείο. Θεία Δίκη!.... ( μουαχαχαχα!! )
panosno1com Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 xaxaax οχι εννοω οτι εισαι Θεία :P χαχαχα !!!! Εσυ μεσολαβησες να κανουν απεργια εεεεε;;;; :S
Tralala :-) Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, τι θα κανετε τελικα? Ειναι ανοιχτη η συναντηση? Εγω...τωρα εγινα μελος!
Bspus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Νομιζω οτι δεδομενης της καταστασης θα επρεπε να αναβληθει. Παντως εγω χωρις ΜΜΜ δεν μπορω να ερθω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα