Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μικρολιμανο ειναι δυσπροσιτο για οσους δεν εχουν μεσο. κεντρο ειναι το καλυτερο πιστευω.

Ουτε εγω εχω μεσο. Ενα suggestiοn εκανα, σημασια παντα εχει τι βολευει/αρεσει τους πολλους.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι poll να βάλει. Η Θεσσαλονίκη είναι μικρή πόλη.

Απλά κάπου κοντά σε πάρκο για να μπορούν να παίξουν και τα δύο αγοράκια μου.

Ωραία θα περάσουμε.

Δημοσ.

Μικρολιμανο ειναι δυσπροσιτο για οσους δεν εχουν μεσο. κεντρο ειναι το καλυτερο πιστευω.

ο ηλεκτρικος κανει σταση στο Νεο Φαληρο, κατεβαινεις και περνας τη πεζογεφυρα, οποτε εισαι φατσα με το σεφ. ε μετα προχωρεις περιμετρικα του σεφ κ εφτασες :P απλα ειναι μακρυα για καποιον πχ που ερχεται απο αγιο δημητριο ;)

Δημοσ.

Βαιεμαι να τα διαβασω ολα.Βασικα για ημερα/μηνα περιπου ειπατε;;;

κανουμε ψηφοφορια για το που

Δημοσ.

κανουμε ψηφοφορια για το που

Εγω για το ποτε ρωταω...αυτο ειναι το πιο βασικο....

Δημοσ.

Ψηφισα για Κεντρο(θησειο/γκαζι). Θα μπορουσαμε και μοναστηρακι/ψυρρι στα ρακομελαδικα!

Ναι απλά είπαμε να το γράψουμε έτσι γιατί είναι κοντά όλα!

Δημοσ.

Μπορουμε να κανονισουμε αν γουσταρετε να ξεκινησουμε απο το πρωι για καφεδακι στο κεντρο και μετα να συνεχισουμε με αμαξια σε καμια παραλια μεχρι το βραδυ + ταβερνακι να τα πιουμε... πεταω ιδεες δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο

Δημοσ.

Μπορουμε να κανονισουμε αν γουσταρετε να ξεκινησουμε απο το πρωι για καφεδακι στο κεντρο και μετα να συνεχισουμε με αμαξια σε καμια παραλια μεχρι το βραδυ + ταβερνακι να τα πιουμε... πεταω ιδεες δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο

Και εμένα μου αρέσει η ιδέα αλλα δέν ξέρω αν μπορούν όλοι!

Δημοσ.

ο ηλεκτρικος κανει σταση στο Νεο Φαληρο, κατεβαινεις και περνας τη πεζογεφυρα, οποτε εισαι φατσα με το σεφ. ε μετα προχωρεις περιμετρικα του σεφ κ εφτασες :P απλα ειναι μακρυα για καποιον πχ που ερχεται απο αγιο δημητριο ;)

Παλι για εμενα λες? :P

Εχουμε και λεωφορειο που παει κατευθειαν Πειραια... :rolleyes:

Δημοσ.

Παλι για εμενα λες? :P

Εχουμε και λεωφορειο που παει κατευθειαν Πειραια... :rolleyes:

μη δινεις στοιχεια για το πουμενεις, μπορει να το μαθουν οι θαυμαστες σου και να σε κατακλυσουν ωστε να παρουν αυτογραφο :P απλα σκεφτομουν μια περιοχη και ετυχε να κατοικεις σ αυτη :P

αυτα τα λεωφορεια βολευουν αλλα αμα μπλεξουν στη κινηση.... μονο για το βραδυ βολευουν μετα τις 8,30 9 που ναι αδειοι οι δρομοι. κανονικα πιο γρηγορα ερχεσαι με κοκκινη γραμμη ->μοναστηρακι->ηλεκτρικο. Παντως τα 218 + 232 κανουν σταση εξω απ τον ηλεκτρικο του ησαπ οποτε ουτως η αλλως ειναι το ιδιο :)

Δημοσ.

Αχ ναι σωστα..παιδια ξεχνατε το bold που εκανα πιο πανω :P

Παντως Πανο νομιζω πως εχει ανοιξει ο ηλεκτρικος στην Ομονοια, οποτε δεν χρειαζεται να πας Μοναστηρακι για να παρεις τον Ηλεκτρικο απο εκει.. που και παλι κανεις μια ωρα για ολα αυτα. Ενω το λεωφορειο παλι, δεν χρειαζεται να παρεις 3 ΜΜΜ για να πας Πειραια.. και νομιζω κανει τερμα πιο μακρυα απο τον Ηλεκτρικο στον Πειραια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...