Obsidian Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το τελευταίο μήτινγκ ήταν σημαδιακό γιατί βοηθήσαμε τον outlaw star να βρει τον εαυτό του και έτσι εμπλούτισε το forum signature του με το "...γιατί είμαι ενα κουκλάκι". Στο προτελευταίο αμέσως μετά ένας από τους παρευρισκόμενους έγινε promoted. Πιστευω δεν πρεπει να χάσει κανείς το 5ο. FFS όμως όχι ξανα στο Θησείο. Λίστα υπάρχει;
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Λίστα υπάρχει; τσου είπαμε με απασχολούν άλλα σήμερα
CaptainHog Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 ελα ρε οψιδιανε. εγω λεω να το κανουμε στανταρ το θησειο για καφε και σε καμια εκτακτη παμε για καμια μπυρα/φαγητο οπου αλλου γουσταρουμε.αλλα σαν σημειο συναντησης και καφε ειναι μια χαρα.γνωμη μου παντα...
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Γιατί αν γουστάρουμε μαμ δεν έχει στο Θησείο; Πχ εκεί που κάτσαμε την προηγούμενη κάνει κάτι πλευρώτους μούρλιααααααααα
CaptainHog Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 αν ειναι να παμε για μασουλιμα θα παμε καπου που να εχει χοληστερινες...
Obsidian Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το θέμα είναι γιατί επιλέγει κάποιος το "για φαγητό" ή "για καφέ". Εγώ πιστεύω οτι ειναι θέμα ατμοσφαιρας. Αλλιώς είναι σε ένα ταβερνάκι να παμε για μάσα και αλλιώς όταν παμε για καφέ. Όπως αλλιώς θα ήταν στο μαγαζί που είχαμε παει (που ήταν κάτι σαν bar-restaurant-καφετερια) να τρώγαμε. Ωραιότατο το Θησειο, εύκολα προσβάσιμο, κεντρικό αλλά 4/4 το ίδιο μέρος ρε γαμώτη;
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Κάνει πατάτες τηγανητές με στάκα. Πιο χοληστερινάτο δε θα βρεις
Bspus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Θα ερθω και εγω στις 11. Για το σημειο, οτι αποφασισει το αφεντικο!
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Παίζει να έρθω κι εγώ Aν ερθει η carissima ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να το χασω. Karmen κανε λιστα λεμε
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το θέμα είναι γιατί επιλέγει κάποιος το "για φαγητό" ή "για καφέ". Εγώ πιστεύω οτι ειναι θέμα ατμοσφαιρας. Αλλιώς είναι σε ένα ταβερνάκι να παμε για μάσα και αλλιώς όταν παμε για καφέ. Όπως αλλιώς θα ήταν στο μαγαζί που είχαμε παει (που ήταν κάτι σαν bar-restaurant-καφετερια) να τρώγαμε. Ωραιότατο το Θησειο, εύκολα προσβάσιμο, κεντρικό αλλά 4/4 το ίδιο μέρος ρε γαμώτη; Φεύγουμε βρε και κατεβαίνουμε Μπαϊραχτάρης αμα γουστάρετε Karmen κανε λιστα λεμε Αν δεν κάνω τι θα κάνεις; Θα μου ρίξεις μπαν?
evabb Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Φεύγουμε βρε και κατεβαίνουμε Μπαϊραχτάρης αμα γουστάρετε Αν δεν κάνω τι θα κάνεις; Θα μου ρίξεις μπαν? που προσφερει υπεροχα αηδιαστικες παγωμενες πατατες.
CaptainHog Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 με προτροπη τα λογια του οψιδιανου θα πω πως εχει δικιο... αυτην την φορα ας παμε για φαγητο.μπαιραχταρη.δεν με χαλαει καθολου.απλα να αποφασισουμε. τι λετε?
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Φεύγουμε βρε και κατεβαίνουμε Μπαϊραχτάρης αμα γουστάρετε Αν δεν κάνω τι θα κάνεις; Θα μου ρίξεις μπαν? Μπαν ε? Μπα δεν μου το επιτρεπει το ηθος μου
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 που προσφερει υπεροχα αηδιαστικες παγωμενες πατατες. evaki θα έρθεις; Αν όχι τρώμε εμείς και γλυκοπατάτες άμα λάχει Μπαν ε? Μπα δεν μου το επιτρεπει το ηθος μου Το ποιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα