antuansupra Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Εγώ θα ειμαι εκτός Αθηνών αλλά εαν είναι για κυριακή θα κανονίσω να έχω γυρίσει Αθήνα έως το απόγευμα. :P Για μικρολίμανο,τι λέτε?
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Χρόνια πολλά βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Obsidian Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Όπα, γιορτάζουν οι Supra σήμερα; Χρονια πολλά! Κάρμεν έχε λίγη υπομονή να το δουν όλοι (ή κάν'τους να το δουν) πριν αρχίσεις πολλές ερωτήσεις methinks.
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δείτε το βρε, ε χωριόόόόό εδώώώώώωώώώώώωώώωώ μια βλαμένη σπίκινγκκκκκκκ και θέλει καφέεεεεεεεεε γίνεται Κυριακάτικα ή μπαααααα εεεεεεεεε άυπνοιιιιιιιιιιιι Καλά το πάω;
Obsidian Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Κοψ'το το ρημάδι το memtest, αφού σε πειράζει! Περίμενε κι άλλους ωστε να έχεις μια ολοκληρωμένη αποψη αποτο να σου απαντησει ένας ή δύο ή ακόμα και τρεις και βλέπουμε!
antuansupra Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Όπα, γιορτάζουν οι Supra σήμερα; Χρονια πολλά! Ευχαριστώ πολυυυυ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 αν δεν το κανονίσει σαλονικιός τι περιμένεις? να το κανονίσει Αθηναίος?
panosno1com Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Aν δεν ειναι εφικτο αυτο το weekend το κανουμε το επομενο!
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Βρε σεις πλησιάζει το Σ/Κ πάλι μόνη μου θα αποφασίσω και θα διατάξω; Πείτε ρε σεις μια γνώμη μια ιδέα κάτι
Bspus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Βρε σεις πλησιάζει το Σ/Κ πάλι μόνη μου θα αποφασίσω και θα διατάξω; Πείτε ρε σεις μια γνώμη μια ιδέα κάτι Ποιος ειπε οτι θελουμε δημοκρατια? Για το σημειο πρεπει να λαβουμε υποψη τι βολευει ολους. Γι αυτο καθε φορα το συζηταμε και παντα Θησειο καταληγουμε. Ειναι η λυση που δε χαλαει κανεναν Εγω παω οπουδηποτε παει το τρενο/μετρο. Αν με ρωτησεις τι προτιμαω βεβαια, θα σου πω Γλυφαδα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα