Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To τζάκι θα ανάψει το Σάββατο κ μετά θα θέλει καθάρισμα :P

Η Μυρσίνη έρχεται Τρίτη οπότε μη με πείτε και ανοικοκύρευτη :P

Λοιπόν μια και εγώ προσωπικά έχω θέμα το Σάββατο και δεν μπορώ έλεγα για Κυριακή αλλά αν σας βολεύει Σάββατο np. Θα έρθω στην επόμενη :)

Δημοσ.

It's a trap Κάρμεν, μην απαντησεις! Ανεβάζει τον πήχη για να έχει δικαιολογία να μην έρθει. Ξέρει οτι δεν θα πάμε σε τζακο-μερος οπότε την έχει έτοιμη την άρνηση.

χαχαχαχα!!! τι να κάνω, το χειμώνα πέφτω σε χειμερία νάρκη. :P

Δημοσ.

:-( :-( :-( :-(

Λοιπόν μια και εγώ προσωπικά έχω θέμα το Σάββατο και δεν μπορώ έλεγα για Κυριακή αλλά αν σας βολεύει Σάββατο np. Θα έρθω στην επόμενη :)

Δημοσ.

ναι αυτό που μας έρχεται ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Δημοσ.

Και το καλοκαίρι γίνεσαι νουνά και πάλι δεν έρχεσαι. ΟΥΡΤ (και ουχί ΟΥΣΤ) στους ακαταδεκτους.

είσαι άδικος. το καλοκαίρι ήρθα. και υπάρχουν και ντοκουμέντα!!! όχι σαν εσάς τους μυστικοπαθείς! :P

Δημοσ.

ναι αυτό που μας έρχεται ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΟΚ. Τότε ας πούμε σ'αυτή στην προσωποποίηση του sex appeal, αυτή τη κινούμενη μάζα που χαρίζει ηδονή aka Lucifer να βάλει ένα poll. Έτσι θα ξέρεις/ουμε και πότε μπορούν και ποιοι/πόσοι μπορούν. Αλλιώς θα φτάσουμε το topic στις 3000 σελίδες και ακρη δεν θα βγει.

είσαι άδικος. το καλοκαίρι ήρθα. και υπάρχουν και ντοκουμέντα!!! όχι σαν εσάς τους μυστικοπαθείς! :P

Ήρθες στη μια εκ των δύο!

Δεν είναι μυστικόπαθεια απλώς ξεχάσαμε να φέρουμε κάμερα.

Δημοσ.

Δεν είναι μυστικόπαθεια απλώς ξεχάσαμε να φέρουμε κάμερα.

και καλά......! τόσα κινητά εκεί πέρα! ΟΥΥΥΥΥΡΤΤΤΤ! :P

πάντως εγώ Κυριακή μπορώ. αρκεί να χει ζέστη εκεί που θα πάμε και κοντά πάρκινγκ για το όχημα. :-)

Δημοσ.

^ +1 \ο/ εβαλες φωτο^^

και καλά......! τόσα κινητά εκεί πέρα! ΟΥΥΥΥΥΡΤΤΤΤ! :P

πάντως εγώ Κυριακή μπορώ. αρκεί να χει ζέστη εκεί που θα πάμε και κοντά πάρκινγκ για το όχημα. :-)

Κινητά υπήρχαν, φως δεν υπήρχε. Προσπάθειες έγιναν. Φωτό φωτισμένες δεν βγήκαν. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...