karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 To τζάκι θα ανάψει το Σάββατο κ μετά θα θέλει καθάρισμα Η Μυρσίνη έρχεται Τρίτη οπότε μη με πείτε και ανοικοκύρευτη Λοιπόν μια και εγώ προσωπικά έχω θέμα το Σάββατο και δεν μπορώ έλεγα για Κυριακή αλλά αν σας βολεύει Σάββατο np. Θα έρθω στην επόμενη
humoraddict Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 It's a trap Κάρμεν, μην απαντησεις! Ανεβάζει τον πήχη για να έχει δικαιολογία να μην έρθει. Ξέρει οτι δεν θα πάμε σε τζακο-μερος οπότε την έχει έτοιμη την άρνηση. χαχαχαχα!!! τι να κάνω, το χειμώνα πέφτω σε χειμερία νάρκη.
Obsidian Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Και το καλοκαίρι γίνεσαι νουνά και πάλι δεν έρχεσαι. ΟΥΡΤ (και ουχί ΟΥΣΤ) στους ακαταδεκτους.
Obsidian Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Σε τι; (τώρα δεν το ξέχασες το emoticon)
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 :-( :-( Λοιπόν μια και εγώ προσωπικά έχω θέμα το Σάββατο και δεν μπορώ έλεγα για Κυριακή αλλά αν σας βολεύει Σάββατο np. Θα έρθω στην επόμενη
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ναι αυτό που μας έρχεται ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
humoraddict Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Και το καλοκαίρι γίνεσαι νουνά και πάλι δεν έρχεσαι. ΟΥΡΤ (και ουχί ΟΥΣΤ) στους ακαταδεκτους. είσαι άδικος. το καλοκαίρι ήρθα. και υπάρχουν και ντοκουμέντα!!! όχι σαν εσάς τους μυστικοπαθείς!
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Καλά εγώ πάω για ταινία αν δεν βγάλετε απόφαση μέχρι να γυρίσω είστε άχρηστοι ρε
Obsidian Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ναι αυτό που μας έρχεται ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΚ. Τότε ας πούμε σ'αυτή στην προσωποποίηση του sex appeal, αυτή τη κινούμενη μάζα που χαρίζει ηδονή aka Lucifer να βάλει ένα poll. Έτσι θα ξέρεις/ουμε και πότε μπορούν και ποιοι/πόσοι μπορούν. Αλλιώς θα φτάσουμε το topic στις 3000 σελίδες και ακρη δεν θα βγει. είσαι άδικος. το καλοκαίρι ήρθα. και υπάρχουν και ντοκουμέντα!!! όχι σαν εσάς τους μυστικοπαθείς! Ήρθες στη μια εκ των δύο! Δεν είναι μυστικόπαθεια απλώς ξεχάσαμε να φέρουμε κάμερα.
humoraddict Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δεν είναι μυστικόπαθεια απλώς ξεχάσαμε να φέρουμε κάμερα. και καλά......! τόσα κινητά εκεί πέρα! ΟΥΥΥΥΥΡΤΤΤΤ! πάντως εγώ Κυριακή μπορώ. αρκεί να χει ζέστη εκεί που θα πάμε και κοντά πάρκινγκ για το όχημα.
Obsidian Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ^ +1 \ο/ εβαλες φωτο^^ και καλά......! τόσα κινητά εκεί πέρα! ΟΥΥΥΥΥΡΤΤΤΤ! πάντως εγώ Κυριακή μπορώ. αρκεί να χει ζέστη εκεί που θα πάμε και κοντά πάρκινγκ για το όχημα. Κινητά υπήρχαν, φως δεν υπήρχε. Προσπάθειες έγιναν. Φωτό φωτισμένες δεν βγήκαν.
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Να το πάμε για Κυριακή λοιπόν; Να ζητήσω αλλαγή τίτλου; Που η συνάντηση λέτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα