panosno1com Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 τον πανο που με βοηθησε να βρουμε τις πυλες στο αψε σβησε, στήλες βρε οχι πύλες !!!
little loulou Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 ^ Ο CaptainHog και το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ τσιμπούκι του. ΟΧΙ ότι μπαίνω να δω τις απαντήσεις. better? στήλες βρε οχι πύλες !!! απο αυτο λοιπον..
Obsidian Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Και το ΑΦΟΡΤΙΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ τσιμπούκι του. Καλύτερα! Βέβαια έπρεπε να τον τρολλάρουμε για ολα αυτά, λέγοντας όσα είπαμε μέσα σε spoilers -- μιας και δεν μπορεί να τα δει!
koslibpro Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δεν πειραζει ελα στην επομενη !! Ωρε σκιζομαι για να περασω στην αθηνα και εχω γινει φυτουλας για πρωτη φορα στα χρονικα,για αυτες τις συναντησεις! Ps:οκ οκ,υπαρχουν και αλλοι λογοι αλλα αυτος ειναι ενας απο τους βασικους! Σοβαρα στην επομενη κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι εκει.
CaptainHog Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Obsidian και mikri loulou διακρινω μια ζηλια για το ηλεκτρονικο μαραφετι μου???
CaptainHog Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 επειδη σε εχω παρει χαμπαρι οτι εισαι μεγαλο τρολ αλλαξα browser...i can see A L L the spoilers!!!!
Obsidian Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 επειδη σε εχω παρει χαμπαρι οτι εισαι μεγαλο τρολ αλλαξα browser...i can see A L L the spoilers!!!! BUSTED :< Είδες όμως, καλό σου κάναμε -- πριν δεν το ήξερες αυτό. Ακόμα και στα meetings, οι χρήστες του insomnia.gr™ βοηθάνε αβέρτα.
CaptainHog Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 ναι ναι..σ αυτο δεν μπορω να πω τιποτα! παλι καλα που μου το ειπατε δλδ!!
nikoskon Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 υ.γ.:υπηρξε κι ενας ακομη νικος αλλα δεν εκατσε πολυ..τον ευχαριστουμε και αυτον παραυτα! Απαρατήρητος πέρασα! Και εμείς χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε! Την απορία μου για τον orlox ποιός θα μου την λύσει;!
koslibpro Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Οχι ρε πουστη παλι το χασα -.- Τραγικι ειρωνεια με το nickname σου φιλε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα