Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 είδες ο ξεφτίλας? δέν είναι σταθερός στις απόψεις του. !!! :eek: Νικολάκη μήπως έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις;
eu@ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Γιατι στον κοσμο μου ρε ευ@? να ηρεμησουν τα πνευματα κ μετα οι συμμετοχες
lionheart75 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ο Γιατρός άνοιξε ένα όμορφο θέμα, παρακαλώ σοβαρευτείτε και μείνετε on topic για να μην το χαλάσουμε. Όσο αφορά τον τόπο συνάντησης για Αθήνα, προτείνω το Θησείο. Η Αθήνα είναι πολύ όμορφη τον Αύγουστο...
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ο Γιατρός άνοιξε ένα όμορφο θέμα, παρακαλώ σοβαρευτείτε και μείνετε on topic για να μην το χαλάσουμε. Όσο αφορά τον τόπο συνάντησης για Αθήνα, προτείνω το Θησείο. Η Αθήνα είναι πολύ όμορφη τον Αύγουστο... +1 Σε όλα!
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Νικολάκη μήπως έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις; πολλά , αλλά προς το παρών παρακολουθώ τις εξελίξεις γιατί λεμέ πολλά πράγματα αλλά όχι το βασικό Ημερομηνίες στο περίπου. Είδα στο profile σου Interests: Spamming :lol:
JohnVani18 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Πότε θα γίνει (θεωρητικά) η συνάντηση? Γιατί με το που τελιώσει η εξεταστική (1η Ιουλίου) θα την κάνω απο Θεσ/νικη.
Mika Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Αυγουστο εχει 3 και ο κουκος σε ολη την Αθηνα, και σεις θελετε να μαζεψετε και λαο;
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Θεσσαλονίκη? Έχει και εδώ συνάντηση? Α καλά παιδιά...έχω 2 λίστες ρε παίχτες!!! Αυγουστο εχει 3 και ο κουκος σε ολη την Αθηνα, και σεις θελετε να μαζεψετε και λαο; Είπαμε ρε φίλε..όποιος γουστάρει!
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Αυγουστο εχει 3 και ο κουκος σε ολη την Αθηνα, και σεις θελετε να μαζεψετε και λαο; Αύγουστο!!? :blink:
driftingcris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Παιδια εγω προτεινω να γινει και ενα κανουριο θμα για την συναντιση στην Σαλονικη και αυτο να ειναι για Αθηνα(Μιας και η Αθηνα ειναι μπουρντελο σαν το θεμα )
apd453 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Βάλε με Θεσσαλονίκη. Τώρα το αν θα μπορέσω παίζεται γιατί έχουμε και πολλές υποχρεώσεις με τη δουλειά και ΆΔΕΙΑΑΑΑ.....
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Παιδια εγω προτεινω να γινει και ενα κανουριο θμα για την συναντιση στην Σαλονικη και αυτο να ειναι για Αθηνα(Μιας και η Αθηνα ειναι μπουρντελο σαν το θεμα ) Η Αθήνα είναι η προτέβουσα του κόσμου , καλύτερα να προσέχουμε τι λέμε για τον ομφαλό της γης .
Obsidian Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Πρωτα να μαζευτουν τα ατομα, οσα ειναι αυτα. Το topic ειναι ακομα φρεσκο, σπαρταραει, οποτε υποθετω δεν εχουν μαζευτει ολοι. Οταν συγκεντρωθουμε τοτε να αρχιζουμε να μιλαμε για τοποθεσια/ημερομηνια αλλιως θα κοβουμε και θα ραβουμε συνεχεια. Πρωτα να αποφασισουμε αν θα παμε για καφε ή για φαγητο διοτι αυτο επηρρεαζει και το μερος οπου θα παμε. Πιστευω κοινως αποδεκτο ειναι να γινει η συναντηση κοντα σε σταθμο ΜΜΜ οποτε σιγουρα το Θησειο εχει γερη υποψηφιοτητα αν και δεν ειμαι λατρης της πολυκοσμιας ειδικα τωρα με τις ζεστες. Και μετα σειρα εχει να κανονισουμε την ημερομηνια/ωρα.
driftingcris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Η Αθήνα είναι η προτέβουσα του κόσμου , καλύτερα να προσέχουμε τι λέμε για τον ομφαλό της γης . Ναι, στην Αθηνα γενηθικε και ο Τσακ Νορρις..... Ο καθενας με τον πονο του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα