Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.youtube.c...h?v=ChjuOerjYyY

εν ετη 2011:

το νου σας ρεμαλια... κανονιστε να προτεινετε κατι αλλιως θα φυγω εγω! και να δω πως θα τα βγαλετε περα μονοι σας!! :P

κύριε Πετροχείλεεεεεεεεεεε! Α ρε άτιμη κοινωνία! χαχαχαχα

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι έχω αδρανήσει ρε ρεμάλια..αφού σας λέω πείτε και λίγα μέρη για καφέ,μόνο μπύρα και λαδόκολλες έχουμε :P

Αν σπασει το poll σε τετοιες διαφορετικες επιλογες δεν θα βγει ακρη. Νομιζω αρκετα με τη δημοκρατια! Βαλε εκει τις επιλογες που εχουμε, απεκλεισε και αυτες που δεν σου αρεσουν και θα λυθει το θεμα!

Δημοσ.

Λοιπον αιρετικη κινηση: Ανω Πατησια Παρασκευη ηλεκτρικος σταθμος,7 το απογευμα οποιος θελει ,ελατε να παμε στην Tar που εχει την μεγαλυτερη ποικιλια μπυρας στην Αθηνα και μεζεδες.

Stormrain ,εσυ ειπες οτι εισαι γειτονας νομιζω ετσι?Θα ερθεις?

Nick,Sarandis,Washcloud και ολοι οσοι θελουν ελατε να συζητησουμε για τα παντα,Καμα Σουτρα,Αστεριξ,old gaming ,μυστικισμο,heavy metal κ.τ.λ.

Χθες μαζι με ενα αλλο insomnia μελος συναντηθηκαμε με μερκα θαυμασια παιδια απο αλλο Ελληνικο gaming site και περασαμε απιθανα. Οποτε αλλη μια ιδεα ειναι να κανουμε intersite συναντησεις για να γνωριζουμε και αλλο κοσμο.

Αυτα περα απο τις γενικες insomnia συναντησεις μας που θα καθοριζει ο αγαπητος Doc.

Δημοσ.

Λοιπον αιρετικη κινηση: Ανω Πατησια Παρασκευη ηλεκτρικος σταθμος,7 το απογευμα οποιος θελει ,ελατε να παμε στην Tar που εχει την μεγαλυτερη ποικιλια μπυρας στην Αθηνα και μεζεδες.

Stormrain ,εσυ ειπες οτι εισαι γειτονας νομιζω ετσι?Θα ερθεις?

Nick,Sarandis,Washcloud και ολοι οσοι θελουν ελατε να συζητησουμε για τα παντα,Καμα Σουτρα,Αστεριξ,old gaming ,μυστικισμο,heavy metal κ.τ.λ.

Χθες μαζι με ενα αλλο insomnia μελος συναντηθηκαμε με μερκα θαυμασια παιδια απο αλλο Ελληνικο gaming site και περασαμε απιθανα. Οποτε αλλη μια ιδεα ειναι να κανουμε intersite συναντησεις για να γνωριζουμε και αλλο κοσμο.

Αυτα περα απο τις γενικες insomnia συναντησεις μας που θα καθοριζει ο αγαπητος Doc.

Εχμμμμ καλά όλα τα άλλα περί 69,Amiga,Illuminati,Children of Bodom,Tιμόν και Πούμπα κ.τ.λ όμως αυτό το τελευταίο "που θα καθορίζει ο αγαπητός Doc" μήν γίνει καραμέλα...im just sayin...

Δημοσ.

Εχμμμμ καλά όλα τα άλλα περί 69,Amiga,Illuminati,Children of Bodom,Tιμόν και Πούμπα κ.τ.λ όμως αυτό το τελευταίο "που θα καθορίζει ο αγαπητός Doc" μήν γίνει καραμέλα...im just sayin...

Ακριβως ,μα αυτο λεω και εγω.

Κοιτα,χρειαζεται καποια γενικη οργανωση για συναντηση που να εξυπηρετει ενα οσο το δυνατον μεγαλυτερο συνολο insomniacs.Αυτο,απο την αρχη το εχεις αναλαβει εσυ και ειναι χρησιμο.

Ομως εν τω μεταξυ,αν ενα μικροτερο γκρουπ insomniacs θελει να βρεθει για να κανουνε παρεα,γιατι να πρεπει να περιοριστει απο την αναβλητικοτητα των αλλων? Γι αυτο εριξα την προταση ,μηπως θελουνε καποιοι ,οσοι μπορουνε,αυτην την Παρασκευη.

Δημοσ.

Ακριβως ,μα αυτο λεω και εγω.

Κοιτα χρειαζεται καποια γενικη οργανωση για συναντηση που να εξυπηρετει ενα οσο το δυνατον μεγαλυτερο συνολο insomniacs.Αυτο,απο την αρχη το εχεις αναλαβει εσυ και ειναι χρησιμο.

Επειδη ομως εν τω μεταξυ,αν ενα μικροτερο γκρουπ insomniacs θελει να βρεθει για να κανουνε παρεα,γιατι να πρεπει αν περιοριστει απο την αναβλητικοτητα των αλλων? Γι αυτο εριξα την προταση ,μηπως θελουνε καποιοι ,οσοι μπορουνε,αυτην την Παρασκευη.

Ναι με το ίδιο σκεπτικό μιλάω και εγώ...! μήν γίνει καραμέλα το ότι πρέπει να κανονίσω εγώ.

Δημοσ.

Ναι με το ίδιο σκεπτικό μιλάω και εγώ...! μήν γίνει καραμέλα το ότι πρέπει να κανονίσω εγώ.

Too Late Μανο. Εισαι ο επισημος Τελεταρχης των Insomnia Meetings :-D

Δημοσ.

Too Late Μανο. Εισαι ο επισημος Τελεταρχης των Insomnia Meetings :-D

Ωραία αφού είμαι ο Τελετάρχης αυτή την φορά λέω να έρθετε όλοι εδώ να πάμε σε γνωστή μας ταβέρνα (εμένα και του bill) να φάμε και να πιούμε κρασάκι και μπύρα! :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

Ωραία αφού είμαι ο Τελετάρχης αυτή την φορά λέω να έρθετε όλοι εδώ να πάμε σε γνωστή μας ταβέρνα (εμένα και του bill) να φάμε και να πιούμε κρασάκι και μπύρα! :devil: :devil: :devil:

+1, +2, +3, κοκ :-D :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...