Doc1355 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ο ΑΛΛΟΣ λέμεεεεε! :P α ναι εχεις δίκιο! δεν το ειδα καλα
panosno1com Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 αντι να ξυπνανε τωρα σιγα σιγα δε γινεται να ξυπνησουν αργοτερα και γρηγορα γρηγορα?
humoraddict Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 α ναι εχεις δίκιο! δεν το ειδα καλα αναρωτιέμαι γιατι?....... άραγεΣ?
Doc1355 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 αναρωτιέμαι γιατι?....... άραγεΣ? σσσσσσσσσσσ μας ακουνε!!
humoraddict Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 σσσσσσσσσσσ μας ακουνε!! ποιός?????????????????????????? βλέπεις κανέναν ΑΛΛΟ???? (εκτός απο τον Πάνο που ανήκει στη συμμορία χαχαχαχα)
Doc1355 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 ποιός?????????????????????????? βλέπεις κανέναν ΑΛΛΟ???? (εκτός απο τον Πάνο που ανήκει στη συμμορία χαχαχαχα) σσσσ είναι παντού!
Doc1355 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 και παντα? Εγώ ειμαι παντου και πάντα..οι αλλοι δεν ξερω!
spacefart Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 ναι ετσι γραφει μπροστα το μποξερακι μου !
Doc1355 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 ναι ετσι γραφει μπροστα το μποξερακι μου ! Γαμώτη!
Bspus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Περι μερους προσωπικα δεν εχω να προτεινω κατι. Οταν βγαινω για φαΐ πηγαινω συνηθως στην Pizza Hut (έχει Πειραια και ακριβως απεξω απο τους σταθμους μετρο Πανεπιστημιου / Αμπελοκηπων). Με 9 ευρω τρωμε οση πιτσα θελουμε... /color][/size][/font] Ρε γαμωτο καθε πρωι περναω εξω απο το Πανεπιστημιο και pizza hut δεν εχω δει. Τοσο τυφλος ειμαι? Οχι οτι θα το προτεινα για συναντηση. Εχει πεσει η ποιοτητα του πολυ εδω και αρκετα χρονια. Το James Joyce μου αρεσει σαν επιλογη. Και το λαδοκολλα στη Δαφνη. Και Γλυφαδα να παμε εχει ενα σωρο ταβερνες. Καποτε βεβαια Σαββατο βραδυ δεν θα εβρισκες να κατσεις αλλα τωρα με την κριση δεν πιστευω να υπαρχει τετοιο προβλημα. Εγω θα ψηφισω τη "νοτιοτερη" των διαθεσιμων επιλογων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα