Doc1355 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ωραία +1 και απο εμένα για Τar βολεύει κιόλας!
panosno1com Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Συμφνω με Σαραντη για περιστερι κ μπυρα , αν και δε πινω πολυ Ναι τελος του μηνα να γινει ! ,για να μπορει και η Love ! Σαββατο θα συμφωνησω με τον Πετρο.... Ποτε θα γινει το ανδρικο meeting ONLY που ειχα προτεινει στην τελευταια συναντηση,για να παμε σε strip show? το σχόλιο μου στην επισύναψη ..... (πατηστε ,οσοι θετε και καταλαβατε την αστεια διαθεση μ! )
Sarandis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 αφου το συζηταμε θα παω σημερα να δω αν ειναι στη θεση της
Doc1355 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραία εγώ λέω να βάλουμε: Φαγητό-Ποτό: 1)Αrch-Περιστέρι 2)Τar-Πατήσια Καφέ: 1)θησείο (κλασικά) 2)Γλυφάδα Ακούω και άλλες επιλογές-προτάσεις.. αφου το συζηταμε θα παω σημερα να δω αν ειναι στη θεση της ΛΟΛ χαχαχαχα
Marria Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Αμα θελετε φαγητο, σκεφτειτε και την Λαδοκολλα στη Δαφνη, ειναι διπλα στο μετρο και μπορει να βολευει μερικους
Doc1355 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι για πείτε και καμία ταβερνοκατάσταση εσείς που ζείτε Αθήνα...
Obsidian Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 +1 για την Λαδοκολλα. Βολευει και οσους μενουν.. Αγιο Δημητριο, ε Μαρρια?
Marria Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 +1 για την Λαδοκολλα. Βολευει και οσους μενουν.. Αγιο Δημητριο, ε Μαρρια? E ναι... συμφωνω και εγω
spacefart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 κατι συμβαινει.. τυχαια.. ολα περιστρεφονται κοντα στον αγ. δημητριο..
Marria Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 κατι συμβαινει.. τυχαια.. ολα περιστρεφονται κοντα στον αγ. δημητριο.. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο, απλως ολοι οι αλλοι μας ζηλευουν
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 +1 Κι απο μενα για την Ταρ και οχι επειδη μενω κοντα @Benign Αν συχναζεις εκει θα ξερεις και την υπερτατη μορφη τον Βαγγελη Τithora ουτε καν παιδια. Πηγαινα παλια εκει (σε εποχες Metal) και ηταν ομολογουμενως καλα, αλλα πηγα και πριν δυο μηνες λογω υποχρεωσης και πραγματικα δεν...
spacefart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 @Marria εεεε μη προκαλεις.. θα κατεβουμε να σας τα σπασουμε ολα λεμε :lol:
Doc1355 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 +1 Κι απο μενα για την Ταρ και οχι επειδη μενω κοντα @Benign Αν συχναζεις εκει θα ξερεις και την υπερτατη μορφη τον Βαγγελη Τithora ουτε καν παιδια. Πηγαινα παλια εκει (σε εποχες Metal) και ηταν ομολογουμενως καλα, αλλα πηγα και πριν δυο μηνες λογω υποχρεωσης και πραγματικα δεν... Ωραία κανένα ταβερνάκι να βολεύει και με μετρό δεν ξέρετε;
Marria Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 @Marria εεεε μη προκαλεις.. θα κατεβουμε να σας τα σπασουμε ολα λεμε :lol: Aρχιζω να φοβαμαι τωρα
tsioudiver Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Κοκορέτσα να έχει μόνο ε Tar δε γνωρίζω αλλά την Arch τη θυμάμαι. Έχω τρακάρει με τη μηχανή στην επιστροφή. Bad Arch!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα