benign Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι μήπως να βγάλουμε και μπλουζάκια; Πολυ ωραια ιδεα! Να γραφουν ''Insomniacs in action''.
Doc1355 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Πολυ ωραια ιδεα! Να γραφουν ''Insomniacs in action''. Ναι αλλα μυστικισμός και alcatraz πχ δέν πάνε και τόσο
Obsidian Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Oχι ρε συ δέν έχουμε αποφασίσει... Να το poll τοτε. Η "ευκολη" προσβαση μεσω ΜΜΜ παιζει ακομα ρολο? Γιατι την προηγουμενη φορα το 90% οσων ηρθαν, ηρθαν με αυτοκινητο.. Δηλαδη εσενα δεν σε ενδιαφερει καθολου? Ειμαι ιδιωτικος τυπος. Προτιμω με τα χρηματα που θα ξοδευαμε να επαιρνα μια καρτα γραφικων..
Doc1355 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Να το poll τοτε. Η "ευκολη" προσβαση μεσω ΜΜΜ παιζει ακομα ρολο? Γιατι την προηγουμενη φορα το 90% οσων ηρθαν, ηρθαν με αυτοκινητο.. E καλό θα ήταν να βολεύει με ΜΜΜ!
Sarandis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 θα ριξει κανεις ιδεα για το που να παμε; κανω εγω την αρχη Αrch
Doc1355 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 θα ριξει κανεις ιδεα για το που να παμε; κανω εγω την αρχη Αrch Ναι μήν κουνηθείς πολύ εσυ.... +1 αλλα δέν ξέρω κατα πόσο βολεύει και άλλους..
eu@ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 θα ριξει κανεις ιδεα για το που να παμε; κανω εγω την αρχη Αrch Αrch ftw! εχω παει απειρες φορές! μετράει
Obsidian Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ποσες επιλογες εχουμε? Κεντρο (ομονοια/πανεπιστημιο), Πειραια, Γλυφαδα και για αλλαγη να ψηφισουμε.. Μοναστηρακι, οχι Θησειο.. Εκτος αν αυτη τη φορα στο poll βαλουμε αντι για μερη, συγκεκριμενα μαγαζια! (+1 σε ό,τι αφορα ποτο/μπυρα)
benign Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Οπου εχει καλη μπυρα εγω ειμαι μεσα. Γεια σου Σαρανταρε ροκα!
Doc1355 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 και λεω δεν θα το παρατηρησει Δεν χρειάστηκε...το ήξερα!
benign Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Κοντα στον ηλεκτρικο σταθμο στην περιοχη μου Ανω Πατησια παντως,εχει μια καλη μπυραρια την Tar. http://www.ask4food.gr/kritikes-sxolia-estiatoriwn-Athinas/37-beer-restaurants/647-TAR
benign Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Απλα την αναφερα επειδη το Περιστερι ισως για μερικους ειναι πιο δυσκολος προορισμος λογω συγκοινωνιας και τα Ανω Πατησια ειναι λιγο πιο ευκολος προορισμος.Εχει διπλα στον σταθμο και αλλο ενα μπαρ το Tithora,αλλα δεν εχει τυχει να παω εκει.(Αν και μου ειχαν πει να παμε καποιοι μαθητες μου μερικες φορες.) http://www.tithora.gr/athinaclub.html Για μενα προσωπικα και η Arch ειναι μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα