Doc1355 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 ποιος είναι ο Φλορίδης ρε παιδιά? Μήπως εννοείς τον Φλωρινιώτη????? :lol: :lol:
panosno1com Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Να 'μαι και εγω. Φωτο προφιλ φατσαμπουκ Εχω και εγω καπελο σαν του Φλοριδη....
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 λοιπον, δε βλέπω να μπαίνει poll. Εγώ λέω να κάνουμε ενα γυναικείο meeting να μαζευτούμε καμια 10αρια, να σκάσουν τα αρσενικά. χεχεχεχε edit: που είσαι KARMEEEEEEEN???!!!!!! γυναικειο Meeting ειπατε.η karmen τι δουλεια εχει??χαχαχα
Doc1355 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 γυναικειο Meeting ειπατε.η karmen τι δουλεια εχει??χαχαχα :lol: written!!! PS: που είσαι εσύ ρε παιδί;
humoraddict Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 γυναικειο Meeting ειπατε.η karmen τι δουλεια εχει??χαχαχα τρώγεσαι τώρα για απάντηση απο την υπογραφή της Karmen ....."πως σε είπαμε εσένα...? Μαρίκα?" χαχαχαχα edit: που είσαι εσύ βρεεεεεεεεεεεε!!!
panosno1com Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 η καρμεν ειναι σύμβολο του insomnia αληθεια σουπερ γκουφυ εσυ που 'σαι τι κανς , καλα εις ?
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 εδω ειμαι και εγω καλως η κακως.ελεγα κατι ευχαριστω σε καποιον που με αγαπαει τοσο πολυ που φροντισε να με βριζει μεχρι και στο adslgr. εσεις που εισαστε?
humoraddict Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 εδω ειμαι και εγω καλως η κακως.ελεγα κατι ευχαριστω σε καποιον που με αγαπαει τοσο πολυ που φροντισε να με βριζει μεχρι και στο adslgr. εσεις που εισαστε? Πάλι δημόσιες σχέσεις έκανες?
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 ναι πριν λιγες ωρες κατι δημοσιες σχεσεις με κατι με κατι παιδια retired απο την ζωη.
humoraddict Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 ναι πριν λιγες ωρες κατι δημοσιες σχεσεις με κατι με κατι παιδια retired απο την ζωη. hm.... είχες χρόνο να σκοτώσεις? μην ασχολείσαι βρε.
panosno1com Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 αχμμμμ για την χιουμορ που εψαχνε την καρμεν. Ρε σεις google = γυναικα? εχει μια απαντηση για ολα??? :P : P
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 hm.... είχες χρόνο να σκοτώσεις? μην ασχολείσαι βρε. μπα 2-3 λεπτα δουλεια ηταν να απαντησω.ακριβως αυτο κανω δεν ασχολουμαι.ο πρωτος θα ειναι?
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Να 'μαι και εγω.Φωτο προφιλ φατσαμπουκΕχω και εγω καπελο σαν του Φλοριδη.... Κανω τον Φλοριδη ρρ.Ξες, αυτος που λεει οτι θελει να αγορασει τον ΠΑΟΚ ποιος είναι ο Φλορίδης ρε παιδιά? Μήπως εννοείς τον Φλωρινιώτη????? Δεν τον ξέρω τον κύριο..! :mrgreen: :-D
Sarandis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 μπα 2-3 λεπτα δουλεια ηταν να απαντησω.ακριβως αυτο κανω δεν ασχολουμαι.ο πρωτος θα ειναι? του εβγαλες screenshot τελικα; χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα