Marria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αμα ήταν θα το είχες κάνει..τι περιμένεις να μαζευτούμε πολλοί; Γιατι οχι? Αμα κερνατε κιολας, ειμαι μεσα
Doc1355 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατι οχι? Αμα κερνατε κιολας, ειμαι μεσα Αυτό ήταν το πρόβλημα..; Δεν χρειαζόταν να το πείς...
panosno1com Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτη η κοπελια απο ποιο φορουμ ηταν ? που μιλησε στην αρχη*,μολις ειχε ερθει ο Ιησους νομιζω? *αρχη εννοω οταν ήμαστε μπροστα απ το σταθμο θησειο!
Doc1355 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτη η κοπελια απο ποιο φορουμ ηταν ? που μιλησε στην αρχη*,μολις ειχε ερθει ο Ιησους νομιζω? *αρχη εννοω οταν ήμαστε μπροστα απ το σταθμο θησειο! Απο ένα online παιχνίδι ήταν μήν ρωτήσεις πως το είπε,θα σε γελάσω και δεν το θέλω Τι έγινε ρε Πανο και αυτή σου γυάλισε;
panosno1com Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 οχι βεβαια! Αμα μου ειχε γυαλισει θα σου στελνα pm Απλα τωρα μου ρθε και ειπα να αλλαξω τη ροη της κουβεντας ! λολ!
Doc1355 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 οχι βεβαια! Αμα μου ειχε γυαλισει θα σου στελνα pm Απλα τωρα μου ρθε και ειπα να αλλαξω τη ροη της κουβεντας ! λολ! χαχαχαχαχα δεν το σκέφτηκα έτσι Ηθελες να αποφύγουμε το κέρασμα στην Μαρία δηλαδή; :P
humoraddict Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 @Ηumoraddict-Panosno1com κλείστε το πάλι μαζί μου τα βαλες?
Marria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω κανω τον ψοφιο κοριο γιατι συμφωνα με τον Obsidian εγω πρεπει να κερασω αλλα αφου λεει οκ το μπος ας κερασετε εσεις, δεν εχω προβλημα εγω
Doc1355 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 πάλι μαζί μου τα βαλες? Τσώπα τσώπα δεν τα έβαλα μαζί σου Εγω κανω τον ψοφιο κοριο γιατι συμφωνα με τον Obsidian εγω πρεπει να κερασω αλλα αφου λεει οκ το μπος ας κερασετε εσεις, δεν εχω προβλημα εγω Ωστε έτσι ε; και μου το παίζεις κινέζα;
panosno1com Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 χαχαχαχαχα δεν το σκέφτηκα έτσι Ηθελες να αποφύγουμε το κέρασμα στην Μαρία δηλαδή; :P :rolleyes:
Doc1355 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 :rolleyes: :lol: Δεν μας ρίχνεις με τέτοια καρντιά μου
Marria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ωστε έτσι ε; και μου το παίζεις κινέζα; Δεν εχει πολυ ωραιο καιρο σημερα?
Doc1355 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν εχει πολυ ωραιο καιρο σημερα? Ασε Μαράκι...busted!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα