Marria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Eλατε και στο Athens Mall που ειναι διπλα μου και απεναντι απο το μετρο
humoraddict Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 θα χει αγανακτισμενους εκει . Προτεινω σε μια πλατεια στο Περιστερι, αμα ειναι να τιμησουμε το εν λογω πτηνο. χεχε και στο Θησείο θα χει αγανακτισμένους. Αγανακτισμένους insomniacs με πανό που θα γράφουν "Φτάνει πιά! Οχι άλλο ΘΗΣΕΙΟ!" Όσο για το Περιστέρι, άκυρο. Δεν έχει ούτε μετρό ούτε περιστέρια. Μούφα το όνομα. χαχαχαχαχα
panosno1com Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 ο σταθμος μετρο περιστεριου ετοιμος ειναι , λογω misens εχει κολλησει . τι να πουμε και μεις στον πειραια ή αλλοι που εχουν ενα λεωφορειο και μενουν σε κατι βουνα πανω απ τη νικαια?? χεχε! Περιστερια εχει , μου κουτσουλησαν το λευκο μου αμαξακι , και στο περιστερι-περιστερι και στο Μπουρναζι ! χα ευτυχως εκανε καλο καιρο κ το πλυνα ομως![και οι καφετερειες στο περιστερι - μπουρναζι βολευουν με το μετρο κοκκινη γραμμη Αγιος αντωνιος ,αφετηρια )
humoraddict Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 εγώ λέω να το κάνουμε στο αεροδρόμιο. να μπορέσουν να έρθουν και τα παιδιά απο τη Θεσσαλονίκη. χαχαχαχα
panosno1com Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 xaxaxaxaxaax!!!! respectttttttt αχαχαχχα monastraki
Doc1355 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ελα ποιός με φώναξε; Kαλό μήνα παιδιά!
humoraddict Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ελα ποιός με φώναξε; Kαλό μήνα παιδιά! καλό μήνα Doc! δε βλέπω poll Σεπτεμβρίου. Αργησες
Doc1355 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 καλό μήνα Doc! δε βλέπω poll Σεπτεμβρίου. Αργησες Κοροιδεύεις μικρό ατίθασσο πόνυ;
Marria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Aκομα να βγει το poll? Doc πολυ αργεις και εχω αρχισει να ανησυχω
Doc1355 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Aκομα να βγει το poll? Doc πολυ αργεις και εχω αρχισει να ανησυχω Γιατί ανησυχείς Μαράκι,αφού δεν θα έρθεις @Ηumoraddict-Panosno1com κλείστε το
Marria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί ανησυχείς Μαράκι,αφού δεν θα έρθεις Ποτε δεν ξερεις
Doc1355 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ποτε δεν ξερεις Αμα ήταν θα το είχες κάνει..τι περιμένεις να μαζευτούμε πολλοί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα