panosno1com Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 ε μερικοι μπορει να μη θελουν , απλα αν φαινομαι καλα σε μια να την κανω προφιλ στο φεσμπουκ (μονο τη μουτσουνα μου βεβαια) γιατι εχω κατι μηνες να βαλω νεα φωτο χαχααχχ
lionheart75 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 ε μερικοι μπορει να μη θελουν , απλα αν φαινομαι καλα σε μια να την κανω προφιλ στο φεσμπουκ (μονο τη μουτσουνα μου βεβαια) γιατι εχω κατι μηνες να βαλω νεα φωτο χαχααχχ Mπα δεν αξίζει Πάνο, δεν έχεις βγεί καθαρά αλλά σκοτεινά. Απλά διακρίνεσαι καλύτερα απο τους υπόλοιπους. Το led-άκι flash στο κινητό ήταν αδύνατο να φωτίσει επαρκώς το σκοτάδι και όλη αυτή την έκταση που καταλάμβαναν τα τραπέζια. Το σημείο άλλωστε που καθίσαμε δεν είχε φωτισμό να βοηθήσει κάπως την κατάσταση. Την επόμενη φορά ψηφιακή οπωσδήποτε, απορώ που δεν το σκέφτηκε κανένας. Θα σου στείλω τη φωτό σε pm για να καταλάβεις τι εννοώ. edit: pm sent!
panosno1com Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 θενξκ τις ειδα και νταξει απλα λολ! Ε την προηγουμενη φορα ηταν μερα που βγαλαμε φωτο οποτε και ενα συγχρονο κινητο εβγαζε ανετα ωραιες φωτοζ! τωρα μες στο βραδυ που να φανουμε! Α εχω βγει και χαλια , λολ Μοναστηράκι με 40 βαθμούς? Δε νομίζω Τάκη! Tελικα λεγομαι Παναγιωτης.... Νταξει ηταν θησειο παντως (ε βαριομουν κ κοιτουσα τα πρωτα ποστ, τι αναρωτιεσαι φιλε αναγνωστη/φιλη αναγνωστρια για το παρών ποστ?? :Ρ)
eu@ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 θενξκ τις ειδα και νταξει απλα λολ! Ε την προηγουμενη φορα ηταν μερα που βγαλαμε φωτο οποτε και ενα συγχρονο κινητο εβγαζε ανετα ωραιες φωτοζ! τωρα μες στο βραδυ που να φανουμε! Α εχω βγει και χαλια , λολ Tελικα λεγομαι Παναγιωτης.... Νταξει ηταν θησειο παντως (ε βαριομουν κ κοιτουσα τα πρωτα ποστ, τι αναρωτιεσαι φιλε αναγνωστη/φιλη αναγνωστρια για το παρών ποστ?? :Ρ) χαχαχα χωρις να δω ημερομηνια του πόστ,λεω "αυτο που το θυμήθηκε?" γιατί άραγε να κοιτάει κανείς τα πρωτα πόστ του θέματος στις 2 το πρωί?
Doc1355 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Mπα δεν αξίζει Πάνο, δεν έχεις βγεί καθαρά αλλά σκοτεινά. Απλά διακρίνεσαι καλύτερα απο τους υπόλοιπους. Το led-άκι flash στο κινητό ήταν αδύνατο να φωτίσει επαρκώς το σκοτάδι και όλη αυτή την έκταση που καταλάμβαναν τα τραπέζια. Το σημείο άλλωστε που καθίσαμε δεν είχε φωτισμό να βοηθήσει κάπως την κατάσταση. Την επόμενη φορά ψηφιακή οπωσδήποτε, απορώ που δεν το σκέφτηκε κανένας. Θα σου στείλω τη φωτό σε pm για να καταλάβεις τι εννοώ. edit: pm sent! Ρίξε και σε εμένα ενα pm να τις δώ ρε Νικο
panosno1com Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 στο στελνω εγω ρε Μανο ανεμενε edit : εστειλα
driftingcris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 στο στελνω εγω ρε Μανο ανεμενε Τωρα αν ζητησω και εγω θα ειναι αδικο και για τους αλλους ε?
panosno1com Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ε ναι , οι φωτο μας δεν ειναι για οποιους κ οποιους !!! : P:P
humoraddict Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ε ναι , οι φωτο μας δεν ειναι για οποιους κ οποιους !!! : P:P ..το πρώτο meeting όμως το βγάλαμε στη φόρα να το δούν οι όποιοι κι όποιοι. Στο δεύτερο σας έπιασαν οι ντροπές
panosno1com Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ..το πρώτο meeting όμως το βγάλαμε στη φόρα να το δούν οι όποιοι κι όποιοι. Στο δεύτερο σας έπιασαν οι ντροπές στο δευτερο μας επιασε η νυχτα βασικα....
Marria Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Απο το δευτερο meeting και μετα τους επιασαν οι ντροπες
panosno1com Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 γιναμε καπως μυστικιστικοι , κατι σαν τις αδελφότητες , σε λιγο θα ιδρυσουμε και κοινωνικο δικτυο ennoeitai ηλεκτρονικο!
Dbzakias2 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 γιναμε καπως μυστικιστικοι , κατι σαν τις αδελφότητες , σε λιγο θα ιδρυσουμε και κοινωνικο δικτυο ennoeitai ηλεκτρονικο! πολυ δυναστεία μου θυμιζει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα