tsioudiver Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Πες και τη διεύθυνση σου να σε στείλω το περιστέρι εκείνο που κακοποίησε τον αυχένα σου ένα άυπνο Κυριακάτικο απόγευμα!
eu@ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Πες και τη διεύθυνση σου να σε στείλω το περιστέρι εκείνο που κακοποίησε τον αυχένα σου ένα άυπνο Κυριακάτικο απόγευμα! χαχαχαχαχα ζωντανο στειλτο
Doc1355 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Πες και τη διεύθυνση σου να σε στείλω το περιστέρι εκείνο που κακοποίησε τον αυχένα σου ένα άυπνο Κυριακάτικο απόγευμα! Tsiou γιατί δεν μας ήρθες;
panosno1com Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 πολυ ωραια η καφετερεια , εκανες ψηλα το κεφαλι και εβλεπες αστέρια οχι εισερχομενη βομβα αερος εδαφους απο βομβαρδιστικο P- 16 !
eu@ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 πολυ ωραια η καφετερεια , εκανες ψηλα το κεφαλι και εβλεπες αστέρια οχι εισερχομενη βομβα αερος εδαφους απο βομβαρδιστικο P- 16 ! χαχα ειδες αστερακια πανο?
viper2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Αχχχ! Παναγιώτη, Άσπρο τ' ακούς? αρρωστια ειναι Σας καταλαβαινω απολυτα,καπου στο υποσυνειδητο πολλων ανθρωπων ειναι η ταυτοποιηση ενος πραγματος που συμβολιζει την ενοχη απολαυση απο την παιδικη ηλικια,με κατι τωρινο στην ενηλικη ζωη τους.Ειναι ξακαθαρο οτι για σας ειναι το παγωτατζιδικο του πλανοδιου πωλητη,γιατι ποιο παιδακι οταν ειναι μικρο δεν θα ηθελε να μπορουσε να λεηλατησει ενα τεραστιο ασπρο ψυγειο παγωτου με ολου του ειδους τις δροσερες,παγωτονοστιμιες? στην δικια μου περιπτωση κανει αντιθεση με το γραφειο
tsioudiver Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Tsiou γιατί δεν μας ήρθες; Ήμουν εκτός πόλης! Τι κάνατε, που πήγατε; Έχουμε ντοκουμέντα και ονόματα;
Doc1355 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 αρρωστια ειναι στην δικια μου περιπτωση κανει αντιθεση με το γραφειο Ανέβασε καμία φώτο ρε! Ήμουν εκτός πόλης! Τι κάνατε, που πήγατε; Έχουμε ντοκουμέντα και ονόματα; Πήγαμε δίπλα στο Αθηναίων Πολιτεία (δεν θυμάμαι όνομα ) Ντοκουμέντα δέν εχουμε γιατί ήταν αργά και δέν ήσουν εκεί να έχεις ψηφιακή χαχαχαχα
panosno1com Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 χαχα ειδες αστερακια πανο? an εννοεις τον ουρανο απο περιεργεια εψαξα μια συστοιχια αστερων που μου ειχε μαθει ο θειος μου που ειναι σα τετραγωνο με μια ειδους ουρά κατι τετοιο , που νομιζω δειχνει τον Βορρά !
eu@ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 an εννοεις τον ουρανο απο περιεργεια εψαξα μια συστοιχια αστερων που μου ειχε μαθει ο θειος μου που ειναι σα τετραγωνο με μια ουρα κατι τετοιο , που νομιζω δειχνει τον Βορρά ! τετραγωνο με ουρα λιγο δυσκολο..
panosno1com Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 http://www.kynigos.net.gr/Symvoules/prosanatolismos.html την μεγαλη αρκτο νομιζω εννοω....! δεν θυμαμαι πως μου την ειχε πει !!!
Doc1355 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Nαι είπες δείχνει βορρά όχι βγαίνει στον βορρά!
viper2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ανέβασε καμία φώτο ρε! ωπα ωπα παρεξηγηση το ζαχαρωνω για αγορα ηθελα να πω αλλα περιμενω να δω τι θα γινει με τους καινουργιους επεξεργαστες και μητρικες και ειμαι στην διαιτα [δεν αγγιζω τπτ] αλλα η αληθεια ειναι οτι το ζαχαρωνω ασχημα
Obsidian Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ντοκουμέντα δέν εχουμε γιατί ήταν αργά και δέν ήσουν εκεί να έχεις ψηφιακή χαχαχαχα Ελπιζω μονο να μην ανεβασει ο lionheart καμια φωτο απο αυτες που τραβηξε η Καρμεν χωρις flash.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα