humoraddict Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ήθελα να τον προλάβω πριν αρχίσει να βάζει τις γάτες να απαντάνε πάλι χαχαχαχα!
Marria Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 O Πανος ειναι στο μυαλο σας, λεει τις εκφρασεις πριν τις πειτε εσεις
panosno1com Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 θα βγει τωρα ο ομπσιντιαν να πει οτι ειμαι και νουμερο αλλα ειμαι το νουμερο 1 ! ολε!
Doc1355 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 χαχαχαχαχα ή θα βγεί και θα κάνει κανένα νέο wiki να μας τρελάνει
panosno1com Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ήθελα να τον προλάβω πριν αρχίσει να βάζει τις γάτες να απαντάνε πάλι χαχαχαχα! ΧΑΧΑΧΑ no lolcat.jpg hereee πως με καταλαβαινεις πως με νιωθεις!!!!
Obsidian Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Αφου η Μαρρια ειχε αναφερει οτι εχει γενεθλια τον Σεπτεμβριο καλα θα ηταν να καναμε τοτε το τριτο meeting,, για να μας κερασει κιολας. ^^ Περιμένω γαργαλιστικές λεπτομέρειες Να τες: screenshot. Οι δικες σου εντυπωσεις που εγινες νουνα που ειναι? Btw, χρονια πολλα panosno1com:
Marria Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Χρονια πολλα Πανο και οτι επιθυμεις !! Με πιο πολλα lolcats ισως? @Obsidian εχω γενεθλια ναι, αλλα δεν εχω πει το πότε ομως
karmen1983 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα γατούλι Οτι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις Χαρά υγεία ευτυχία
lionheart75 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 χαχαχα άψογος! εdit: Πάνο επ ευκαιρίας χρόνια πολλά και απο μένα.
Obsidian Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 @Obsidian εχω γενεθλια ναι, αλλα δεν εχω πει το πότε ομως Αρα μπορεις και να περασεις τα γενεθλια σου με οποιον/οπως θελεις και να κανονισεις το ποτε θα γινει το meeting και να εχεις την τιμη να μας κερασεις ολους. Ευτυχως που δεν μας εχεις πει το πότε, λοιπον!
Marria Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Αρα μπορεις και να περασεις τα γενεθλια σου με οποιον/οπως θελεις και να κανονισεις το ποτε θα γινει το meeting και να εχεις την τιμη να μας κερασεις ολους. Ευτυχως που δεν μας εχεις πει το πότε, λοιπον! Εχει πει ο Dbzakias2 οτι στο επομενο meeting θα κερασει , οποτε δεν εχει νοημα να κερασω και εγω..
Obsidian Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Εχει πει ο Dbzakias2 οτι στο επομενο meeting θα κερασει , οποτε δεν εχει νοημα να κερασω και εγω.. Επισης ειχε πει να παμε και για barbecue σπιτι του αλλα το πρωτο meeting στο Θησειο εγινε.. So?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα