benign Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Αχχχ! Παναγιώτη, Άσπρο τ' ακούς? Σας καταλαβαινω απολυτα,καπου στο υποσυνειδητο πολλων ανθρωπων ειναι η ταυτοποιηση ενος πραγματος που συμβολιζει την ενοχη απολαυση απο την παιδικη ηλικια,με κατι τωρινο στην ενηλικη ζωη τους.Ειναι ξακαθαρο οτι για σας ειναι το παγωτατζιδικο του πλανοδιου πωλητη,γιατι ποιο παιδακι οταν ειναι μικρο δεν θα ηθελε να μπορουσε να λεηλατησει ενα τεραστιο ασπρο ψυγειο παγωτου με ολου του ειδους τις δροσερες,παγωτονοστιμιες?
karmen1983 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Σας καταλαβαινω απολυτα,καπου στο υποσυνειδητο πολλων ανθρωπων ειναι η ταυτοποιηση ενος πραγματος που συμβολιζει την ενοχη απολαυση απο την παιδικη ηλικια,με κατι τωρινο στην ενηλικη ζωη τους.Ειναι ξακαθαρο οτι για σας ειναι το παγωτατζιδικο του πλανοδιου πωλητη,γιατι ποιο παιδακι οταν ειναι μικρο δεν θα ηθελε να μπορουσε να λεηλατησει ενα τεραστιο ασπρο ψυγειο παγωτου με ολου του ειδους τις δροσερες,παγωτονοστιμιες? Πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τα :lol: Αν και δε τρελαίνομαι για παγωτά
lionheart75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Σας καταλαβαινω απολυτα,καπου στο υποσυνειδητο πολλων ανθρωπων ειναι η ταυτοποιηση ενος πραγματος που συμβολιζει την ενοχη απολαυση απο την παιδικη ηλικια,με κατι τωρινο στην ενηλικη ζωη τους.Ειναι ξακαθαρο οτι για σας ειναι το παγωτατζιδικο του πλανοδιου πωλητη,γιατι ποιο παιδακι οταν ειναι μικρο δεν θα ηθελε να μπορουσε να λεηλατησει ενα τεραστιο ασπρο ψυγειο παγωτου με ολου του ειδους τις δροσερες,παγωτονοστιμιες? χαχαχα τελικά όλα συνδέονται με την παιδική ηλικία.
benign Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Εμενα απο αισθητικη αποψη,μου αρεσει αυτην την περιοδο το NZXT Phantom γιατι μου αρεσει το ακραιο φουτουριστικο,τεχνολογικο design του και τα χρωματα του.Αλλα διαλεξα το HAF 932 καθαρα για λογους πρακτικους και τιμης.
Doc1355 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ελα ρε αλητάμπουρες τελικά απο εκεί που δέν θα έμπαινε κανείς το πήγατε μέχρι της 4 το πρωί Και εγώ με την σειρά μου να πώ ότι πέρασα πάρα πολύ ωραία και μπορώ να πώ ότι αυτή την φορά ήταν πιο χαλαρά και έπεσε και περισσότερο γέλιο!! Καλά Obsidian ότι και να πώ για το wiki θα είναι λίγο,ένα μόνο σου λέω..το είδα το πρωί απο το κινητό στην δουλειά και γελούσα μόνος μου,μέχρι που με κοιτούσαν οι πελάτες με απορημένο βλέμμα :eek: Σχετικά με αυτό που είπε και ο Βασίλης για την ταβερνούλα με βρίσκει σύμφωνο καθώς είμαι και εγώ τύπος που του αρέσει η ταβερνοκατάσταση,εκτός αυτού 2:30 που έφτασα σπίτι το στομάχι έκανε σαν ηλεκτρική κιθάρα :P Να πώ επίσης ότι χάρηκα που γνώρισα και νέα άτομα αυτή την φορά και για όσους δέν ήρθαν όπως μου είπε και ένα πουλάκι στο τηλέφωνο μαζεύω απουσίες
Dbzakias2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ειδικά εσύ...σίγουρα! ειμαστε κοντα, μπορω να σε κερασω μια ταβερνα;
Doc1355 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ειμαστε κοντα, μπορω να σε κερασω μια ταβερνα; Δωροδοκίες not acceptable!
Dbzakias2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δωροδοκίες not acceptable! καλα! θα φαω μονος!
humoraddict Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 και για όσους δέν ήρθαν όπως μου είπε και ένα πουλάκι στο τηλέφωνο μαζεύω απουσίες ..κάτι μου λέει οτι και στο σχολείο απουσιολόγος ήσουν. (..ευτυχώς η δική μου ήταν δικαιολογημένη, χαχαχα ) Απο τις περιγραφές φαίνεται οτι περάσατε super! Πάντα τέτοια παιδιά!
Doc1355 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ..κάτι μου λέει οτι και στο σχολείο απουσιολόγος ήσουν. Καμία σχέση όμως χαχαχαχαχαχα
panosno1com Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ..κάτι μου λέει οτι και στο σχολείο απουσιολόγος ήσουν. (..ευτυχώς η δική μου ήταν δικαιολογημένη, χαχαχα ) Απο τις περιγραφές φαίνεται οτι περάσατε super! Πάντα τέτοια παιδιά! ναι οντως ηταν απεριγραπτα, γι αυτο κ εγω τι να προσθεσω, με καλυψανε οι προ-γραφοντες ,αλλωστε αφου χαρακτηριζω απεριγραπτα δε μπορω να περιγραψω.... Αντε παμε για 3ο meeting! του μήνα σεπτεμβριου ... !
humoraddict Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Καμία σχέση όμως χαχαχαχαχαχα έλα μην το αρνείσαι! τα γεγονότα μιλάνε μόνα τους! ναι οντως ηταν απεριγραπτα, γι αυτο κ εγω τι να προσθεσω, με καλυψανε οι προ-γραφοντες ,αλλωστε αφου χαρακτηριζω απεριγραπτα δε μπορω να περιγραψω.... Περιμένω γαργαλιστικές λεπτομέρειες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα