Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελπιζω την επομενη φορα να μιλησουμε για μεγαλυτερη ποικιλια θεματων,διατροφη,φιλοσοφια,θρησκεια,πολιτικη,ανεκδοτα,οτιδηποτε,απλα αυτα τα αναφερω σαν παραδειγμα,οπου ο αμοιβαιος σεβασμος και η φιλικοτητα μεταξυ μας θα εγγυηθουν πως ο χρονος μας θα περασει ευχαριστα,χωρις την ενοχλητικη παρεμβαση διαφορων trolls ,οπως συχνα δυστυχως γινεται στο forum.

Δημοσ.

Κανεις δεν φταιει παιδες,(ενταξει λιγο ισως η Καρμεν :devil:) ειναι απολυτα φυσικο να μιλαμε για το παθος μας για το hardware και εφοσον ειναι μολις η δευτερη μας συναντηση,δικαιολογειται.Αλλα ελπιζω οσο γνωριζομαστε περισσοτερο να μιλησουμε και για αλλα θεματα και αλλες πτυχες της προσωπικοτητας μας που ειναι πολυ πιο γοητευτικες.Ετσι γινεται ακομη πιο ωραια η παρεα,ενα ποσοστο κουβεντας μοιραια θα ειναι για τεχνολογια και αυτο ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

ναι όντως έπεσε πολύ hardware στην κουβέντα...

Εγώ φταίω ^_^

ναι εσύ φταίς!

Μα το ξέρω. Για όλα εγώ φταίω :P

εσύ εσύ κακιά :angry:

lolcat-explains-computers.jpg

Δημοσ.

Ελπιζω την επομενη φορα να μιλησουμε για μεγαλυτερη ποικιλια θεματων,διατροφη,φιλοσοφια,θρησκεια,πολιτικη,ανεκδοτα,οτιδηποτε,απλα αυτα τα αναφερω σαν παραδειγμα,οπου ο αμοιβαιος σεβασμος και η φιλικοτητα μεταξυ μας θα εγγυηθουν πως ο χρονος μας θα περασει ευχαριστα,χωρις την ενοχλητικη παρεμβαση διαφορων trolls ,οπως συχνα δυστυχως γινεται στο forum.

128765670636572304.jpg

Δημοσ.

Παιδιά μην τα ρίχνετε στην Αγάπη, εγώ φταίω ο άρρωστος! :lol:

Δεν θα επαναληφθεί. :P

Πέτα μου τη σκούφια σου εσύ :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...