lionheart75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Obsidian χαχαχα πολυ καλο το review.. αν και θελουμε περισσοτερο gossip Mαρία αν θέλεις gossip πάρε το downtown, το people και τις λοιπές φυλλάδες.
Obsidian Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 μη λετε για amnesia βραδιατικα Καθε φορα που σου ερχεται η ορεξη για τσιγαρο παιξε Amnesia. Θα το κοψεις μαχαιρι.
Marria Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Mαρία αν θέλεις gossip πάρε το downtown, το people και τις λοιπές φυλλάδες. Eεεεεε τοσο διασημοι ειστε πια? Νοιωθω τελειως ασημη απεναντι σας :P
Sarandis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Καθε φορα που σου ερχεται η ορεξη για τσιγαρο παιξε Amnesia. Θα το κοψεις μαχαιρι. κοντα στο τελος ειχα φτασει, λες να το αρχισω ξανα; και μετα απο καθε φορα θα βλεπω στρουμφακια να ξεχνιεμαι
lionheart75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 κοντα στο τελος ειχα φτασει, λες να το αρχισω ξανα; και μετα απο καθε φορα θα βλεπω στρουμφακια να ξεχνιεμαι χαχαχα εγώ πάντως όταν το έπαιζα, ανα μισάωρο το πολύ έβλεπα ένα επεισόδιο απο τον μπόμπ σφουγγαράκη, πραγματικά βοηθούσε! Βέβαια και εγώ δεν το τελείωσα
xpapias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Εντυπωσεις! Edit: Eντυπωσεις τωρα και σε πρακτικη συσκευασια screenshot γιατι θα φαει del το αρθρο οσονουπω. χαχαχ! Αλλά με λένε πάπια! Μια χαρά ήταν! Επόμενη φορά θα έχω πάρει ένα obsidian έτσι για αρχή. Τα υπόλοιπα σιγά-σιγά. Δόξα το θεό η karmen έχει πολλές ιδέες! Πραγματικά χάρηκα και εγώ που σας γνώρισα από κοντά!
Obsidian Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ανοιωθος, το εγραψα πριν κοιμηθω και ενω πετυχα το Bspus εχασα το a απο το xpapias.. -__-'
panosno1com Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 αλλα αν δεις τον panosno1com σου λυνεται η γλωσσα μεμιας.. Δεν ειχε περιστερια, κομπλε! Μια χαρα ηταν, η ωρα περασε αερας, αλλη φορα συναντηση απο νωριτερα να πεσει και καμια μασα! agree and
Marria Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μην ξεχνιομαστε, αναμενουμε και το καταλληλο φωτογραφικο υλικο
Dbzakias2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 χρωσταω σε ολους ενα παγωτο που δεν μπορεσα να ερθω! τεσπα ελπιζω να τα περασατε καλα! παμε και για την τριτη συνάντηση;
billst21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 αν και μου έτυχε κάτι έκτακτο κατάφερα και πήγα στην συνάντηση λίγο καθυστερημένα. θέλω να ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου όλα τα παιδιά που ήταν εκεί. περάσαμε υπέροχα με τα ποτάκια μας την κουβέντα μας και κυρίως την πολύ όμορφη παρέα μας τελικά πίσω απο μια οθόνη γνωρίζεις κάποιους ανθρώπους, κάνεις υπέροχες φιλίες που μερικές φορές ούτε στην real life δεν θα τους βρείς. εύχομαι να επαναληφθεί η συνάντηση και με άλλα παιδιά απο το forum που δεν μπόρεσαν να έρθουν όσο γίνετε πιο γρήγορα και εάν θέλετε επειδή όλοι μας μετά την συνάντηση πήγαμε και σαβουριάσαμε ότι υπήρχε στο ψυγείο απο την πείνα, να βρεθούμε σε κανένα ταβερνάκι η όπου αλλού θέλετε να πιούμε ένα κρασάκι. Νίκο με έφτιαξες με την μακαρονάδα σου χτές και έψαχνα 4 το πρωί που θα βρώ να φάω μακαρόνια... τελικά βολεύτηκα με ψωμοτύρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα