lionheart75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Πως περασατε? ειχατε παλι περιστερια? Εκεί που κάτσαμε δεν είχε περιστέρια, είχε lolcats!
Marria Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Εκεί που κάτσαμε δεν είχε περιστέρια, είχε lolcats! H χαρα του Πανου πρεπει να ηταν τοτε
lionheart75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δεν ειχε περιστερια, κομπλε! Μια χαρα ηταν, η ωρα περασε αερας, αλλη φορα συναντηση απο νωριτερα να πεσει και καμια μασα! Aμα θέλαμε τρώγαμε και τώρα, απλά όλοι έκαναν την παλαβή για να μην φανούν τίποτα λαίμαργοι και ας ήταν με το μεσημεριάνο. Αποτέλεσμα να τρώμε 3 η ώρα τα ξημερώματα.
Obsidian Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Τέλος, ευχαριστώ και την Κάρμεν για το εκπληκτικό 8πινο sleeve που μου δώρισε (το οποίο το έφτιαξε με τα χεράκια της). Ποιος μιλησε για δωρεαν? Της εχεις ταξει την πρωτη φωτο του παιδιου θαυματος που θα ερθει στον κοσμο τον Δεκεμβριο!
lionheart75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Παω να φτιαξω μονταρισμενα τοστακια Εγώ τρώω ήδη custom μακαρόνια με κιμά. Ποιος μιλησε για δωρεαν? Της εχεις ταξει την πρωτη φωτο του παιδιου θαυματος που θα ερθει στον κοσμο τον Δεκεμβριο! Το ξέρω Κώστα, δεν ξεχνάω εγώ.
Obsidian Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) Εντυπωσεις! Edit: Eντυπωσεις τωρα και σε πρακτικη συσκευασια screenshot γιατι θα φαει del το αρθρο οσονουπω. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2011 από Obsidian
lionheart75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Εντυπωσεις! χαχαχα δεν υπάρχεις λέμε! Ποιό παιχνίδι όμως ήταν θυμάσαι? Αμ δεν θυμάσαι....
Obsidian Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 χαχαχα δεν υπάρχεις λέμε! Ποιό παιχνίδι όμως ήταν θυμάσαι? Αμ δεν θυμάσαι.... Αmnesia ;D
Marria Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Obsidian χαχαχα πολυ καλο το review.. αν και θελουμε περισσοτερο gossip
lionheart75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Αmnesia ;D Είσαι φοβερός. Συγχαρητήρια κερδίσατε Οψιδιανέ Πάντως κάνεις για Ρεπόρτερ χαλαρά!
Obsidian Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Να μας ερχοσουν τοτε μαντάμ! Και εγω ειμαι της πιο κλειστης παρεας (max +2 ατομα) αλλα αν δεις τον panosno1com σου λυνεται η γλωσσα μεμιας.. Είσαι φοβερός. Συγχαρητήρια κερδίσατε Οψιδιανέ Πάντως κάνεις για Ρεπόρτερ χαλαρά! Μην σε ξεγελανε τα μικρα αυτια μου, ειναι δορυφοροι. ^^ Range extenders αμα λαχει κιολας.
Marria Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Να μας ερχοσουν τοτε μαντάμ! Και εγω ειμαι της πιο κλειστης παρεας (max +2 ατομα) αλλα αν δεις τον panosno1com σου λυνεται η γλωσσα μεμιας.. Αλλη φορα Aν και προτιμω να διαβαζω τα δικα σου reviews
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα