panosno1com Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Εχει Ηλεκτρικο,απο Ομονοια προς Πειραια δεν εχει μονο.(Σε αυτο το τμημα.) yep i live in piraeus teacher! και μεχρι να ρθω με το 049 καληνυχτα ζωη! Ειδικα το βραδυ κλανω μεντες να παω να το παρω απο εκει που κανει αφετηρια. Για την εναλλακτικη διαδρομη να παω δλδ μεχρι το αιγαλεω και να παρω το μετρο , θα πρεπει να φυγω νωρις το βραδυ για να προλαβω λεωφορεια απο το αιγαλεω προς πειραια whatever... ευτυχως που εχουμε την κινηση στους δρομους του sport24 και αναθαρρουμε λιγο
karmen1983 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Χαιρετώ από εδώ. Πάω να τακτοποιήσω το επαγγελματικό ραντεβού και ελπίζω να είμαι όσο γίνεται στη ώρα μου
panosno1com Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Χαιρετώ από εδώ. Πάω να τακτοποιήσω το επαγγελματικό ραντεβού και ελπίζω να είμαι όσο γίνεται στη ώρα μου το καλο πραγμα αργει να ερθει , ειτει προκειται για καρμεν ειτε για ταινια 720 p τα λεμε απο κοντα (και γω ξεκινω σε κανα μισαωρο , ελπιζω να μην εχει κινηση )
panosno1com Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Και αν ειναι 1080p; τοτε ειναι που κανει οσο μια ζωη , κι επειδη εχω μονο 9 οποτε δεν κατεβάζω 1080 p και δε ξερω
Dbzakias2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 εβγαλε κανεις φωτο διοτι δεν μπορεσα να ερθω! γενεθλια η βαφτιστήρα και αμαξι στο σερβις δεν ειναι και οτι καλυτερο!
benign Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Η karmen ηταν στις ομορφιες της σημερα. Και τα νεα παιδια που γνωρισα πολυ καλα και ευγενη ατομα.Οντως ηταν ευχαριστα.
lionheart75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Όσοι δεν ήρθαν σήμερα απλά ΕΧΑΣΑΝ! Τα παιδιά που γνώρισα απόψε ήταν όλα εξαιρετικά. Περάσαμε υπέροχα, συζητήσαμε, ήπιαμε, γελάσαμε, μόνο που δεν χορέψαμε. Κουβεντιάσαμε γύρω απο την αγάπη μας για τους υπολογιστές και την τεχνολογία γενικότερα (ίσως κάποιους να τους κουράσαμε), για μας τους ιδίους, τα ενδιαφέροντά μας, τα χόμπι μας πέρα απο την τεχνολογία, τις ασχολίες μας και γενικά γνωριστήκαμε καλύτερα. Αν και να σας πώ την αλήθεια, πολλούς απο σας που γνώρισα σήμερα και απο κοντά, ένιωσα ότι τους γνώριζα απο παλιά. Τόσο απλά! Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για την πολύ καλή βραδιά που περάσαμε και εύχομαι να επαναληφθεί σύντομα. Επίσης ζητώ συγνώμη απο τα παιδιά που λόγω τυχαίας θέσης στο τραπέζι και απόστασης δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε περισσότερο. Τέλος, ευχαριστώ και την Κάρμεν για το εκπληκτικό 8πινο sleeve που μου δώρισε (το οποίο το έφτιαξε με τα χεράκια της).
lionheart75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 το οποιο ηταν ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ Kαι λίγα λές, Αλλά τι να κάνω? Να μην την ευχαριστήσω για τον κόπο της?
lionheart75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ε βεβαια, ειμαστε ευγενικοι πανω απ'ολα! Έτσι ακριβώς, με πιάνεις. (Τι έγινε οι άλλοι την έκαναν?)
Sarandis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δεν ειχε περιστερια, κομπλε! Μια χαρα ηταν, η ωρα περασε αερας, αλλη φορα συναντηση απο νωριτερα να πεσει και καμια μασα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα