Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε αμα κανετε τετοιες μαλακιες εισαστε αθλιοι..:-D τουλαχιστον καντε πρωι.εχω και το μωρο σπιτι.δεν λεει να το ξυπνατε .ειναι μικρος και κοιματε νωρις.

χαχαχαχα εγώ δέν κάνω τίποτα...αλλα λέω! :devil:

Δημοσ.

και μωρο εννοει μια κοπελα σα τα κρυα τα νερα , ξερεις :P ( troll face lol cat now on mobile phones) (το καταλαβα οτι προκειται για bebe παντως :P )

κακιασμενε σαραντη ..... κ ελεγα να σε παιρνα απ το περιστερι (την περιοχη οχι το πτηνο) αλλα αφου εισαι ετσι κακουλης... παρε το περιστερι μου !!! (σκοτωσα ενα μεταμορφωμενος σε γατος μην νομιζεις οτι σε προσβαλλω :P )

ok μανο εκει θα ερθω!

obsidian που μενεις να ρθω να νιαουρισω?? :P

Δημοσ.

Κατοικω στα εξωτικα Σεπολια. Τιγκα στα γατια ειναι η γειτονια μου btw, στο στοιχειο σου θα εισαι εδω. Αν τελικα παρεις τον Sarandis στο δρομο σου ειμαι. ^^

Δημοσ.

μπα δε νομιζω να τον παρω ... θα το χε πει αν ηταν :P πω ελπιζω να μην μετανιωσω που πηρα το αυτοκινητο να ρθω κεντρο... :-(

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω γιατι προεκυψε ενα προβλημα. Να περασετε τελεια και περιμενουμε φωτο!

Δημοσ.

Παιδια δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω γιατι προεκυψε ενα προβλημα. Να περασετε τελεια και περιμενουμε φωτο!

Πέτρο θα έχεις φώτο :)

Δημοσ.

Παιδιά όντως υπάρχει θέμα και μάλιστα υγείας...

Περαστικά θείο :)

Ελπίζω να έρθω και εγώ αύριο...

Δημοσ.

Τη νοσο των πτηνων απ τα περιστερια εεε???

Πετράν ευχομαι ταχεία περαστικα και αγύριστα και αλλο κακό να μη σε βρει !!!

ΕΕΕΕ αμα δεν ερθει η Καρμεν ... η ζωντανια της παρέας!!! :-(

Δημοσ.

Παιδιά μεγάλη λαλακία, τελικά ούτε και εγώ θα τα καταφέρω. Είμαι άρρωστος εδώ και 3 μέρες, αμυγδαλές κι έτσι. Next time(?) λοιπόν. :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...