lionheart75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μα καλά, αυτή δεν είναι που μένει πέριξ της Ακρόπολης και πάραυτα καταφθάνει τελευταία? Για να κάνει εντύπωση το κάνει ή απλά έχει πρόβλημα με τον χρόνο? Ιδού η απορία...
Doc1355 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μα καλά, αυτή δεν είναι που μένει πέριξ της Ακρόπολης και πάραυτα καταφθάνει τελευταία? Για να κάνει εντύπωση το κάνει ή απλά έχει πρόβλημα με τον χρόνο? Ιδού η απορία... Μάλλον το 1ο
panosno1com Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 απλα πιστευει πως το καλο πραγμα αργει να ερθει οχι να γινει!
lionheart75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Πολύ γατόνι παίζει ρε συ Πάνο. Πρέπει να σου αρέσουν τρελά οι γάτες να υποθέσω.
panosno1com Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Κοιτα gενικα μ αρεσουν τα ζωακια , εξαιρουμενων καποιων εντομων και ερπετων , απλα οι γατες μ αρεσουν πιο πολυ απ ολα! Συγκεκριμενα μ αρεσει αυτη η γατα που ποσταρα πιο πανω και αυτη που ειναι καπως γκρι , ειχα ποσταρει μια πιο πισω.. μισο μπας και βρω ayth: ειναι οι αδυναμιες μου! Ε και την εχω βρει απο τοτε που ανακαλυψα τα lolcats και οπως οι αλλοι βαζουν πχ trollface ή forever alone , εγω βαζω lol cats
lionheart75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μια χαρά μουτράκια έχουν Πάνο, πολύ όμορφα θα έλεγα. Βασικά μου αρέσουν οι γάτες όσο είναι μικρές, όπως στις φωτό που παραθέτεις. Μικρά είναι πολύ γλυκά. Αντιθέτως όχι (κατ εμέ πάντα) όταν μεγαλώσουν. Γούστα αυτά βέβαια. Προτιμώ τους σκύλους και έχω μάλιστα έναν 5 χρονών πλέον, τον Αρίστο, ένα αρσενικό golden retriever και πριν και ένα χάσκυ της γυναίκας μου το οποίο απεβίωσε πρόπερσι απο ανίατη ασθένεια σε ηλικία 12 ετών! Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι σου αρέσουν τα ζωάκια γενικότερα. Για τα έντομα - έρπετα μαζί σου.
panosno1com Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 To πιστευεις οτι εχω σταματησει και κοιτουσα εναν σκυλο που με κοιτουσε κ αυτος οταν ημουν με το αμαξι και του λεω: αντε βρε περνα τι με κοιτας και κοιταει απ την αλλη και περασε απεναντι ! και επισης στον Πειραια οταν ειμαι ποδαρατος που συνηθως ειμαι γιατι δε παιρνω αμαξι οπου εχει κινηση , βλεπω τους σκυλους να περιμενουν μαζι με τους ανθρωπους στη διαβαση και να περνανε αφου αναψει πρασινο και κοιταξουν δεξια και αριστερα! Επισης ειχα δει μια γατα, πηγε να κατεβει σε ενα αρχαιο καμπριο , απο ενα δεντρο , και ηταν τοσο βαρια ή δε ν υπολογισε καλα ,που βουλιαξε στον μουσαμα του καμπριο !! μιλαμε το γελιο , να γελαω και να με κοιταει η γατα ετσι -> Επισης οταν ημουν 4-5 χρονων , ενας θειος μου που ηταν 20ρης τοτε , ειχε μια σκυλιτσα ακριβως οπως ο ΡΕΞ !!! την ειχε εκπαιδευσει κιολας οποτε της πεταγα ενα μπαλακι και μου το φερνε! και επαιρνα και το νεροπιστολο και εβγαινα να κυνηγησω κακους μεχρι να με δει η γιαγια μου και να με φωναξει πισω!! μαζι με τη μπουμπου τη σκυλιτσα! Η αλλη μου γιαγια ειχε μαζεψει γατες απ τον δρομο και της ειχε στη ταρατσα (3ος οροφος η ταρατσα) μμια φορα μια γατα ακουσε τη γιαγια μου που φωναζε δλδ μιλουσε δυνατα αλλα ουσιαστικα οχλαγωγουσε και επεσε η γατα απ τη ταρατσα πηδηξε δλδ για να ερθει κοντα στη γιαγια μου .... καημενη γατα ηταν σε appear offline αρκετο καιρο μεχρι να συνελθει και ο σκυλςο της γιαγιας μου που ηταν σα ρεξ , πεθανε σε 14 χρονια (δικα μας χρονια ) δλδ σ αυτη ποσο ηταν 14*7 ??? ξερεις πως? ειχε παει στο χωριο/καταγωγη της γιαγια ς μου ο θειος ,και ο σκυλος κοιτουσε το ειδωλο του σε μια λιμνη και επεσε μεσα και πνιγηκε
eu@ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 και ο σκυλςο της γιαγιας μου που ηταν σα ρεξ , πεθανε σε 14 χρονια (δικα μας χρονια ) δλδ σ αυτη ποσο ηταν 14*7 ??? ξερεις πως? ειχε παει στο χωριο/καταγωγη της γιαγια ς μου ο θειος ,και ο σκυλος κοιτουσε το ειδωλο του σε μια λιμνη και επεσε μεσα και πνιγηκε Αδωνη τον λεγανε?
Doc1355 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Αδωνη τον λεγανε? :lol: Παίζει με τον πόνο σου Πάνο
spacefart Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 γοργονες και μαγκες.. σε 4 ωρες πεταω και μπηκα να σας πω καλα να περασετε αυριο στην συγκεντρωση.. ελπιζω next time να μπορεσω να σκασω και εγω ( με στολη μπαλαρινας η χωρις χαχαχα ) Have fun και πιειτε και για μενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα