panosno1com Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 χαχαχαχα! Μαζί σουυυυυυ :D πω θα χει κινηση το κεντρο επομενως εεε??? ΠΦΦΦΦ!!!!
benign Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μηπως να μεταφεραμε το σημειο συναντησης Μοναστηρακι για να μην δυσκολευτουν τα παιδια?
Marria Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Προτεινω οποιος εχει αυτοκινητο, να παρει και αλλους 2-3 ινσομνιακς... Πανο ακους?
lionheart75 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Το θέμα της κίνησης, αν και πιστεύω ότι δεν θα έχουν επιστρέψει όλοι, λύνεται σχετικά εύκολα. Ποδηλατάκι παίδες, αν δεν βαρεθώ θα έρθω με αυτό αλλιώς με το αμάξι. Παρεπιπτόντως, επειδή έχω καιρό να μπώ, πόσοι μαζευόμαστε? (Μετά θα ρωτήσω και πιό δύσκολα, όπως ποιοί για παράδειγμα ... )
panosno1com Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 το ποδηλατακι μου θελει συντηρηση γμτ ... ακουω και διαβαζω Μαρια! Λοιπον ποια θελει free ride? :P Σοβαρα τωρα αν βολευει η διαδρομη να παρω ενα ατομακι , να χω και παρεα ψαχνοντας παρκαρισμα .... αν δεν απογοητευτω βεβαια απ τη κινηση και γυρισω πισω
Doc1355 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Kαι εγώ ποδαράτο απο Μοναστηράκι-Θησείο θα το κάνω...σιγά την απόσταση μωρέ!
Doc1355 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 @Μάνο είσαι εδώ? όβερ! Ελα ρε Νίκο αρχηγέ! εδώ είμαι μόλις μπήκα
lionheart75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ελα ρε Νίκο αρχηγέ! εδώ είμαι μόλις μπήκα Τελικά η Κάρμεν θα έρθει... είναι γεγονός, μου το πε ένα πουλάκι. Που θα συναντηθούμε ακριβώς?
Doc1355 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Τελικά η Κάρμεν θα έρθει... είναι γεγονός, μου το πε ένα πουλάκι. Που θα συναντηθούμε ακριβώς? Δέν σου έχω δώσει το τηλέφωνο μου ρε συ; Εγώ θα είμαι πάλι νωρίτερα απο εσάς εκεί,μόλις φτάσεις μου κάνεις τηλ και βρισκόμαστε
lionheart75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δέν σου έχω δώσει το τηλέφωνο μου ρε συ; Εγώ θα είμαι πάλι νωρίτερα απο εσάς εκεί,μόλις φτάσεις μου κάνεις τηλ και βρισκόμαστε Nαι βρέ φυσικά και το έχω. Άκυρη ερώτηση θα σε πάρω τηλέφωνο εννοείται. Kατά τι ώρα θα πας δηλαδη?
panosno1com Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 ε μαγκες λογικα θα μαι και γω εκει να του κανω παρεα !
Doc1355 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Nαι βρέ φυσικά και το έχω. Άκυρη ερώτηση θα σε πάρω τηλέφωνο εννοείται. Kατά τι ώρα θα πας δηλαδη? Εγώ μισή ώρα πρίν θα είμαι εκεί όπως την άλλη φορά..ε μετά θα έρθει ο Πάνος και σιγά σιγά και οι άλλοι :P
panosno1com Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 μετα ο ΠΕτρος stromrain , ο sarandis θα ρθει σε καρεκλιτσα υπολογιστη για να καθεται (θα δουμε εναν τρελο να κατεβαινει κανοντας μπιμπ μπιμπ οπως το ρον ρανερ ) σητν κατηφορα, στη ναρχη μονος του μετα μαζι μας , ε μετα ολοι θα περιμενουμε την καρμεν. Οπως λεει και το βιβλιο και το σιριαλ: μονο που θα ναι κανα 45λεπτο :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα