Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλως δεν μου αρεσουν οι μεγαλες συναντησεις, προτιμω να βγω με 2-3 παιδια απο εδω που εχουμε πει και μια κουβεντα και εχουμε μιλησει παραπανω.

Δημοσ.

Απλως δεν μου αρεσουν οι μεγαλες συναντησεις, προτιμω να βγω με 2-3 παιδια απο εδω που εχουμε πει και μια κουβεντα και εχουμε μιλησει παραπανω.

μας σνομπαρεις δηλαδη.καλα. :-(

Δημοσ.

Παίδες η υπουργός παιδείας το έκανε το θαύμα της με τα αποτελέσματα στις 29, με αποτέλεσμα να μην είμαι Αθήνα πριν από τότε :-(

Δημοσ.

εσεις οι εμπειροι τι λετε ,θα χουν επιστρεψει το σαββατο οι αθηναιοι ή γενικα βρισκεις καπου να παρκαρεις ή να ρθω με τον οδοντωτο καλυτερα? (γιατι με τις ταχυτητες που παει οδοντωτος ειναι)

Δημοσ.

Απλα την αλλη φορα ειχα το αγχος με τον ηλεκτρικο συν οτι ειχε παει 23,30 και εφτασα παρα 10 πειραια οποτε προλαβα το τελευταιο δρομολογιο λεωφορειου και σαρδελοποιηθηκα! σε αποπνικτικο βαθμο ομως... γι αυτο ερωτω σας εαν ηγικεν η ωρα της επιστροφης εις την πρωτευουσαν ωστε να αδράξω το αυτοκινουμενο οχημα μου ή να ερθω με τον μουντζουρη...

1.1293960195.catmobile.jpg

Δημοσ.

αφηνεις το κουτι σου κοντα σε σταθμο ηλεκτρικου. φευγεις απο θησειο 12:15 στη χειροτερη, νομιζω 12:28 ειναι τελευταιο δρομολογιο και εισαι ανετος.

2642.Troll-car.jpg_2D00_550x0.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...