Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ. οσοι δεν ειναι "ξενερωτοι" και δεν θελουν να πανε στις 27/8 .. τον σεπτεμβριο προγραμματιζεται μυστικη συναντηση των μελων/μπαλαρινων .... :devil:

.θελετε και πιρουετες ε?? :-D :-D

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ. οσοι δεν ειναι "ξενερωτοι" και δεν θελουν να πανε στις 27/8 .. τον σεπτεμβριο προγραμματιζεται μυστικη συναντηση των μελων/μπαλαρινων .... :devil:

H λίμνη των κύκνων (Illuminati Edition) :P

Δημοσ.

.θελετε και πιρουετες ε?? :-D :-D

Εγω εγω θα ειμαι εκει, θα φερω και την καμερα να φωτογραφισω το μοναδικο αυτο γεγονος :devil:

Δημοσ.

Κριμαααααα αλλα υπαρχουν και οι κρυφες καμερες, και μετα πρωτη μουρη στο ινσομνια θα σας κανω :P

Δημοσ.

Εγω εγω θα ειμαι εκει, θα φερω και την καμερα να φωτογραφισω το μοναδικο αυτο γεγονος :devil:

χαχαχα και μετα youtube! :P

εντιτ: αν απαγορευονται,θα σας τραβηξουμε κρυφα χαχα αυτη η στιγμη θα πρεπει να αποθανατιστει και να περασει στην ιστορια!

Δημοσ.

Οσοι εχουν ψηφίσει και δέν έχουν λάβει ενημερωτικό pm να μου στείλουν γιατί για κάποιο περίεργο λόγο (μάλλον ο Πάνος κάνει σαμποτάζ) το poll δέν έκλεισε και πέφτουν ακόμα votes...

Δημοσ.

Οσοι εχουν ψηφίσει και δέν έχουν λάβει ενημερωτικό pm να μου στείλουν γιατί για κάποιο περίεργο λόγο (μάλλον ο Πάνος κάνει σαμποτάζ) το poll δέν έκλεισε και πέφτουν ακόμα votes...

Οσοι ελαβαν ενημερωτικο pm χωρις να εχουν ψηφισει, τι να κανουν? Το trollface.jpg του Πανου μαλλον εχει υπερφυσικες δυναμεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...