eu@ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ζηλευετε? ε? ε? χαχαχα που θα ειστε οι μπαλαρινες?
spacefart Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ΠΡΟΣΟΧΗ. οσοι δεν ειναι "ξενερωτοι" και δεν θελουν να πανε στις 27/8 .. τον σεπτεμβριο προγραμματιζεται μυστικη συναντηση των μελων/μπαλαρινων .... .θελετε και πιρουετες ε?? :-D
Doc1355 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ΠΡΟΣΟΧΗ. οσοι δεν ειναι "ξενερωτοι" και δεν θελουν να πανε στις 27/8 .. τον σεπτεμβριο προγραμματιζεται μυστικη συναντηση των μελων/μπαλαρινων .... H λίμνη των κύκνων (Illuminati Edition)
Marria Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ΠΡΟΣΟΧΗ. οσοι δεν ειναι "ξενερωτοι" και δεν θελουν να πανε στις 27/8 .. τον σεπτεμβριο προγραμματιζεται μυστικη συναντηση των μελων/μπαλαρινων .... .θελετε και πιρουετες ε?? :-D Εγω εγω θα ειμαι εκει, θα φερω και την καμερα να φωτογραφισω το μοναδικο αυτο γεγονος
spacefart Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 σορρυ No cameras allowed .. ειναι πριβε συναντηση
Marria Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Κριμαααααα αλλα υπαρχουν και οι κρυφες καμερες, και μετα πρωτη μουρη στο ινσομνια θα σας κανω
eu@ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Εγω εγω θα ειμαι εκει, θα φερω και την καμερα να φωτογραφισω το μοναδικο αυτο γεγονος χαχαχα και μετα youtube! εντιτ: αν απαγορευονται,θα σας τραβηξουμε κρυφα χαχα αυτη η στιγμη θα πρεπει να αποθανατιστει και να περασει στην ιστορια!
Doc1355 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Οσοι εχουν ψηφίσει και δέν έχουν λάβει ενημερωτικό pm να μου στείλουν γιατί για κάποιο περίεργο λόγο (μάλλον ο Πάνος κάνει σαμποτάζ) το poll δέν έκλεισε και πέφτουν ακόμα votes...
spacefart Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 παντως κριμα γιατι θα γουσταρα να σκασω στο meeting θα καναμε καλο χαβαλε.. μετα την 5η μπυρα :P
Obsidian Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Οσοι εχουν ψηφίσει και δέν έχουν λάβει ενημερωτικό pm να μου στείλουν γιατί για κάποιο περίεργο λόγο (μάλλον ο Πάνος κάνει σαμποτάζ) το poll δέν έκλεισε και πέφτουν ακόμα votes... Οσοι ελαβαν ενημερωτικο pm χωρις να εχουν ψηφισει, τι να κανουν? Το trollface.jpg του Πανου μαλλον εχει υπερφυσικες δυναμεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα