evabb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 θα μου εξηγησει κανεις γτ εχετε ξεκωλοθει ετσι με τις συναντησεις;
athlios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 ξεκωλονονται στις συναντησεις ρε ευακι? Να παω και γω αν ειναι.
Doc1355 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 θα μου εξηγησει κανεις γτ εχετε ξεκωλοθει ετσι με τις συναντησεις; Κάνουμε κάτι που σε χαλάει;
evabb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Κάνουμε κάτι που σε χαλάει; οχι απλα βλεπω αυτο το θρεντ εδω και δυο μηνες
Doc1355 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 οχι απλα βλεπω αυτο το θρεντ εδω και δυο μηνες Και εγώ βλέπω πολλά θρέντ εδώ και μήνες..
evabb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Και εγώ βλέπω πολλά θρέντ εδώ και μήνες.. ναι αλλα εγω ρωταω γτ σας εχει πιασει τοση φαγουρα να γνωριστειτε; τοσο ομορφο πραμα η ανωνυμια στο νετ, πατε να το χαλασετε.
Sarandis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 η ανωνυμια στο net η στο insomnia; οσοι ειναι μελη σε social networks δηλαδη απο δω μεσα ειναι ανωνυμοι;
evabb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 η ανωνυμια στο net η στο insomnia; οσοι ειναι μελη σε social networks dhlαδη απο δω μεσα ειναι ανωνυμοι; παει το καναμε fb
Sarandis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 γιατι οχι myspace, tweeter, google+ ; προκατειλημενη (off topic off)
Doc1355 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 ναι αλλα εγω ρωταω γτ σας εχει πιασει τοση φαγουρα να γνωριστειτε; τοσο ομορφο πραμα η ανωνυμια στο νετ, πατε να το χαλασετε. Το να μιλάς με κάποια άτομα καθημερινά,να κάνεις πλάκα,να βλέπεις ότι ταιριάζεις με κάποιους,να είστε στην ίδια πόλη και να μήν ξέρεις ούτε κάν ποιοί είναι για εμένα είναι μέγιστη βλακεία! Και δέν είπα να γνωρίσεις όλο το φόρουμ,έτσι και αλλιώς για πολύ λίγα άτομα ξεκίνησε σαν ιδέα απλά νομίζω ότι ήταν καλύτερα που κάναμε και το θέμα ώστε να έρθουν όσοι θέλουν
digimyth Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 και εγώ σκέφτομαι να έρθω αλλά μάλλον θα έρθουν περισσότερα trolls... Αλλά θέλω περισσότερες πληροφορίες για την ώρα και το μέρος και το πως θα αναγνωριστούμε...!
Doc1355 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 και εγώ σκέφτομαι να έρθω αλλά μάλλον θα έρθουν περισσότερα trolls... Αλλά θέλω περισσότερες πληροφορίες για την ώρα και το μέρος και το πως θα αναγνωριστούμε...! Για τις πληροφορίες που ζητάς άστο σε εμένα... Μέχρι τις 25 του μήνα θα έχουν γίνει όλα btw like στο avatar
panosno1com Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Θα καταθέσω την αποψη μου και εγω. Αρχικα, να πω οτι συμφωνω με τον τρελογιατρο τον Μανο , (αν δεν ειχε τυχει να ερθω στη συναντηση δε θα ηξερα οτι εχει ...μια ιδιοτητα γιατρου ) . Επισης να πω οτι η συναντηση, ειναι και σαν ενα ειδος event, προφανως δεν μιλαμε μονο για υπολογιστες , δλδ δεν μεταφερουμε το insomnia στο Θησειο , απλα σαν users παμε και πινουμε ενα καφε και γνωριζομαστε ή μιλαμε με οσους γνωριζομαστε ηδη. ειναι σαν ενα ειδος κοινωνικοποιησης πιστευω. Στο πρωτο meet , περασα πολυ καλα , φαση ειχε και νταξει αν υπαρχει η δυνατοτητα για μια παραπανω εξοδο ή αν η παρεα σου ετυχε να αναβαλλει την εξοδο , τοτε ειναι μια ευκαιρια να βγεις με ατομα , αλλωστε νταξει σε δημοσιο χωρο ειμαστε και δε νομιζω να ναι κανεις σας ψυχοπαθης δολοφονος με το μαχαιρι! (εεε?? ελπιζω οχι ) Aντε με το καλο να γινει και η δευτερη συναντηση, κατα πασα πιθανοτητα θα ερθω κ γω , και προτεινω σε οσες κ οσους μπορουν και εχουν φυσικα την δυνατοτητα, να ερθουν! @ digimyth : οπου δεις μια παρεα σε κυκλικο σχημα ερχεσαι και λες : απο το insomnia? και συστηνεσαι ¨ επισης δε νομιζω να ρθουν trolls ,(εκτος απο μενα )
Marria Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Θησειο ε? Κριμα και θα ερχοταν ο spacefart ντυμενος μπαλαρινα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα