panosno1com Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 δυστυχως δεν ειμαι 16 χρονων να κανω την μεγιστη καφριλα, να φερω κουτακια μπυρας και απλα να ζητησουμε παγωμενο ποτηρι (το κανα σε μια καφετερεια του κερατσινιου αλλα με κοκα κολα , ημαρτον ειχε ενα ποτηρακι κοκα κολα 2,30 τοοοοτε, και μολις με ανακαλυψε ο ιδιοκτητης,δεν ειπε τιποτα απλα αλλαξε το μεγεθος του ποτηριου παλι καλα, αλλα σταματησε να φερνει ποτηρια με σκετα παγακια )
eu@ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 δυστυχως δεν ειμαι 16 χρονων να κανω την μεγιστη καφριλα, να φερω κουτακια μπυρας και απλα να ζητησουμε παγωμενο ποτηρι (το κανα σε μια καφετερεια του κερατσινιου αλλα με κοκα κολα , ημαρτον ειχε ενα ποτηρακι κοκα κολα 2,30 τοοοοτε, και μολις με ανακαλυψε ο ιδιοκτητης,δεν ειπε τιποτα απλα αλλαξε το μεγεθος του ποτηριου παλι καλα, αλλα σταματησε να φερνει ποτηρια με σκετα παγακια ) χαχα Ελληνας!
Doc1355 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ρε παιδιά τι 2 συναντήσεις λέτε,αφού είναι Αυγούστου..αν ήταν δέν θα βάζαμε τόσες επιλογές! Σχετικά με το που θα κάτσουμε ξανα λέω πώς το να είμαστε στο πέρα δώθε απο ότι κατάλαβα στην προηγούμενη συνάντηση δέν αρέσει στους περισσότερους...αλλα και πάλι δέν θα είχα πρόβλημα. Δεν θεωρώ κυρίλα το να κάτσουμε σε μαγαζί όπως επίσης δέν είναι ανάγκη να πιούμε μπύρα απο εκεί.. Φιλικά
-nick- Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 δυστυχως δεν ειμαι 16 χρονων να κανω την μεγιστη καφριλα, να φερω κουτακια μπυρας και απλα να ζητησουμε παγωμενο ποτηρι (το κανα σε μια καφετερεια του κερατσινιου αλλα με κοκα κολα , ημαρτον ειχε ενα ποτηρακι κοκα κολα 2,30 τοοοοτε, και μολις με ανακαλυψε ο ιδιοκτητης,δεν ειπε τιποτα απλα αλλαξε το μεγεθος του ποτηριου παλι καλα, αλλα σταματησε να φερνει ποτηρια με σκετα παγακια ) μα να το κανεις σε μαγαζι ειναι καφριλα, εγω δεν καταλαβαινω τι περισσοτερο προσφερει το να κατσεις σε μαγαζι απο το να κατσεις στο περβαζι και να βλεπεισ πρασινο κ ακροπολη (γλυτωνεις και την αθλια μουσικη)
panosno1com Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 χαχα Ελληνας! φυσικα!!! :P Συμφωνω με τον Μάνο , αλλωστε τη προηγουμενη φορα που χαμε κατσει μια χαρα ηταν! απλα αυτη τη φορα θα παμε πιο πανω Παντως ας μαζευτουμε πρωτα κ βλεπουμε! οι καλπες ποτε κλεινουνε?
Obsidian Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Εννοειται οτι σημασια εχει τι θελουν οι πολλοι. Παντως εμενα αυτο που λεει ο -nick- μ'αρεσει. Εχει το γουστο του. To κεφι σιγουρα θα ειναι παρον ουτως ή αλλως ωστοσο ετσι οπως το περιγραφει ο -nick- θα μεθυσουμε απο την καλη διαθεση. Αναλογως πως το φανταζεται κανεις. Δεν θα γινουμε χιπηδες. Ωστοσο κοιτωντας την φωτο απο το προηγουμενο meeting, υπαρχουν αποστασεις μεταξυ των δυο ακρων.. Πως μιλουσε π.χ. ο Doc1355 με τον benign που ηταν στο αλλο ακρο? Ενω με την μεταμοντερνα προταση του -nick- θα ειμαστε πιο σφτιχτοδεμενα κατανεμημενοι.
Doc1355 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ωστοσο κοιτωντας την φωτο απο το προηγουμενο meeting, υπαρχουν αποστασεις μεταξυ των δυο ακρων.. Πως μιλουσε π.χ. ο Doc1355 με τον benign που ηταν στο αλλο ακρο? Αλλάξαμε θέσεις κατα την διάρκεια
panosno1com Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 και ηταν ετσι λογω δυο κωλόπουλων.... Sτην αρχη ειμασταν σε λογικα πλαισια κοντα κοντα ενας με τον αλλον. μη συγκαουμε κιολας !
Obsidian Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ε αυτα γινονταν ανα διαστηματα.. Οταν θελατε να μιλησετε ολοι μαζι? Θα επεσε πολυ νταρχτιρντί με τις αλλαγες! Πανο τα trololol accounts πως πανε?
*nenya* Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Σε μερικά χρονάκια ίσως έρθω κι εγώ να παλιώσω πρώτα. Καλά να περάσετε παιδιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα