Marria Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Χαχαχαχαχαχαχα !! 2 ραντεβου εχουμε κανονισει να ρθεις για να παιξουμε ξυλο και δεν εχεις εμφανιστει.. ποιος ειναι κοτα?
spacefart Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 ..οι φημες λενε οτι εχεις πορτοκαλι ζωνη στο καρατε... χαζος ειμαι?
panosno1com Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 γιατι δε ψηφιζετε 20 που θα ναι αδεια η αθηνα και ψηφιζετε 27 που θα επιστρεφουν οι περισσοτεροι??
panosno1com Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 5 ευρω κ η μπυρα κερασμενη σε οποιον ψηθει να φτιαξουμε trololol accounts για να γινει στις 20 το meet
Doc1355 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Κανόνισε μήν έρθεις πάλι πρώτος όμως γιατί θα σε πνίξω και θα κρύψω το πτώμα σου
benign Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Οσοι μπορουν μονο στις 20, να πανε τοτε. Οσοι μπορουν μονο στις 27 να πανε παλι σε εκεινη την ημερομηνια. Και οσοι μπορουν να πανε και στις δυο.
benign Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Πολυ δεν ειναι 2 συναντησεις? Οχι για καποιον που μπορει. Εγω θα μπορουσα πολυ περισσοτερες φορες να συναντηθω.Αν δε ,υπηρχαν καποια παιδια που τα θεωρουσα ενδιαφεροντα ατομα δεν θα με πειραζε να συναντηθω μαζι τους εστω και αν ηταν 2 μονο.Τι πειραζει? Εξαλλου καλοκαιρι ειναι, ο πιο πολυς κοσμος βγαινει εξω μερα παρα μερα αυτην την περιοδο,ξερω και αρκετους που βγαινουν καθε μερα.
panosno1com Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Κανόνισε μήν έρθεις πάλι πρώτος όμως γιατί θα σε πνίξω και θα κρύψω το πτώμα σου το ξερω δεν ειμαι ομιλητικος τυπος .... αλλα ετσι ειμαι εγω , το λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν !!! ωραια θα φροντισω να με χει δαγκωσει κανα βαμπιρ να γινω κ γω..vampire :DDDD ναι πολυ ειναι 2 συναντησεις επισης αν ηταν να γινοντουσαν 2 δε θα υπηρχε νοημα ψηφοφοριας....!
Marria Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ε τοτε γιατι να γινει και ψηφοφορια? Ποιο το νοημα? Εξαλλου Συναντηση Αυγουστου ειναι, μια φορα γινεται
black_widow Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ούτε εγώ είμαι ομιλητική , ειδικά αν πρωτογνωρίζω άτομα με περνάνε για σνομπαρία. Είμαι ντροπαλό κορίτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα