black_widow Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Εγραψες με το Avatari :lol: Ο Wash το προσάρμοσε επηρεασμένος από το topic για τους φακούς μυωπίας .
karmen1983 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ο Wash το προσάρμοσε επηρεασμένος από το topic για τους φακούς μυωπίας . nice......
Obsidian Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Σκεφτομουν (wow) το εξης: αφου οι περισσοτεροι που μπορουν 27/8 μπορουν και 20/8 αλλα αυτοι που μπορουν για 20/8 δεν μπορουν για 27/8 γιατι τελικα δεν κανονιζεται το meeting για τις 20/8? Αρκει βεβαια αυτοι που θα πουν οτι θα ερθουν, να ερθουν σιγουρα ε. Οχι σαν κατι ορυκτα που δεν ηρθαν την προηγουμενη φορα. Για το μερος ειναι διαφορετικη η συζητηση γιατι ειναι και θεμα πρακτικοτητας. Το γυρισα σε σοβαρο on-topic γιατι ο Doc1355 μου εστειλε απειλητικο προσωπικο μηνυμα οτι θα με ραπισει και μωλωπισει ασχημα αν συνεχισω το Off-topic.
driftingcris Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Το γυρισα σε σοβαρο on-topic γιατι ο Doc1355 μου εστειλε απειλητικο προσωπικο μηνυμα οτι θα με ραπισει και μωλωπισει ασχημα αν συνεχισω το Off-topic. χα0χ0α0αχ000αχ0αχ0αχ0αχ0!!!!!!!! Να σε ραπισει ρε!!!!!!!
eu@ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Σκεφτομουν (wow) το εξης: αφου οι περισσοτεροι που μπορουν 27/8 μπορουν και 20/8 αλλα αυτοι που μπορουν για 20/8 δεν μπορουν για 27/8 γιατι τελικα δεν κανονιζεται το meeting για τις 20/8? Αρκει βεβαια αυτοι που θα πουν οτι θα ερθουν, να ερθουν σιγουρα ε. Οχι σαν κατι ορυκτα που δεν ηρθαν την προηγουμενη φορα. Για το μερος ειναι διαφορετικη η συζητηση γιατι ειναι και θεμα πρακτικοτητας. Το γυρισα σε σοβαρο on-topic γιατι ο Doc1355 μου εστειλε απειλητικο προσωπικο μηνυμα οτι θα με ραπισει και μωλωπισει ασχημα αν συνεχισω το Off-topic. χαχαχαχα ον τοπικ ιτ ιζ δέν! by the way ωραια υπογραφή!
Doc1355 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Σκεφτομουν (wow) το εξης: αφου οι περισσοτεροι που μπορουν 27/8 μπορουν και 20/8 αλλα αυτοι που μπορουν για 20/8 δεν μπορουν για 27/8 γιατι τελικα δεν κανονιζεται το meeting για τις 20/8? Αρκει βεβαια αυτοι που θα πουν οτι θα ερθουν, να ερθουν σιγουρα ε. Οχι σαν κατι ορυκτα που δεν ηρθαν την προηγουμενη φορα. Για το μερος ειναι διαφορετικη η συζητηση γιατι ειναι και θεμα πρακτικοτητας. Το γυρισα σε σοβαρο on-topic γιατι ο Doc1355 μου εστειλε απειλητικο προσωπικο μηνυμα οτι θα με ραπισει και μωλωπισει ασχημα αν συνεχισω το Off-topic. Το θέμα είναι ότι απο τους 14, 3-4 άτομα είπαν ότι δεν έχουν πρόβλημα με την μέρα οπότε οι άλλοι έχουν λόγο που έβαλαν 27...
Obsidian Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Το θέμα είναι ότι απο τους 14, 3-4 άτομα είπαν ότι δεν έχουν πρόβλημα με την μέρα οπότε οι άλλοι έχουν λόγο που έβαλαν 27... Yποκλινομαι στους αριθμους τοτε, απλα ειχα την εντυπωση οτι ηταν πιο cool και ανοικτοι γενικα οσοι ψηφισαν για 27/8. Ισως μου την εδωσε την εντυπωση αυτη ο Benign που αδημονει να γνωρισει την black_widow. ^^ χαχαχαχα ον τοπικ ιτ ιζ δέν! by the way ωραια υπογραφή! Thanks! Βtw σου ηρθε τωρα το Notification που σε quote-αρα?
eu@ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Thanks! Βtw σου ηρθε τωρα το Notification που σε quote-αρα? ναι ναι τώρα ήρθε! αλλά είπαμε,προσοχή στο οφτόπικ!
Obsidian Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 ναι ναι τώρα ήρθε! αλλά είπαμε,προσοχή στο οφτόπικ! Ασε, ασε προσεχω γιατι η σωματικη μου ακεραιοτητα ειναι σε κινδυνο.. Ε δοκιμη για το καναλι ειναι, Universal ON-topic ηταν το ερωτημα!
eu@ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ασε, ασε προσεχω γιατι η σωματικη μου ακεραιοτητα ειναι σε κινδυνο.. Ε δοκιμη για το καναλι ειναι, Universal ON-topic ηταν το ερωτημα! ε ναι,αν το πάρεις έτσι!
Doc1355 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Βλέπω μεγαλύτερη συμμετοχή σε σχέση με το προηγούμενο! Ωραίο αυτό αντε να δούμε τι θα γίνει..
Marria Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Αποφασισατε για το ποτε ή ακομα το σκεπτεστε?
spacefart Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 θα φορας και αυτο το κοντο φορεματακι με τα λουλουδακια?? (ετοιμασου για pm τωρα .. χαχαχα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα