benign Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Πανο εχω την αμυδρα υποψια οτι εχεις ενα παθος με τις γατες. Σχετικα με την συναντηση εχω ψηφισει Θησειο(υπαρχουν καλυτερα μερη απο εκει που πηγαμε την αλλη φορα)αλλα και Γλυφαδα μπορω,δεν εχω δυσκολια.
eu@ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Να ποιοι εκαναν τα 4 likes: χαχαχαχα εγω θα εκανα κ 2 αν μπορούσα!
Doc1355 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ε καλά δεν είπαμε οτι θα πάμε πάλι στο ίδιο μαγαζί ρε παίδες! Και εγώ Θησείο έβαλα επειδή βολεύει περισσότερο λόγο μμμ αλλα όπου και να γινει δεν εχω θέμα..
Obsidian Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Αυτος μου θυμιζει τον tsioudiver! XD χαχαχαχα εγω θα εκανα κ 2 αν μπορούσα! Πολυ large εισαι εσυ αλλα δε γινεται. Αν παντως το πετυχες μετα απο τα "chuck norris facts" θα δημιουργηθουν τα "eu@ facts"..!
eu@ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Πολυ large εισαι εσυ αλλα δε γινεται. Αν παντως το πετυχες μετα απο τα "chuck norris facts" θα δημιουργηθουν τα "eu@ facts"..! χαχαχα
panosno1com Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Πανο εχω την αμυδρα υποψια οτι εχεις ενα παθος με τις γατες. Σχετικα με την συναντηση εχω ψηφισει Θησειο(υπαρχουν καλυτερα μερη απο εκει που πηγαμε την αλλη φορα)αλλα και Γλυφαδα μπορω,δεν εχω δυσκολια. ναι εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια στους γατους και τις γατες αλλα νταξει γενικα μ αρεσουν κ αλλα ζωακια *** (ο χαζος απ τις αμερικανικες ταινιες) : ο γατος σου θυμιζει τον τσιου ???
Marria Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Και εγω παραλια προτεινω... καπου κοντα στην Οστρια
black_widow Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Και εγω παραλια προτεινω... καπου κοντα στην Οστρια Εντελώς τυχαία μένεις κάπου εκεί κοντά
Marria Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εντελώς τυχαία μένεις κάπου εκεί κοντά Τυχαια ομως, πολυ τυχαια
karmen1983 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εντελώς τυχαία μένεις κάπου εκεί κοντά Εγραψες με το Avatari :lol:
spacefart Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 27 θα λειπω εκτος Ελλαδας. 20 μπορω .. ραντεβου εξω απο το σπιτι της Marria χεχεεχεχ
Marria Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 spacefart ειμαστε και γειτονες οποτε κανονισε να κανεις κατι τετοιο αστειο
spacefart Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 θα κανονισω κανενα flashmob Να μην ξερεις που να κρυφτεις :P ρε το γειτονακι ρεεε? lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα