driftingcris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ναι, το οτι απεχει 500-600 χλμ απο Αθηνα ουτε που εχει σημασια. XD χαχαχα ε σιγά,αυτα δεν τον εμποδίζουν-ενω ο Θανος ναι!! :Ρ Tον Χρήστο δεν τον εμποδίζει τίποτα...επίτηδες το κάνει ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΟ O Θανος πρεπει να εχει βαλει Remote Assistance στον Χρηστο γιατι αν και λειπει στη Ξανθη μια χαρα τον ελεγχει.. Εχωω λιωωωσειιιιιιιιιιι
benign Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 τους αρεσε η περιπετεια με τα κωλοπουλα γι αυτο.... Δε πειραζει αυτη τη φορα θα κατσουμε πιο πανω. και θα ζητησουμε και απ τη σερβιτορα να ερθει απόσπαση στη πιο πανω καφετερεια !!! Ναι παιδια γιατι ο Freddo τους ηταν ο χειροτερος που εχω πιει ποτε.Νεροπλυμα.Και στο Νεπαλ εχω πιει καλυτερο.
panosno1com Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ναι παιδια γιατι ο Freddo τους ηταν ο χειροτερος που εχω πιει ποτε.Νεροπλυμα.Και στο Νεπαλ εχω πιει καλυτερο. και στη north δε μου βαλανε το κερασακι γμτ
benign Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μονο η σερβιτορα αξιζε τελικα συνονοματε. Μηπως να πηγαιναμε προς Ακροπολη μερια,εχει πολυ καλυτερα μερη.
humoraddict Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ηταν μια σιωπηλη μερα στο Facebook.. ΩΣΠΟΥ: θα γινω νΟΥνα!! χαχαχαχαχχααααααααααααααα 27 Αυγούστου Θησείο μέχρι στιγμής...χμμμμ οοοοοοοοοοοοχι!!!!!!!!!!!! θα γίνω νΟΥνα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! 20 κανεις; Και 27 βέβαια δεν είναι άσχημα! εγω! Vote for 20!!!!!!!!!!!!!
panosno1com Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 και γω για 20 εχω voteαρει !!! Οντως μονο η σερβιτορα αξιζε , επειδη εκτος απο ομορφη ηταν και ευγενικη και προθυμη ! Μη παει ο νους σας στο πονηρο απλα οποτε εχω κατσει θησειο οι σερβιτοροι/σερβιτορες ειναι σα να μου/μας (παρεα) κανουν χαρη που παραγγελνουμε. Νταξει δεν ειπαμε να ειναι και γλοιωδης στη συμπεριφορα απλα ενα χαμογελακι ή μια ευγενεια πρεπει να την εχουν!
Sarandis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Eιμαι διακοπες και λεω κατσε να μπω να δω τι παιζει τωρα που βρηκα internet. Tι το εχετε κανει εδω μεσα
panosno1com Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ηταν μια σιωπηλη μερα στο Facebook.. ΩΣΠΟΥ: οι 4 που εχουν βαλει like ειμαστε εμεις που σχολιαζουμε απο κατω?? χααχχα
black_widow Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 και γω για 20 εχω voteαρει !!! Οντως μονο η σερβιτορα αξιζε , επειδη εκτος απο ομορφη ηταν και ευγενικη και προθυμη ! Μη παει ο νους σας στο πονηρο απλα οποτε εχω κατσει θησειο οι σερβιτοροι/σερβιτορες ειναι σα να μου/μας (παρεα) κανουν χαρη που παραγγελνουμε. Νταξει δεν ειπαμε να ειναι και γλοιωδης στη συμπεριφορα απλα ενα χαμογελακι ή μια ευγενεια πρεπει να την εχουν! Πραγματικά το έχει το μέρος . Σπαστικοί κράχτες και ανέκφραστοι σερβιτόροι που τους ψάχνεις πόση ώρα να πούμε . Πήγα καθημερινή αυτή τη βδομάδα ( με κάποιους φίλους /ες είναι το πιο βολικό σημείο συνάντησης για να μοιράσουμε τις αποστάσεις ) και πάλι τους ψάχναμε ( ενώ ήμασταν εμείς και εμείς ). Η μόνο ευγενέστατη και χαμογελαστή σερβιτόρα στο Θησείο την έχω πετύχει το ...2009.
black_widow Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 και γω για 20 εχω voteαρει !!! Οντως μονο η σερβιτορα αξιζε , επειδη εκτος απο ομορφη ηταν και ευγενικη και προθυμη ! Μη παει ο νους σας στο πονηρο απλα οποτε εχω κατσει θησειο οι σερβιτοροι/σερβιτορες ειναι σα να μου/μας (παρεα) κανουν χαρη που παραγγελνουμε. Νταξει δεν ειπαμε να ειναι και γλοιωδης στη συμπεριφορα απλα ενα χαμογελακι ή μια ευγενεια πρεπει να την εχουν! Πραγματικά το έχει το μέρος . Σπαστικοί κράχτες και ανέκφραστοι σερβιτόροι που τους ψάχνεις πόση ώρα να πούμε . Πήγα καθημερινή αυτή τη βδομάδα ( με κάποιους φίλους /ες είναι το πιο βολικό σημείο συνάντησης για να μοιράσουμε τις αποστάσεις ) και πάλι τους ψάχναμε ( ενώ ήμασταν εμείς και εμείς ). Η μόνο ευγενέστατη και χαμογελαστή σερβιτόρα στο Θησείο την έχω πετύχει το ...2009.
chill Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Θησ-ΙΟΥ Γλυφάδα ωρε, καλοκαιριάτικο Θησείο, το έλεος το ίδιο.
black_widow Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Θησ-ΙΟΥ Γλυφάδα ωρε, καλοκαιριάτικο Θησείο, το έλεος το ίδιο. Θησείο βλέπω πάλι να βγαίνει
Obsidian Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 οι 4 που εχουν βαλει like ειμαστε εμεις που σχολιαζουμε απο κατω?? χααχχα Να ποιοι εκαναν τα 4 likes:
panosno1com Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 θα σας παω με την νταλικα μου θησειο για τη συναντηση: και για οποια φερει το boyfriend της:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα