Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, το οτι απεχει 500-600 χλμ απο Αθηνα ουτε που εχει σημασια. XD

χαχαχα ε σιγά,αυτα δεν τον εμποδίζουν-ενω ο Θανος ναι!! :Ρ

Tον Χρήστο δεν τον εμποδίζει τίποτα...επίτηδες το κάνει ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΟ :wub:

O Θανος πρεπει να εχει βαλει Remote Assistance στον Χρηστο γιατι αν και λειπει στη Ξανθη μια χαρα τον ελεγχει..

Εχωω λιωωωσειιιιιιιιιιι

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τους αρεσε η περιπετεια με τα κωλοπουλα γι αυτο.... Δε πειραζει αυτη τη φορα θα κατσουμε πιο πανω. και θα ζητησουμε και απ τη σερβιτορα να ερθει απόσπαση στη πιο πανω καφετερεια !!! ^_^

Ναι παιδια γιατι ο Freddo τους ηταν ο χειροτερος που εχω πιει ποτε.Νεροπλυμα.Και στο Νεπαλ εχω πιει καλυτερο.

Δημοσ.

Ναι παιδια γιατι ο Freddo τους ηταν ο χειροτερος που εχω πιει ποτε.Νεροπλυμα.Και στο Νεπαλ εχω πιει καλυτερο.

και στη north δε μου βαλανε το κερασακι γμτ :mad:

Δημοσ.

Μονο η σερβιτορα αξιζε τελικα συνονοματε.

Μηπως να πηγαιναμε προς Ακροπολη μερια,εχει πολυ καλυτερα μερη.

Δημοσ.

Ηταν μια σιωπηλη μερα στο Facebook.. ΩΣΠΟΥ:

screenshot000624.jpg

θα γινω νΟΥνα!! χαχαχαχαχχααααααααααααααα :-D

27 Αυγούστου Θησείο μέχρι στιγμής...χμμμμ

οοοοοοοοοοοοχι!!!!!!!!!!!! θα γίνω νΟΥνα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! :P

20 κανεις; Και 27 βέβαια δεν είναι άσχημα!

εγω! Vote for 20!!!!!!!!!!!!! :-D

Δημοσ.

και γω για 20 εχω voteαρει !!!

Οντως μονο η σερβιτορα αξιζε , επειδη εκτος απο ομορφη ηταν και ευγενικη και προθυμη ! Μη παει ο νους σας στο πονηρο απλα οποτε εχω κατσει θησειο οι σερβιτοροι/σερβιτορες ειναι σα να μου/μας (παρεα) κανουν χαρη που παραγγελνουμε. Νταξει δεν ειπαμε να ειναι και γλοιωδης στη συμπεριφορα απλα ενα χαμογελακι ή μια ευγενεια πρεπει να την εχουν!

Δημοσ.

Ηταν μια σιωπηλη μερα στο Facebook.. ΩΣΠΟΥ:

screenshot000624.jpg

οι 4 που εχουν βαλει like ειμαστε εμεις που σχολιαζουμε απο κατω?? χααχχα :P :lol:

Δημοσ.

Οντως μονο η σερβιτορα αξιζε , επειδη εκτος απο ομορφη ηταν και ευγενικη και προθυμη ! Μη παει ο νους σας στο πονηρο απλα οποτε εχω κατσει θησειο οι σερβιτοροι/σερβιτορες ειναι σα να μου/μας (παρεα) κανουν χαρη που παραγγελνουμε. Νταξει δεν ειπαμε να ειναι και γλοιωδης στη συμπεριφορα απλα ενα χαμογελακι ή μια ευγενεια πρεπει να την εχουν!

Πραγματικά το έχει το μέρος . Σπαστικοί κράχτες και ανέκφραστοι σερβιτόροι που τους ψάχνεις πόση ώρα να πούμε . Πήγα καθημερινή αυτή τη βδομάδα ( με κάποιους φίλους /ες είναι το πιο βολικό σημείο συνάντησης για να μοιράσουμε τις αποστάσεις ) και πάλι τους ψάχναμε ( ενώ ήμασταν εμείς και εμείς ). Η μόνο ευγενέστατη και χαμογελαστή σερβιτόρα στο Θησείο την έχω πετύχει το ...2009.

Δημοσ.

Πραγματικά το έχει το μέρος . Σπαστικοί κράχτες και ανέκφραστοι σερβιτόροι που τους ψάχνεις πόση ώρα να πούμε . Πήγα καθημερινή αυτή τη βδομάδα ( με κάποιους φίλους /ες είναι το πιο βολικό σημείο συνάντησης για να μοιράσουμε τις αποστάσεις ) και πάλι τους ψάχναμε ( ενώ ήμασταν εμείς και εμείς ). Η μόνο ευγενέστατη και χαμογελαστή σερβιτόρα στο Θησείο την έχω πετύχει το ...2009.

Δημοσ.

οι 4 που εχουν βαλει like ειμαστε εμεις που σχολιαζουμε απο κατω?? χααχχα :P :lol:

Να ποιοι εκαναν τα 4 likes:

4lolcats.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...