status Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 ή στην Χαλκίδα που θα βαφτίσω εγώ έναν πιτσιρίκο lol I called dibbs you damnass;P δφγφγδγφγφδγδφσγδσφγδσ Εναλλακτικά μπορούμε να βρεθούμε να ανταλλάξουμε φωτογραφίες;ρ Παίδες, ειλικρινά ευχαρίστως και μακάρι να μπορέσω αλλιώς δεν πειράζει, εσείς χάνετε ;ρ
humoraddict Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 I called dibbs you damnass;P σ έχω προλάβει εδώ και μέρες χαχαχαχαχα Link
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Προτείνω 27 και όχι Θησείο ( μα δεν σκάσατε εκεί καλοκαιριάτικα και μες στο καύσωνα ; ). Σσσσσσςςς μη σε παρει πρεφα ο Τοξοβολος με την Ανδαλουσια του
status Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 σ έχω προλάβει εδώ και μέρες χαχαχαχαχα Link Damn you woman!:PP δγδφδφγγδφγδφδγφδγφ
-nick- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 και εμείς που κολλάμε ? Πατρινοι δεν ειστε? Τι δεν καταλαβαινεις?
nicoc89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Πατρινοι δεν ειστε? Τι δεν καταλαβαινεις? δεν καταλαβαίνω , εγώ δεν είμαι Πατρινός απλά μένω εδώ. τεσπα μην σπαμαρομε τώρα τζάμπα
-nick- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 δεν καταλαβαίνω , εγώ δεν είμαι Πατρινός απλά μένω εδώ. τεσπα μην σπαμαρομε τώρα τζάμπα Αν μενεις πατρα εισαι μιναρας. It's in the air
humoraddict Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Damn you woman!:PP γδφδφγγδφγδφδγφδγφ χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα