karmen1983 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 εγώ πάντως μόνο για μένα είμαι σίγουρη. lol Και καλά κάνεις
Obsidian Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Πείστε κάνα 2 γυναίκες να έρθουν και θα τιγκάρει ο Λευκός Πύργος και το Σύνταγμα. Γιατι, αγανακτισμενες θα ειναι? Οπως και να 'χει οποιος ηταν να ερθει, θα ερχοταν anyways -- δεν χρειαζομαστε ατραξιόν. Να περασουμε καλα θελουμε με ατομα που μεχρι τωρα γνωριζαμε μονο απο τον γραπτο τους λογο. Καιρος να τους δουμε και σε stereoscopic 3D. Btw δεν θα ερθουν γυναικες, γυναικαρες θα ερθουν.
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Γιατι, αγανακτισμενες θα ειναι? Οπως και να 'χει οποιος ηταν να ερθει, θα ερχοταν anyways -- δεν χρειαζομαστε ατραξιόν. Να περασουμε καλα θελουμε με ατομα που μεχρι τωρα γνωριζαμε μονο απο τον γραπτο τους λογο. Καιρος να τους δουμε και σε stereoscopic 3D. Btw δεν θα ερθουν γυναικες, γυναικαρες θα ερθουν. Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!
humoraddict Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Γιατι, αγανακτισμενες θα ειναι? Οπως και να 'χει οποιος ηταν να ερθει, θα ερχοταν anyways -- δεν χρειαζομαστε ατραξιόν. Να περασουμε καλα θελουμε με ατομα που μεχρι τωρα γνωριζαμε μονο απο τον γραπτο τους λογο. Καιρος να τους δουμε και σε stereoscopic 3D. Btw δεν θα ερθουν γυναικες, γυναικαρες θα ερθουν. το +3 φαντάζομαι είναι απο τις τρείς γυναίκες της παρέας. χεχε
eu@ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 το +3 φαντάζομαι είναι απο τις τρείς γυναίκες της παρέας. χεχε χαχα απο μενα το 1 παντως ναι
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Το 4ο από το Μάνο πρέπει να είναι Το πρώτο ήταν το δικό μου παρακαλώ!!!
eu@ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Το πρώτο ήταν το δικό μου παρακαλώ!!! χαχα κ πρωτος που συμφωνησε!
Marria Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μια προταση ειναι να μαζευτειτε για καφε πχ στο Θησειο και μετα πατε για μπιρα-φαγητο στην Λλεξανδρα (ειναι στη Λ.Αλεξανδρας)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 zomg, διοργανώνεται meeting από member registered το 2011? this is blasphemy!!!
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μια προταση ειναι να μαζευτειτε για καφε πχ στο Θησειο και μετα πατε για μπιρα-φαγητο στην Λλεξανδρα (ειναι στη Λ.Αλεξανδρας) Την ουρά σου την βγάζεις απ'έξω; zomg, διοργανώνεται meeting από member registered το 2011? this is blasphemy!!! Ε αφού οι παλιοί δέν κάνετε κίνηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα